Fridag!

06.01.2022, 09:30

For en fantastisk start på dagen! Våknet rett over kl 6, sto opp, laget kaffe og var ute på tissetur. Med varme i pleddet, kaffe i koppen og GmN i bakgrunnen lå jeg henslengt på sofaen i halvsøvne i over en time! Fikk med meg hva de skravlet om litt ute i periferien. Herlig! I dag er det bare småtteri på planen😊skal hente en radio og sette ut en lampe. Thats it. Digg! Da går det jo an å male litt, kanskje😊

Ble ikke noe maling ass! Men det ble syrom-rydding

Bildetaking til annonsemaking

Kotelett-rensing

Radio-henting

og cheeseburger med plastbit(?)-spising

Sistnevnte medførte klaging til McDonald's...skal vel ikke være plastbit i burgeren? Eller er det et nytt tilbehør?!😆

Klage er ihvertfall sendt og de skulle ta saken videre. Kotelettene er skilt ben/kjøtt og lagt i frysern klart til både meg og dogis! Da fikk jeg ryddet i frysern også! Sortert litt ånkli! Og etter all den aktiviteten måtte jeg sove litt😴😴😴DIGG😴😴😴underveis i luren tikket det inn både mail og melding fra postnord, og pakken min er ankommet! Hurra!!!! Da skal jeg på butikken i morgen og hente kaffemaskinen! Herlig! Raider finn på leting etter andre ting når jeg først skal ut og har hittil fått tak i en lampe😊noe som passer bra siden jeg antakelig har solgt en som blir hentet senere i kveld:) 

Jaggu ble det maling allikevel! Tok tilogmed på meg maleklær! Shitmææææn..

Så viser det seg at grunningen er helt kornete og rar...aaarrggghhh🤬jeg ba deg riste den!!! Javel, får gjøre det sjæl da! Rørte sammen, ristet og rørte mer..Shit au, vi prøver. 

Så får vi se hvordan det blir..skal ha et strøk til i morgen. 

Nå blir det fullt under varmepleddet! To hunder, et malingsspann og meg🤪

Kotelett er fortært, to bokser tømt, enda mindre i kjøleskapet😊snart kvelden nå..håper jeg våkner litt tidlig i morgen så jeg får hentet lampe, kjøpt panelovn og hentet kaffemaskin før Christin kommer kl 9!

oioi! Lampen ble hentet! Perfekt! Har ryddet i annonser på finn, laget noen flere, fått orden i hippi-skuffer, funnet en sterilisator, avtalt henting av denne, samt lampen, bestilt og betalt en panelovn, vært på tissetur og nå er det definitivt sove-tid! Skal grytidlig opp i morgen i håp om å få i gang den nye kaffemaskinen før Christin kommer😊

Del artikkel: Del på X


 #Male   #tur   #kaffe   #radio   #finn.no   #Kaffemaskin   #grunne   #selge   #lampe   #Rydde 

Relaterte artikler