Nytt år, nye muligheter🤬

01.01.2022, 10:25

En fantastisk utslitt klisjé🤦🏻‍♀️Men klisjeer blir jo til fordi de gjentas konstant og det som gjentas ofte nok har en tendens til å bli en sannhet. Dagens visdomsord der, altså!

Jeg brukte store deler av fjoråret på å skjønne at familie er folk..helt vanlige folk, faktisk. Ingen grunn til å behandle dem annerledes enn andre folk. Det sies jo at familie alltid er der (nok en klisjé), men om de hadde vært der så hadde jeg kanskje fått en invitasjon til juleselskap en eller annen gang i løpet av desember? Ikke ÉN jævla gang har jeg hørt fra hverken mamma eller brødrene, ingen invitasjon til noen av adventssøndagene, ikke noe til lille julaften, ei heller noe julaften, romjulen eller nyttår. Ingen av dem har heller spurt hva jeg skal. Jeg syns det tyder på manglende interesse og liten lyst til å møtes. Kjære vene, det er greit det! Men da syns jeg at jeg rettmessig kan føle meg forskjellsbehandlet og nedprioritert, og finner kritikken jeg får for det urettmessig. Da kan det ei heller forventes at jeg skal vise særlig mye interesse tilbake. Jeg har prøvd og har invitert flere ganger i desember, de har enten ikke svart eller meldt avbud. Greit. Da gidder jeg ikke mer og tenker det er på tide å iverksette nyttårsforsettet mitt!

Det er rett og slett ikke plass i livet mitt til folk som skaper mer negativitet enn glede, dessverre så faller store deler av familien innenfor den kategorien.

Jeg er imidlertid veldig glad for den fine kontakten jeg har fått med pappa! 2021 har vært et veldig fint far/datter-år og jeg hadde helt oppriktig aldri i verden trodd vi skulle få såpass bra kontakt etter de turbulente ungdomsårene mine...men han har forandret seg veldig etter at han møtte Torunn så ekteskapet med mamma var nok ikke helt sunt. 

Anyway! Nok familiekrøll for en stund! 

Jeg hadde på planen å legge meg til vanlig tid i går og var ute på tissetur rundt 21:30 som vanlig. Jeg gikk tilogmed og la meg, men jeg fikk ikke sove...så etter et par timer sto jeg opp istedet. Miro og Vilma var helt stille og sov begge to, selv da rakettene bråket som verst. Det var jo fint😊sovnet etterhvert, men klokken ble jo FEM! Særr! Unødvendig ass..men kanskje bra? Tyder jo på at hjernen begynner å funke igjen, kanskje?

I dag står det på planen å rydde vekk julerotet! Yezz! 

Kan forøvrig melde om at sparemål for 2021 ble nådd! Med ganske god margin! Jeg endte på rett over 2,1 inkl innskudd, avkastning og pensjonskapital. Slett ikke verst. Målet for 2022 blir å sette av minimum 20' i måneden. Klarer jeg det er det hæren fløtte meg ikke langt igjen til 3-tallet! Om markedet holder samme stigning, vel og merke. Jeg har blitt helt oppslukt i sparing, det er så gøy å se hvor fort det vokser når jeg endelig kom meg opp av én-million-gjørma! Og desto mer jeg greier å døtte inn, desto enda fortere går det🤑

Det krever jo sitt, da🤪men så lenge jeg syns det er gøy går det da an! Har dager innimellom hvor jeg har spare-pause. Da har jeg både varmtvann og 20 grader inne. Men ellers holder det med varmepledd på soffan og 10-15 grader i stuen, 5-8 på kjøkkenet og i gangen med begge dørene lukket. Har en ovn på soverommet som står på 3 timer i døgnet. Jeg hæler ikke legge meg på et iskaldt soverom. Var faktisk på strømleverandør-leting i dag morges, agva har gøyalt tilbud med minus-påslag, så jeg tar noen dager der. De fakturerer ikke beløp under 100,- så det vil si tre-fire dager gratis strøm. Ikke bare gratis strøm, men penger tilbake på nettleien i tillegg..innafor😊skjønner ikke hvorfor folk gidder å være fattige..

Så tikket det inn en melding.."drar nå" Oisann! Da må jeg jo virkelig komme i gang...har endel på planen før jeg er klar for besøk🤪

Rydde kjøkkenet...

Rydde sengetøy...

Lime briller

Og lampe...

Rydde vekk julerot...

Dekke på..

Lage mat...ble jækla enkelt med omelett og brødskive!

Rydde meg sjæl...🤪og en litt travel time senere var mye gjort! Så da fikk jeg faktisk gjort endel irriterende småtteri!

Var superhyggelig med besøk! Altfor lenge siden sist..men særr, sliten ass..har en snikende følelse av at det blir tidlig kvelden i dag..

Hah! Flyttet på jungelen...

Tatt vekk julestjernen og satt frem en lampe

Skrudd til blenderen

Så kom leieboeren og jeg kan snart ta kvelden. Håper giddalausheten går over til i morgen. Er egentlig litt greier jeg burde gjøre..sylte kålrot f.eks. Og rydde julepynten helt bort..

I natt har jeg bestilt en hel natt sammenhengende søvn, ihvertfall! Så får vi se om jeg må klage i morgen..😆

Del artikkel: Del på X


 #Nyttår   #rydde   #familie   #besøk   #Sparemål   #Strøm   #Omelett   #Lime   #reparere 

Relaterte artikler