Miro på flyttefot😢

13.01.2022, 10:19

I går gikk det i ett! Startet dagen med å pakke til Miro som skal flytte. Han fikk med seg et par leker, teppet sitt, en madrasspute han liker og sengen sin. Helt tydelig han skjønner at noe er på gang..

Så var det tid for husvask...oppvaskmaskinen er tømt, vaskemaskinen likeså, klesvasken som var tørr er lagt på plass, ca 40 kluter er brettet samme vei og på plass i skapet, støvsuget her og der, skiftet sengetøy, vasket 3xbad, kjøkken, tørket støv, vasket skyvedørskinner i skapet nede og fikset madrass-kaos på soffan..

Her er planen etterhvert å klippe til en skumgummimadrass eller to så ting blir mindre vinglete, klumpete og kladdete. Nå er det en salig blanding av dun, fjær, tynn skumgummi og kunstfiber inni tre-fire forskjellige små trekk stappet inni ett stort. Mye lettere med én madrass, ett trekk og et laken..

Kl 10 var jeg ganske ferdig..men siden jeg skal være borte i timevis er det smart å male trappen...og jeg 'skal bare male litt' trenger ikke skifte da! Joa..det ble bare to små flekker..som lar seg vaske nesten helt bort..

La to skjærefjøler i klor

Ut på luftetur med Vilma som skal være igjen hjemme. Da skjønte ikke Miro særlig mye og ble helt stressa. Og dumme meg hadde ikke festet trappegrinden opp til andre etasje🤦🏻‍♀️Så da gikk det jo som det måtte gå! Da Vilma og jeg kom inn igjen var det hvite potespor ca overalt og det ble litt mer vasking før vi dro av gårde mot Halden! Først innom bensinstasjonen og fylle bensin, få medlemsutbytte og ekstra rabatt+boller, deretter innom McDonalds og hente gratis-mat, drikke og kaffe!

Jeg leverte inn et udefinert objekt jeg fant i burgeren min sist gang..så halvannen time senere var vi fremme! Eller..nesten..siste biten var det så mye is og så lite grus at bilen plent nektet å kjøre opp..jeg prøvde flere ganger både med lite gass, mye gass, utpå kanten, ned, snu og rygge opp, men neida. Var bare å parkere og gå resten!

Men 1,4 km får gå an..Miro i fint driv bortover og underveis kom Roar sammen med nabohunden og møtte oss😊

Stakkars Miro ble iskald av turen, så det var fint å komme inn i varmen til Roar og få tørket seg litt!

Var der en stund og hilste på høner, haner, ender, kaniner og snøftene! Shit de er svære ass!

Roar har flyttet inn i huset, fått på plass varme og det mest grunnleggende. I går hadde han støpt badegulv som Miro syns var spennende..ble noen potespor oppi der også! Og utover gulvet etterpå🤣dro videre til minstebror etterpå, de bor jo rett i nærheten. Var litt vemodig å gå tilbake til bilen alene med tomt bånd og se Mirosporene fra tidligere😢

Fikk hilst på minstebror, svigerinne og tantebarn😊huset de har kjøpt er megasvæææært! Artig å se han bli voksen:)

På vei tilbake rotet jeg vilt rundt og ble ganske oppgitt..fant da frem til e6 til slutt😅straka vegen heimattover, bare en kjapp tur innom rema for å pante og kjøpe brus:) de hadde ikke tilbud lenger, så det ble bare noen få. Fryktelig irriterende at jeg ikke husket på svenskepanten da jeg først var en halvmeter fra grensen! Aaaarrrgghh🤬MenMen, mulig jeg skal leie bilen lenger så kan jeg ta en tur senere i januar eller februar. Omsider var jeg hjemme, bilen tømt og parkert og jeg landet på soffan..

Det ramlet inn et salg underveis og da vippsen kom måtte jeg opp for å hente og pakke til sending. Jaggu hadde Miro vært der også, gitt!

Jaja, får vaske enda mer da🤣DA var det kvelden..

Fant ikke helt roen, så sovnet ikke før sent. Men skulle ikkeno tidlig i dag så det gjorde ingenting. Sto opp rett over syv, chill start, fikk solgt en panelovn som nettopp er hentet, venter på en kar som skal se på en bag, har fått på plass ny strømavtale med LOS fra 15.3 og fikk massasjetime litt senere😊det trengs..i kveld kommer naboene, så jeg skal ha på litt varme🤣

Damen har vært her, hun skulle ikke ha veske..omg..vanvittig lei av tullefolk..anyway! På tide å fyke av gårde til massasje! Skal hente en kaffetrakter og handle litt først. 

Og med begge deler unnagjort var jeg hjemme igjen! Slett ikke verst for 117,85 penger! Fløte og rømme til halv pris, grønnsaker med 30% rabatt😊og aldeles gratis kaffetrakter!

12 grader er egentlig ikke såååå vanvittig kaldt..

Men kaldt nok til å lage frostrøyk!

Da får jeg vel sette i gang med noe da!

Dratt ut skuffene, sortert, ryddet og støvsuget sender ble litt mer orden og litt mindre gris..

Flakset litt rundt og fikset litt her og der, tente en gjeng med lys så det skulle bli litt varmere til naboene kom kl 18, og ca 16:30 begynte jeg på siste(🤞) strøket i kjellertrappen! Da ble jeg jo varm nok😂tok litt snaue tre kvarter å gjøre ferdig strøket jeg håper er siste. Nå gjenstår akryl i sprekker og maling over akkurat dét, så tror jeg den er klar! 

Naboene kom, bare to i dag, men koselig det også:) de ble et par timer, jeg fikk reparert to ullsokker og laget knapphull+sydd knapp i en ulljakke. Hurra! 

Er ganske trøtt, gitt! I morgen kommer Christin igjen! Olutselig er det fredag igjen...mamma kommer en tur også(!) oioi! Håper det blir hyggelig begge deler😊

Del artikkel: Del på X


 #Strøm   #omplassering   #flytte   #gå   #is   #gratis   #mcdonald’s   #Massasje   #Male   #besøk 

Relaterte artikler