Svært så tidlig start!

05.01.2022, 14:46

Hadde ligget våken en stund før jeg så på klokken...da var den 4:et-eller-annet. Det er for tidlig å stå opp så jeg bestemte meg for å sove mer. Og etter å ha ligget og kopet i to timer til uten å få sove sto jeg opp😆klønete..da kunne jeg like greit stått opp med en gang! Jaja..ble litt hvile, ihvertfall. Ut med dragene til søpla og benket meg klar for GmN!

❤️Herlig❤️

Rydde litt, finne frem vaske-remedier og forberede til husvask. Digg! Både skiftet på sengen, sofaen, tømt vaskemaskinen, oppvaskmaskinen, støvsuget og vasket gulv og bad! Ryddet vekk julepynten som sto på syrommet også og fått det helt vekk og opp i kassen😊var veldig fint å få vekk både pynt, lodotter og støv!

Da var det på tide med en ørliten lur😴

I går fløy dagen avgårde, så det ble aldri noe innlegg..jeg hadde time hos Kjell på morgenen, og det var fint å få ryddet litt i hjernen..deretter gikk turen til obs hvor de har tilbud på syltetøy! Litt vanskelig det der med tilbud..jordbærsyltetøy er nemlig billigere å kjøpe til fullpris i større glass, mens tyttebær er faktisk halv pris..

Så da kan du jo lure på hva jeg kjøpte🤪jaggu spanderte jeg på meg Jarlsberg også! Og brunost! Omg..nå ståkke væla te påske🤣

Så var det europris på planen, der har de 2pk microfiberkluter til 10,- som slett ikke er så verst pris. Meeeeeeeeen....når jeg finner en haug med løse kluter

som er dobbelt så store som jeg får til halv pris blir det enda bedre! Da klipper jeg dem i to og endte med å betale 2,50 pr klut. Helt innafor!

Det var tilbud på spraymaling også, så det ble noen matt+blank lakk og to med rååååååsa maling:) hurra! Særr! Da flakset det avgårde over tusen kroner! Jaja..på tide å komme seg hjem og få kuttet kålrot!

Stappet i frysern og ventet på at tiden skulle gå..ble til at jeg ringte fattern og dro nedover litt tidligere😊skulle egentlig innom holdbart på veien, men konkluderte med at jeg hadde brukt nok penger. Det er jo ingenting jeg SKAL ha..dro innom rema og handlet med brokkoli og kålrot som jeg kappet opp mens pappa hentet Roar. 

Ingen grunn til å hive stilken! Det er faktisk halve grønnsaken..vi skravlet og spiste, herjet med dogisene og det var hyggelig😊det ble ikke så sent siden Roar måtte rekke toget så det endte med at han satt på med meg innover. Dragene og jeg dro innom McDonald's på veien og brukte opp gavekortene. Oioi! Ordnet masse😊la meg egentlig ganske tidlig, var sikkert derfor jeg våknet så himla tidlig i dag..

har nettopp vært ute med dogisene og fant to bokser i søpla:) på leting etter pose å ha dem i fant jeg tre fiks ferdig fulle poser🤣

Har ikke sortert enda, så jeg vet ikke om det er svensk eller norsk. Penger er det uansett!

Nå får jeg snart besøk av en trappe-pusser! Yey! Planen er jo å male trappetrinn og opptrinn i samme farge som veggen. Men da må trinnene pusses..ehh..chille litt, drikke kaffe, spise flatbrød med smør, brunost og kanel *nam*chille litt til..bankbank..vipps! Trappepusser på plass! Av med trappetepper, frem med skrape, gyve løs med pussepapir, koste, vaske, vaske igjen, kose med dragene, handle grunning, klar, ferdig, resten opp til meg!

Men ikke i dag. Det er nok for hue for i dag. Snart sove. Den fordømte hjernerystelsen henger tidvis fremdeles i. Eller om det 'bare' er vanlig slitenhet. Aner ikke. Men dumt å kjøre på med løsemidler nå og bli liggende med migrene..

Bedre å spise burger:) 

Noe dogisene var helt enige i siden de fikk både brød og fries! NamNam. Lurer på hva morgendagen bringer...

Kan forøvrig melde om at det var tre svenske bokser og resten norsk pant:)

Del artikkel: Del på X


 #Besøk   #pant   #rydde   #vaske   #pusse   #male   #Burger 

Relaterte artikler