Fake it until u make it!

11.01.2022, 10:45

Dagen startet midt i en søvnsyklus og følgelig våknet jeg da totalt i ørska. Har begynt på naltrexon hvor en av bivirkningene er rare drømmer. Det kan bekreftes! Jeg sliter fra før med merkelige drømmer, men dette tar kaka! Jeg er tidvis ganske oppgitt når jeg våkner..men, men..heller rare drømmer som ikke henger på greip enn slik det var før da jeg kunne drømme at jeg sto opp og startet dagen, laget kaffe, luftet hunder osv...også våknet jeg. Da skjønte jeg virkelig ingenting! Nå er det mest usammenhengende og pussig. Anyway! Jeg dro meg opp, redde opp sengen og gikk ned. Shit au, jeg hiver meg rundt og maler 'tråkke-flekkene'!

FØR kaffe, før dogiluft, først av ALT! Yey! Så tid for kaffemaking! Jeg simpelthen ELSKER espressomaskinen! Nå begynner jeg å bli kjent med den og den er jo helt genial❤️Verdt hver krone!

På høy tid med luftetur, en nyhetssending og deretter videre til Kjell! Pk gravde frem bilen i går, så det var fri bane!

Var litt tidlig ute så jeg rakk å grafse i håret og fylle ny kaffe før jeg ble sluppet inn. Jeg fikk ryddet litt i hue, og det var som vanlig veldig greit! Kom meg hjem igjen og heiv meg rundt og klasket første strøk på plass! Fascinerende hvor mørk fargen er når den er våt!

'tråkke-plasser' på nye steder og tørking på gang!

Yezz! Da kan jeg jo fortsette på listen for januar!

***********

Januar:

1.etg:

Vaske lysekrone og ta vekk krystallremser

Vaske kjøkkendør, entredør, toalettdør

Legge svart silikon på kjøkken 

Vaske inni kjøkkenskap 

Støvsuge varmepumpe

Tørke støv av gulvlister

Tørke støv av bilder og klokker

Vaske stuetaket 

Male nederst på stolpe✅

Male håndtak på sokkelskuffer

Fjerne malingsflekk ved oppvaskmaskin✅

Flekkvaske flosstepper

Lage bord i sofa

 

2.etg:

Rydde i stoff og finn-ting✅

Vaske dører; soverom, syrom, bad og gjesterom

Flekkmale gulv i gangen

Vaske vegger og tak på soverom

Male taklister på badet

*Flytte julepynt ned på lageret*

Fikse undertøyskuff

 

Kjeller:

Reparere gulv på vaskerom og lager

Male list på toalettrom

Justere og male servantskapdører

Ta vekk limrester under trappen

 

Annet:

Fjerne trappetepper✅pusse✅male trappetrinn og kant fransk grå, *feste tepper*

Sette hvitløk?

Finne ut av scooter-parkering

**************
Det er jo endel igjen😅😂😆

Hah! Fikset meg litt mer gratis strøm!

Innafor!

Da kan jeg fortsette på listen...støvsuge varmepumpe er definitivt på tide!

Shit! Dagen forsvant..støvsuget varmepumpen✅

Også sporet jeg totalt av..la i bløt brødristeren som var ufattelig fettete. Kunne sikkert kokt suppe på den🤣

Så bare gjorde jeg det! Kokte opp litt vann, døtta salmiakk og oppvasksåpe oppi en bøtte og bevæpnet med en våt og en tørr klut gikk jeg løs på dørene! 

Da var alle dørene i 1. etg vasket og håndtakene like så. Og siden jeg 'var i gang' tok jeg dørene oppe også! Yezz!

Da hadde jeg fått opp både dampen, pulsen og temperaturen og var egentlig ganske varm! Da passer det jo utmerket med en kroppsvask, hårklø-skrap-klor-skyll, litt skikkelig tannpussing og rene klær! Jeg bruker stort sett ull og det vasker seg godt på egenhånd i snøen

Snu litt innimellom og henge opp etter et døgn eller noe. Ut på tur med woofisene! NULL pant!?!?! Var på tre steder, men ingenting noen steder! Merkelig..

Det skal sies at jeg ikke gravde noe særlig..men det regnet jo, så våt ble jeg! Og da passer det jo fint å få skuret litt på jakken!

Den var megaskitten!

Yakk! Dette er fra én jakke! Shit mæææææn..nå får jeg snart besøk av en som skal se på keepall'en jeg selger. Og hun skal sikkert prute🤬møkkakjerring. Jeg selger den megabillig fra før, så prutingen kan hun spare seg..

Hah, ja nettopp..hun avlyste akkurat. Bilen hennes starter ikke. Finfint, jeg har mer lyst på en lur uansett. Dessuten er det sinnsykt å selge en LV keepall 65 for 4500kr, så jeg smalt opp prisen med 3000🤣

OMG jeg er trøtt ass!

Takk og lov så gikk trøttskapen litt over. Vasket ferdig brødristern, testet den, tok bilder og la den ut på finn! Yey! Malte tråkkeflekkene og vanndråpene i trappen og satser på å ikke måtte gå opp før det er tørt. Jaggu kom det en kar og kjøpte en grind! Hurraaaaaaa! Trenger jo ikke den når Miro ikke skal være her..vi drar til Halden i morgen. Blir spennende å se hvor langt Roar har kommet med småbruket sitt😊det virker som anfallet hans har gitt seg og han er plutselig hyggelig igjen:) det er fint😊han sa jo at han skulle be mamma slutte å snakke om meg til han og det har tydeligvis gitt resultater😊blir rart å ikke ha en liten varmeklump bak knærne under teppet😢

Han ligger omtrent alltid der...men forhåpentlig får han det fint hos Roar. De er jo gode kompiser😊jeg er litt bekymret for at han skal bli vettaskremt av noe, stikke av og bli kjørt over, spist av rev, ulv, elg eller bever. Uff..men, men. Vi får se hvor nervøs jeg blir og om Vilma blir ensom. Ingenting er skrevet i stein. 

I morgen er det husvask som står på planen og jeg er godt forberedt med vaskemaskin på timer og oppvaskmaskin snart full. Blir bra. Er ganske støvete her. 

Pk skal komme i morgen også😊han skal gjøre ferdig trappene med akryl og andre strøk så de antakelig blir helt ferdig! Yey! Gleder meg! Omsider virker det som om både kroppen og hue er på lag igjen! Hvit januar fungerer fint foreløpig😊

Ops..åpnet tinder igjen..det var det fullt. Kanskje det blir en date med en av superlike-folka! Yepp! Date på lørdag😊det blir fint!

Snart lov å legge seg nå! Det passer bra, har egentlig ganske relativt dritvondt i ryggen💪

Hah! Nå ser det jaggu ut som om jeg får igjen pengene for den skilte heftgrunningen! Det hadde jo vært aldeles fantastisk! 

Norwegian, derimot er kranglete på sine 1,62 i renter..noe som plager meg vanvittig🤯

Del artikkel: Del på X


 #Male   #psykolog   #grave   #rydde   #Vaske   #reparere   #selge   #Besøk   #Finn.no   #Tinder 

Relaterte artikler