Jeg går for personlig rekord!

10.01.2022, 14:04

I latskap🤣hahaha! Startet dagen med å skru av klokken..våknet to timer senere..Særr! Hva skjer?! Jeg er jo ikke syk, bare lat! Alt er et ork. Men da skal det vel være sånn akkurat nå da! Gidder ikke male, gidder ikke planlegge middag, gidder generelt svært lite. Jeg har en snikende følelse av at det er brunost og flatbrød sin skyld..det har nemlig blitt litt mye karbohydrater de siste dagene. Erfaringsmessig blir jeg veldig slækk av det. Og det eneste som hjelper er å slutte helt å spise karbs et par dager. Vi får se..hiver innpå et par-tre espresso..får jo besøk snart:)

Hah! Jeg kom meg omsider ut av sofaen og satt i gang med skrapingen..

Yey! 

En time senere var mye gjort..

og enda en time senere var akryl på plass, trinn pusset og grunnet. 

Besøket mitt ble forsinket, så da gjorde jeg det sjæl! Var uansett greit å få NOE ut av dagen. Merker at hue fremdeles ikke er hva det var...! Skulle bare bittelitt maling til før jeg fikk megavondt! Men det går vel over..nå kommer vel snart pk også...jeg har bestilt fotmassasje😊

Yey! Da er bilen gravd frem, børstet og skrapt, jeg fikk meg en digg fotmassasje og da er det middagstid før jeg skal legge meg! Blir en tidlig start i morgen med time hos Kjell før blodprøve på laben. Når jeg er ferdig med det er det trapp-maling som står på planen! Jeg gleder meg til i morgen også😊håper jeg ikke er like lat😆har dessuten bestilt litt salg i morgen! Det blir fint!
 

Del artikkel: Del på X


 #Skrape   #Grunne   #male   #Pusse   #Besøk   #Fotmassasje 

Relaterte artikler