Fredag og snart helg😊

13.05.2022, 06:01

Endte jo med å bli en voldsom effektiv dag i går! Masse rot på utsiden, masse rot på lageret, men veldig tomt på det som var verksted og skal bli gjesterom! Når jeg plutselig får regning fra både advokat (som allerede er gått til inkasso) og rørlegger som kommer i dag må jeg jo finne en måte å tjene flere penger på! Da er det bare å sette i gang! Et soverom er fort en tusenlapp i uken, så det er bare å sette i gang!

Først forberede rørlegger som kommer så snart han kan. Så ble det litt rot på forsiden også😂

Men det blir fint å få en kran som funker😊

Hadde funnet en uttrekkbar seng på finn, som måtte demonteres og hentes i en kjeller i Oppegård og etter å ha brukt en god del energi og tid på planlegging måtte jeg pent avslutte prosjektet, det ble for mye logistikk. Det må prioriteres å gjøre rommet ferdig 'nok' til utleie, 'helt' ferdig får heller bli senere. Planen i dag er å male noen firkanter på veggene over der det er flekker, og på den måten lage et kunstverk samtidig som jeg slipper å male hele veggen. Så må gulvet muligens males, men det kan være jeg slipper. Kommer an på når jeg får svar fra gulvbelegg-folka når de kan levere.

Søkte såvidt rundt på nett i går etter samme belegg jeg har fra før og holder på å finne ut om det er lyst eller mørkt jeg har. 

Det er mørkt..yey! Godt mulig jeg maler ferdig på veggene i dag og bare skraper gulvet så det er klart. Det holder forsåvidt med et teppe foreløpig mens jeg venter på belegget så jeg dropper uansett å male gulvet! Hah! Herved avgjort!

Er en god del greier som skal kastes også, men bare det å få ryddet opp i haugen kommer til å hjelpe veldig.

Vi får se hva dagen bringer. Jeg var veldig tidlig oppe i dag. Våknet rundt halv fem og fikk ikke sove, så jeg sto opp ca kvart på. Da blir jeg erfaringsmessig ganske trøtt utover😂 

Christin kommer kl 9, rørlegger kommer når det passer, bortsett fra det er det ingen faste avtaler så jeg skal bruke dagen på rydding og kasting, maling og fiksing. Forhåpentlig kommer det noen for å hente diverse ting:)

Yezz! Flyttet kompost, ryddet på veranda, svart på Wordfeud, både bestilt og betalt gulvbelegg før nedtelling!

Dette lover bra for dagen!

Ehh..så sovnet jeg..det tikket inn både sms og en kalendervarsling uten at jeg fikk med meg det, men våknet av at rørleggeren ringte på! Usikker på hvor mange ganger han hadde gjort det, men nå er han ihvertfall i gang! Hurra!

Snart kommer Christin, og så er det på tide å riste liv i liket og få ryddet opp litt nede!

Jeg var veldig i tvil om jeg trengte Christin i dag, men underveis steg humøret, viljestyrken og pågangsmotet med utallige hakk! Jeg var lei, sur, grinete og halvveis forbanna da hun kom, fikk liret av meg litt gugg og da hun gikk var jeg tilbake til mitt sedvanlige glade meg🥰hurra! Og hun tok med seg pakken til posten så jeg slipper alle fristelsene i butikken🥰

Da er det på tide å sette i gang! Først ta inn klesvasken, rydde vekk og ta bort tørkesnoren!

Litt rørlegger-assistering underveis mens jeg heiv meg over rommet i kjellern. Jeg har jo brukt det som verksted, og det bærer rommet preg av😝

Planen var å male firkanter over flekkene, men jeg fant et spann med 'mørkehvit' som var merket gang nede og kjøkken...hmmm...brukte jeg ikke den på verksted-gjesterommet også den gangen jeg hadde soverom der....? Vi prøver...

Tja. Kan hende dette funker!

Vi får se! Ut på verandaen og få litt orden...det er faktisk ikke særlig mye jeg kan bruke her, men noe småtteri får komme inn igjen😝

Seff! Kanke hive alt! Da er haugen borte, alt er sortert og tatt bilde av.

Plater i forskjellige materialer og størrelser

Og dører+hylleplater

Samt en liten haug med listverk!

Da gjenstår det bare å legge det ut på finn!

Rørleggeren er ferdig og har gått! Blir jo spennende å se hvem som får regningen😂

Sånn! Da er annonsene laget og videresendt til konsulenten😊

Jeg venter på at malingen skal tørke så jeg får se om jeg skal ta et strøk til eller gå tilbake til opprinnelig firkant-plan. I mellomtiden er det chill på soffan!

Leieboern i kjellern kom hjem, da kan jeg ikke vandre ut og inn der nede..flott..pause, altså! 

Har muligens fått tak i fire lecaklosser! De kan jo fett brukes som ben under en hylle-sideplate som jeg prøver å gi bort på finn! Tilsammen utgjør de en utmerket sengebunn! Hah! Vi får se om jeg får dem..

Shit! Denne dagen slang beina på nakken, heiv seg rundt, stakk av gårde og forsvant! Plutselig var det støvsuget på eks-verkstedet, teppet fra spisestuen flyttet ned, sengen, nattbordet, pidestallen og gyngestolen fra andre rommet flyttet inn og alt er klart for ny gjest!

Lecakloss-sengen ble avlyst..Tok bilder både her og der og laget en annonse på Airbnb:) det er litt omfattende, men nå er det gjort!

'Bare' lageret og gangen som gjenstår! I gangen skal jeg flytte skjenken til andre siden og plassere micro og vannkoker/kaffetrakter (kommer an på hva jeg finner på finn😂) og muligens om jeg får tak i en brødrister. Vi får se. Kjøleskapet fra lageret skal også ut i gangen så jeg får trøkka inn en hylle til verktøy! Men ikke akkurat nå. Det kommer en kar for å hente hylle!

Yey! Det var slett ikke hyllen han skulle hente! Dette var noen andre som skulle ha hylleplater! Og jaggu tok madammen med seg en bordplate også! Veldig greit med alt som forsvinner! Yezz! Hva som helst, egentlig..

Jeg skal antakelig ut en tur i morgen og da kan jeg jo ta med et lass😂yezz! Da blir det massasje i morgen😊det trengs...! Har fått tak i et babybadekar jeg skal hente i nærheten også! Så da kan jeg jo hive meg i gang en liten stund til...?

Jau! Testet såvidt det var, og det ER plass til en hjørnehylle når jeg tar ut kjøleskapet! Ut i gangen med det! Vekk med såpeskapet, bortover gulvet med stappfull fryser og teste igjen

Yey! Da kan jeg jo sette det sammen og lempe inn!

Vesentlig mindre greier nå! Skal jo ha resten på plass og lage meg bedre system, men det holder for i dag. Er ganske gåen..er mulig jeg skal ha både fryser og såpeskap på andre veggen så jeg får Ivar på hele veggen...men det må bli en gang jeg har hjelp og god tid. 

Sier meg svært så fornøyd med dagen i dag!

Men dagen var ikke slutt! Så langt derifra😂men det er en historie for seg sjæl så det får bli i morgen. NÅ er det definitivt natta!

Del artikkel:


Relaterte artikler