Etter den søte kløe…

14.05.2022, 07:00

Jeg holdt virkelig på som et dyr i går! Var egentlig ferdig da jeg hadde gjort om verkstedet til soverom

Tidligere på dagen så det slik ut..

Slik så andre siden av rommet ut tidligere på dagen

Det endte opp som dette

Ved døren var det jo stappfullt av malingsspann, verktøy, skruer osv. Jeg hadde allerede ryddet masse før jeg tok bilde..

Dette ble også ganske fint😊

Fikk lagt ut annonsen etterhvert, selvom det var ganske omfattende å komme seg igjennom alle stegene på Airbnb. Den ble omsider godkjent og publisert, og jeg kunne gå en tur med Vilma! Da passet det jo fint å rydde på plass kompostene så det igjen hersker orden og system på forsiden! 

Inn igjen til det jeg trodde var fred og ro..men jeg hadde ikke ro på meg til å sitte stille og kastet meg over spiseplassen som nå var kommet i uorden siden jeg måtte låne det ene gulvteppet ned. Da måtte alt vekk, teppet behørig ristes, gulvet støvsuges og alt løfte-lempe-skyves tilbake med teppet på tvers.

Midt i prosessen kom det en dud for å hente hylleplater! Veldig greit det da, men trist at mesteparten i den kategorien allerede var kastet..damen tok med seg en bordplate i tillegg:)

Hurra! Litt mindre, men mer enn nok igjen enda😂

Skravlet ganske mye med kjellerbeboeren i dag, og hun er kjempehyggelig! så jeg inviterte henne på 17.mai-feiring:) hun spurte flere ganger om hun skulle hjelpe med noe, men jeg måtte pakke hue rundt ting underveis, så jeg var nødt til å gjøre ting selv.

Begynte plutselig så smått nede i kjellern, det er jo ikke akkurat helt på stell her😂

Jeg trikset inn en Ivar hylledel!

Men det holder for denne gangen..og ryddet unna det meste før jeg måtte ha en pause.

Har målt flere ganger og begynner å bli ganske sikker på at det kommer til å passe med en Ivar-del til slik det var på verkstedet...det hadde vært supert! Det blir ikke særlig oversiktelig når et helt rom skal få plass på én hylle med fire plater😆i såfall må jeg flytte frysern og baderomsskapet enten helt ut i gangen eller til veggen ved siden av. Akkurat det er ikke helt avgjort enda. Må ha plass til en skuffeseksjon og et underskap også😂bygge ut lageret, kanskje? Hahahaha! 

Nå ser jeg etter et lite kjøleskap og flere klappsenger på finn. Aller helst vil jeg ha en hemnes dagseng som kan slås ut til dobbelseng, dét hadde vært perfekt å ha på det store rommet, og da kan jeg ha klappsengene på eks-verkstedet og den som står der kan flytte tilbake inn på det store rommet. Per nå mangler jeg to sengeplasser i forhold til annonsene 🤣Men gisbort-ting kan man jo ikke bare bestille, så jeg følger med!

Etter at dagen egentlig var over, jeg hadde bonus-jobbet litt og spist kotelett-middag fikk jeg et plutselig behov for å gå opp på soverommet, skrelle av alle madrassene,

vrenge trekket av den doble, trøkke ned en skumgummibit og tøye trekket tilbake igjen! Legge den (nå bredere) madrassen nederst og de to single oppå med laken på seg før jeg pælet på plass 2x1,5 meter brøddeig-madrass på toppen! Yezz! Da var det gjort også! Nok en ✅ på listen😊😊😊

Ned og sette på en episode med neste sommer mens jeg syr strikk i solstolputene! Enda en ✅så ringte det på døren...say whaaaaat!?! Oi! En kar som skal hente gammel Ivar type! Han ville ikke ha med noe annet og heller ikke hjelpe meg å kaste noe. Dust. Men hylleplater, gavler og stag forsvant ihvertfall! Bedre enn ingenting!

Avsluttet kvelden med en tissetur og vanning, hvor jeg oppdaget at kranen lekker enda🤣helsikes klønete...javel, da tester jeg igjen i morgen og ringer da..

Så ble det en etterlengtet dusj, hårbørsting og -vask+totalskift av klær! Oioioi! Høynet med en tannpuss før det var rett i køya. Særr, digg å legge seg ass. Og vanvittig fornøyd med dagen, svært spent på morgendagen og er forberedt på en mulig straff fra kroppen😂

Våknet halv fem i dag også🤬javel, da er det jo bare å stå opp og starte med litt sying!

Det er stille..var endel hull i et av laknene, nå er det ikke det. En bukse som trengte strikk har fått seg det😊yey! Og jeg har fått flere ✅'er før klokken er 6!

Må dra 7:45 for å rekke å hente badebalje før massasje. Jeg begynner 'draingen' ca 7:15, så rekker jeg å få med både kaffe, saft og alt annet! Til og med et lite lass med søppel! On time!

Hmm..dagen lover bra foreløpig!

Baljen er hentet, nå er det massasjetid!

Ahh! Helt innafor med litt massasje etter de siste dagers fysiske utfoldelser! Turen bar innom Rema på vei hjem, og på leting etter en bærepose på veien til polet fant jeg den ønskede posen! Men den var jo full av pant😂hahaha! Javel! Jeg tar den med:)

Fikk da handlet litt😅

Så badebaljen er allerede testet! "Vil du ha pose?" spurte damen, "nei, takk, jeg har balje" svarte jeg. Dét hadde hun ikke hørt før😂hahahahaha!

Min totale shoppestopp er nemlig avviklet! Fatter ikke hvordan det har gått til, men jeg har oversett en mail fra Legalis jeg fikk på TORSDAG hvor de ettergir hele kravet, så jeg slipper å betale allikevel! De sender kravet til domstolen istedet. Vanvittig glad for det, selvom det egentlig bare skulle mangle. Det henger jo ikke på greip at jeg skal betale flerfoldige tusen for å bli frifunnet! Men da har det 'bare' kostet meg 5000,- og det kan jeg leve med.

Egentlig har jeg slitt meg ut med flytting, lemping, bæring, stabling, maling osv i kjellern uten å være nødt til det. Men, men. Noe skal man ha å henge fingra i, og det sto uansett på planen å legge gulv og gjenopprette verksted til soverom før et salg i fremtiden. Godt med alt som er gjort!

Vel på plass hjemme igjen, alt er pakket ut og kjøleskapet vasket før varene ble satt inn. Så fikk jeg svar på finn ang en skuff jeg ville ha! Bare hent..Jawohl! Jeg henter. Passer i både farge og mål i skapet, så det røk opp på toppen av prioriteringslisten😊

Da er den i hus og jeg tenkte jeg skulle fortsette i kjellern. Det er for kaldt til å sole seg uansett. 

Dagen raser videre! Og det er jo bra, det blir kortere og kortere tid til kjæresten kommer tilbake🥰

Del artikkel:


 #Rydde   #stable   #style   #ommøblere   #utleie   #airbnb   #massasje   #hente   #finn.no 

Relaterte artikler