Men hun var ikke død!

30.12.2021, 11:46

Bare midlertidig indisponert...

Har vært noen trege dager etter en idiotisk avgjørelse. Jeg skulle smake på plommevinen, og den var visst god😂så da ble det et halvt døgn på fylla🤦🏻‍♀️Jada...jeg er ikke alltid så himla lur...Tryna på verandaen, slo hodet, ble hentet med ambulanse, innlagt på akutten, skrev meg ut på eget ansvar (Vakke verdens smarteste avgjørelse dét heller), svimte av rett på utsiden av hovedinngangen på kalnes, røyk rett inn igjen og måtte pent bli der noen timer. Dette var på mandag. Tirsdagen gikk med til å være fyllesyk og hjernehvile. Fikk konstatert hjernerystelse og hadde endel vondt i både hue og stoltheten i går og tirsdag, men det ble bedre og bedre utover dagen i går. I dag er det nesten helt fint. Huet, altså..Bare fryktelig trøtt og slækk. Akkurat sovet første lur i dag. Gleder meg til helt vanlig hverdag!

Anyway! Dragene og jeg var på besøk hos pappa og Torunn 2. juledag😊det var veldig hyggelig!

Ble litt avkappet julefeiring siden mellombror var spysyk og minstebror + hans familie ble det ila første juledag..og eldstebror kom ikke, så det ble bare meg! Hyggelig var det uansett😊så, da jeg kom hjem ganske sent den dagen begynte 'festen' med 'plommevin-bånnslam-grums' med søtning og vaniljesaus som faktisk var heeeelt etandes. Fortsatte dagen etter med selve vinen. Helteit..men, men. Ga seg jo i to-tiden da det ble hjernerystelse istedet🤣

Ellers har det vært en stille og rolig jul, solgt en kopp og en kopp/skål, mandelmel og en julepynt:) ikke det helt store, men bedre med penger på konto enn rot i skapet! 

Leieboern holder på å flytter ut, han begynte såvidt i går😊

Det skal bli fantastisk å få huset for seg sjæl igjen! Særr, aldri mer arbeidsledige, fulltid leieboere..jeg fatter ikke hvordan han har greid å bo på egenhånd..helt frem til jeg satte ned foten, da ble han hakket mer selvstendig! Skal uansett bli fint å slippe å ha noen rundt øra hele tiden. Ting virket jo så fint i starten, vi hadde avtalt det meste på sms på forhånd og ting virket bra. Så skar det seg totalt da han begynte å ta seg til rette for alvor. Noe som delvis var min skyld, siden jeg nok var litt for ålreit i begynnelsen😝Anyway!

I dag er formen enda litt bedre og jeg har bare litt vondt i hodet tidvis og bare etter anstrengelse. Men det går sakte! Trodde jeg skulle være helt fin igjen i går, og ihvertfall i dag! Men ække det ass...!

Oioioi! Forsvant en del greier i formiddag og nå tok han med seg tv'n og alle bildene fra kjellern! Da har han ikke mer ting der:) plantene mente han at måtte stå til lørdag eller søndag. Kan jo forsåvidt være greit, de står jo ikke i veien i vinduskarmen..bare irriterende at de er der. 

Ingen store planer i dag, noe som er helt greit..skal fokusere på å ikke stresse hjernen. Kanskje jeg skal vaske håret..den som lever får se. 

Jeg blir litt oppgitt over egen ubrukelighet, og er lei av å vinne 'mest idiotiske avgjørelse'-konkurranser! Den imaginære peishyllen begynner å bli for full av fantasi-pokaler😂heldigvis var det svært kortvarig, ikke medisinkrevende og skapte ikke abstinenser av betydning. Det får man jo være glad for. Men avhengighet er skumle greier..kanskje jeg skal gå i kloster..

Oioi! Plutselig måtte jeg riste liv i liket! Kom inn en øyeblikkelig booking på Airbnb😊på tide å ta seg litt sammen, altså..støvsuget i kjellern, vasket litt her og vasket litt der, ryddet litt og jaggu kom jeg meg ut av pysjen også! Det var strengt tatt på tide🤣

Del artikkel: Del på X


Relaterte artikler