Mandag!

17.01.2022, 09:06

Yey! Endelig ukedag! Våknet helt i ørska og aldeles trøtt, men tenkte det var på tide å ta seg sammen, så jeg sto opp og lot som om jeg var i kjempeform!

Fikk tilslag på noen kjøkkenskap i går kveld som jeg skal innom og hente etterpå. Først fylle bensin på vei til time hos Kjell og blodprøve...om skapene er i grei stand fyker jeg innom hjemme, lemper inn nattbordet og bestikkgreier og stikker på ikea! Håper bare inderlig de ser greie ut🥴

Ryddet litt i hue sammen med Kjell og det var fint, men det ble til at vi snakket om helt andre ting enn jeg hadde planlagt. Det er egentlig litt rart det der, noen ganger er jeg helt tom og har ikke noe på hjertet, mens andre ganger går tiden alt for fort! Selvom det egentlig ikke har skjedd noe spes..

Anyway..nå sitter jeg her og koper igjen! Men denne gangen er rekvisisjonen forhåpentlig på plass så jeg får tatt prøven!

Blodprøve avlagt! Yey! Kjørte ut på Jeløya og så på skapene, men fant ikke identisk på ikea.no, og de hadde et par/tre skruehull så jeg droppet det, siden planen var å bytte dem. Da bør de jo finnes i sortimentet, samt være feilfrie. 

Dro innom butikken på vei hjem og gjorde et lite kupp😊

Hadde ikke planlagt noe middag i dag, så dette passet bra! Skjønner ikke at folk syter over at mat er så dyrt..men men..jeg har helt dilla på 'brød' med rømme og syltetøy om dagen så jeg måtte ha enda mer rømme! Fløte fant jeg på 40% og det passer perfekt, da kan jeg lage mer rømme! Sofayoghurten er snart ferdig😊

Jeg sovnet😂hahaha. Jawohl! På tide å komme seg opp av soffan..har solgt to saueskinn! Yey! Og to julekopper skal også flytte😊

😊

jeg fikk ryddet på plass sengetøy

Aaarrrgghhh🤬energien er på bunn! McDonald's ringte..de vil gjerne gi meg erstatning for plastbiten jeg fikk med på kjøpet i burgeren🤣joa, hvorfor ikke?

Hah! Kom meg bittelitt opp av sofaen😊gjorde susen med en vipps:) da har jeg solgt en genser også! Hurra! Da venter vi i spenning på penger for koppene som skulle komme i morgen. Venter forøvrig i spenning på pk også. Han skulle være her 16(ish). Som utviklet seg til 16:30🤣kl 16:28 fikk jeg melding 'kjører nå'..hahaha! Jeg begynner å bli bløt som finner meg i denslags. Hahaha, men det er bare han som får lov. Og akkurat nå er det ikke så farlig. Jeg kan lage yoghurt og rømme så lenge..

Yey! Besøk!

Da er trappen fuget og jeg er happy😊litt...er egentlig sur og grinete av uviss årsak. Men satser på en bedre dag i morgen!
 

Del artikkel: Del på X


 #Bensin   #psykolog   #finn.no   #bytte   #ikea   #blodprøve   #Selge   #Akryl   #male 

Relaterte artikler