Fullt hus og stormende jubel!

14.01.2022, 17:45

Startet dagen helt aldeles strømpetrøtt...måtte sove litt til...våknet rett over syv og startet dagen...og kjære vene, jeg fikk gjort masse småtteri før Christin kom!

Ryddet på soverommet, vasket håret litt skikkelig, tok inn ullvask og la på plass, plasserte ting her og der så det var klart til senere fiksing

Det var mange flere ting enn dette, men mye ble ferdig og ryddet på plass før jeg rakk å ta bilde! Jeg begynte jo dagen med et smell og merket ikke engang at jeg manglet telefonen før Christin skulle forandre på en avtale! Det viste seg at den fremdeles lå i sengen!

Før hun kontakt jeg å flekkmale rekkverk og gulv med q-tips. Særr, dét tok tid ass! Men det ble jækla bra! Q-tips er kjempelurt når det er småting som skal flikkes på!

Plutselig malte jeg håndtakene på sokkelskuffene, etter å først ha vasket dem med fettløsende såpe. Nå er de jo nesten usynlige!

Rakk også å dytte akryl i hullene i skapet. De har irritert meg i månedsvis.

Akryl på plass i hullene ved lysbryteren også! De ser jeg jo HVER bidige gang jeg skrur av lyset..da gjenstår bare maling av dem..

Så testet jeg kaffetraktern før jeg hakket løs is på plattingen rett før Christin kom og hun godkjente kaffen. Da blir det retur på kaffemaskinen. Den damper fryktelig mye når den skal varme melk så noe er galt..dessuten er det litt råflott å ha så fancy maskin..holder lenge med trakteren. Har sendt mail til netonnet og fått returseddel. Vi får se når det passer å få sendt den..smart som jeg er har jeg spart på både isopor og esken!

På tampen av gårsdagen solgte jeg to kandelabre! Hurra! Nå er de pakket og klare til sending:)

Jeg liker de jo, men jeg liker 690,- bedre..

Mamma sendte melding og lurte på om hun skulle ta med skjenken...hmmm...joa! Men da må jeg forberede...og i dag har jeg vært litt urolig. Da skjer det mye på en gang og jeg 'skal bare' stadig vekk. Skrape ut av telys, tenne på flere sender blir litt varmt, støvsuge opp bøss, støvsuge teppet ånkli, rydde i lysestaker, plassere, sortere, rydde, fikse. Så kom jo mamma og jeg var bare nesten klar..vi bar mormorskjenken inn og den andre ut. Det var slett ikke bare-bare. Det var jækla slitsomt, faktisk! Ut av bilen, ned en trapp, bortover plattingen, opp en trapp, over en terskel, inn i gangen, igjennom døren, inn i stuen. Også motsatt med den skjenken jeg hadde...den skal nemlig ned i kjellern som er det eneste stedet jeg kan ha den. 

Mamma kjørte den rundt huset og vi sleit oss halvt ihjæææææl med å trikse den ut av bilen, på tvers oppå frukttrallen, bortover en isete gressplen, oppover en like isete skråning. Det var TUNGT, SLITSOMT og STRESS! Omsider fikk vi den opp på terrassen, mamma parkerte bilen og jeg trikset den inn i gangen under trappen 

Høyst usikker på om den skal bo der, men den skal det foreløpig! Mulig jeg skal selge den. 

Så da er møblene etter mormor og morfar omsider gjenforent etter årtier fra hverandre! De var slett ikke venner da de skilte seg og mormor tok tre stoler og skjenk, morfar fikk tre stoler og bord. De tre stolene morfar hadde var så herpa at de ble ved for noen år tilbake, jeg fikk bordet da hytta ble solgt og pusset opp det til den store gullmedaljen for noen år tilbake. Det var faktisk mitt første oppussing/restaurering/repareringsprosjekt!

Skjenken skal skrapes med stålbørste og muligens pusses før beising og lakking, men det skjer ikke før til sommeren når jeg kan drive på ute. 

Mamma hadde med bokser også! De skal jeg ha i skuffene som avdelere😊

Må ta vekk etikettene først..

Mamma dro, jeg ryddet litt mer her og der, var oppe, så sprayboksen, gikk inn på soverommet og tok med både lampeskjermer og maling ned, og sprayet dem i håp om at de blir hvitere. 

Blir spennende å se om det funker. Yey!

Er storfornøyd med dagen! Det var veldig hyggelig å ha mamma på besøk:) hun var her i timevis!

Snart tid for kyllingsalat og soving! I morgen er det date😊det er jo også en stund siden sist, så jeg gleder meg til det! Blir fint å møte folk igjen. 

Oioi! Nå ser det ut som om jeg får solgt diverse Rosendahl-greier også! Sausøse, biffkniver og salatbestikk! Hadde vært fantastisk! Det er fascinerende hvor mange ting jeg har som jeg ikke trenger!

Shit, trøtt ass! Nattinatt. Haha, neida..fikk inn en vipps, så da må jeg pakke istedet! Helt greit🤑

Del artikkel: Del på X


 #Besøk   #male   #rydde   #bære   #skjenk   #Tinder   #date   #Selge   #finn.no 

Relaterte artikler