Fredag og helg😊

07.01.2022, 13:59

VĂ„knet av meg selv! HĂŠrenflĂžttemeg PERFEKT!

Kle pĂ„ seg, re opp sengen, lage kaffe, ut med drager, kaste litt vann i trynet og ut pĂ„ tur! Jeg bar halvveis ned til parkeringsplassen da jeg husket at jeg hadde parkert pĂ„ oversidenđŸ€Șhahaha! Ok. Da snur jeg og gĂ„r oppover igjen..legger i vei for Ă„ hente sterilisator. Den sto ikke utenfor som avtalt, men det var folk hjemme sĂ„ jeg fikk hentet den:)videre til lampe-redding! Huset var litt ulogisk plassert sĂ„ jeg parkerte halvveis pĂ„ fortauet mens jeg lette etter huset...til diverse bilisters store irritasjon..ja, litt dĂ„rlig samvittighet for det..men lampen passet superfint og jeg er happy!

Litt bak skjema dro jeg til obs for Ä hente panelovn jeg kjÞpte i gÄr! Og da jeg fÞrst var der greide jeg ikke dy meg..jeg handlet jo heftgrunn der pÄ tirsdag og betalte 429,- kom hjem og ser at den samme koster 419,- pÄ jernia..obs har prisgaranti...sÄ da fikk jeg tilbake 10kr+15%(1,5kr). 11,50 er jo ikke all verden, men penger er penger!

Da var dét i boks og pÄ tide Ä komme seg hjemover..skal innom extra og hente espressomaskin! Christin kommer kl 9 og det hadde vÊrt fint Ä fÄ maskinen opp Ä gÄ fÞr den tid..

Pakket ut, ryddet opp og lest meg til halvveis forstÄelse av maskinen..

Yess! Kaffen var godkjent!

Sterilisatoren skal jeg bruke nÄr jeg hermetiserer! Den funker vel like greit til glass som til tÄteflasker..

Lampen passet superfint!

Christin kom, vi skravlet masse og det var fint Ä rydde litt i hjernen! Ryddet og vasket litt i kitchenaid-hyllen ogsÄ. Det var jo en liten milkshake-ulykke inni der her om dagen..

Da var det 'grunne trapp'-prosjektet som trengte litt oppfĂžlging  

Malte meg nedover og koblet opp wifi-panelovnen da jeg var der..

gikk ut i kjellern og halvskled nedover skrĂ„ningen med malingsspann (uten lokk), kaffekopp, hundemat, pensel og rull. Det gikk fint! Men malingen er helt mongo..har sendt klage  

Kommer til Ă„ bli et helvete Ă„ pusse ned alle klumpene😂da har PK noe Ă„ finne pĂ„đŸ˜ˆ

PÄ tide med frokost! Har hatt lyst pÄ rÞkelaks lenge, sÄ nÄ var det pÄ tide.

Herlig! Snart pĂ„ tide med en liten lur😊vĂŠrt ute med woofis, fant en glassflaske i sĂžpla, full av snĂž, inntatt soffan og satt pĂ„ varmepleddet...hmmm...😮😮😮

Sovnet ikke sĂ„nn helt, men halvsov i et par timer😊digg! Plutselig bare gjorde jeg det...klar, ferdig, lim!

Blir spennende Ă„ se om det funker..

Var inne pĂ„ meldingene pĂ„ telefonen og ryddet litt..veldig rart Ă„ slette...men hun finnes jo ikke lenger  

StÞpselet til lampen er ujordet...koblingsuret er jordet...stikkontakten er ujordet....jeg mÄ nok leke elektriker...neehh. Jeg spikker!

I morgen. Har tidvis fremdeles vondt i hue...plutselig og uten forvarsel kommer det et stikk og lysglimt 'bak' Ăžynene. Veldig merkelig. 

Oioi! Grunningen kjennes tĂžrr ut! Da fĂ„r jeg jo veldig lyst til Ă„ male! Men jeg skal vente litt til. Ihverfall til i morgen. Mulig jeg skal tette med akryl hist og her ogsĂ„. NĂ„r jeg fĂžrst holder pĂ„, lizzm..mulig jeg mĂ„ pusse ogsĂ„..vi fĂ„r se. 

Hurra! Solgt en termokopp😊snart leggetid nĂ„đŸ˜Ž

Del artikkel: Del pÄ X


Relaterte artikler