Onsdag og snart helg igjen😂

18.05.2022, 08:56

Yeah! Jeg ble ferdig med krakken

er ikke rart at det tok tid når alt tull skal pusses vekk! Ble ferdig nok på lageret også før kjæresten kom😊rakk tilogmed å helle i meg et par cider!

Gårsdagen var det egentlig flaggheising og tog som sto på planen, men vi greide jo aldri å sove kvelden før, så det skjedde ikke😂ble flaggheising hjemme og skikkelig frokost istedet!

Veldig ånkli med servise, kaffekopper, eggerøre og røkt ørret! Bunaden var også på! Så var det stille og rolig med hønsevasking,

Fotmassasje,

kloklipping, skuff-montering og et par-tre formiddags-daiquiri før jeg fikk meg et migreneanfall! Det er lenge siden nå og grillfesten med leieboerne hang i en tynn tråd. Det kom seg litt etterhvert, så grillingen skjedde, om enn litt forsinket, allikevel! Litt redusert etter anfallet ble det en forholdsvis tidlig kveld og det var digg! For en gang skyld sov vi en ganske normal nattelengde!

Alle er hivi ut og vaskehjelpen er ferdig:) da er det frokost på gang! Speilegg og spekeskinke😋

I dag kommer gulvet mellom 10 og 14, så da blir vel det andre gjesterommet i kjellern helt ferdig etterhvert😊får en gjest der om tre dager, så det passer jo fint:)

Skal få ryddet litt i skruer og diverse også, kommer en dame og henter etterpå. Ble da en fin liten samling..hun henter ikke før i morgen, håper det er blitt enda mer da!

Vipps, da var gulvet levert og båret ned i kjellern! Så vi har lagt gulv i kjellern..haha😂litt chill på soffan, jordbærspising og gjennomgang av finn-annonser, Stian fikk shoppet seg ifon og jeg vervet han til onecall, så det ble gratis månedsavgifter på oss begge to! Yey!

Da har Stian dratt og begge de andre har kommet hjem! Snart på tide å legge seg, er ganske heldau, trøtt og støl!

Flyttet krakken inn fra i dag verandaen, før det kom regn og limte fast en manglende møbelknott jeg hadde funnet:)

Ble ganske bra😊

Fikk gjort den ferdig på mandag før Stian kom, han syns den var fin også!

Leieboern oppe ville gjerne vaske klær, det passet bra..da måtte jeg ned i kjellern og fikk i samme slengen hjelp med å ta med skapet opp igjen! 

Både skap og malingsutstyr ligger ute på finn, og tingene er utenfor huset:) jeg var så smart at jeg sendte med Stian både rødvin og en cider, samt resten av bacardien hjem, så jeg skal legge meg edru! Blir bra! Jeg er stuptrøtt...

Del artikkel: Del på X


Relaterte artikler