Men hun var ikke (helt) død!

21.06.2022, 12:37

8 kommentarer

Dagen i går utgikk ganske totalt..var på Golsfjellet på søndag og så på hytten pappa bygger, og 14 timer flaksing sliter meg totalt ut. Lå til lading i hele går..

Jeg er helt vanvittig imponert over pappa! Dette driver han med helt sjæl! 

Det er heeeeelt sjukt sånn som han holder på og jeg er ikke et sekund i tvil om hvor jeg har pågangsviljen min fra! Det er villt hvor mye han har fått til helt selv! Han er jo også ganske løsningsorientert...for hva er dette?!

Et pissoar, selvsagt😂

Denne uken kommer det en kar som skal bore etter vann så det blir litt mer ånkli..

Jeg fikk tittet masse rundtomkring, pappa forklarte underveis og dette blir megabra! Det var på tide å kjøre en tur til revsjø og titte litt på naturreservatet

Da må vi låse...

Kjekt med universalnøkkel😂hahaha

Jeg fikk denne i går:

Tydelig at jeg er tilbake på finn😂hahaha! Men veldig fint at vi er venner igjen😊jeg skal faktisk holde meg i skinnet og ikke provosere. Det er så fantastisk å bli kvitt ting at det er verdt å svelge en hel flokk med kameler, faktisk! Solgte ramsløk både i dag og i går, har riktignok ikke fått betalt enda, men det får jeg vel. 

Våknet rundt fem i morges og var egentlig relativt våken, men bestemte meg for å slække litt. En maksimalt idiotisk avgjørelse, for en tine senere, da klokken ringte var jeg jo helt i ørska🤦🏻‍♀️Men, men. Jeg sto da opp allikevel og latet som om jeg var fit-for-fight. Dro til Kjell, fikk ekspressryddet i hue og støtte til i morgen. Da kommer Stian og vi skal 'snakke sammen'😂veldig spent på hvordan dét går😂vi er ikke på samme sted i det hele tatt, han er klar for å flytte inn, finne seg jobb her og virkelig slå rot. Mens jeg er mer 'tja, vi får se'😂jeg fikk helt fnatt da han mente denne leiligheten jeg har kjøpt ikke var noe problem å få betalt siden vi var to🤯😱🤔🫣😮😯hjeeeeeeeelp!! Den er MIN!! Jeg føler at han invaderer livet mitt og tar seg til rette så det holder. Blir spennende å se hva som kommer ut av samtalen. Jeg har svart han på e-posten, men ikke sendt den siden den er helt uten filter og totalt usensurert😆siden han er såpass nærtagen og sart er jeg litt redd for at han hopper fra en bru om han får den slengt i fleisen på et dårlig tidspunkt😂

Meeeeeeeen.....🤔......jeg kan jo smelle den ut her😂

Stian, om du leser dette får du ta deg en valium😂

*******************************

Hei. 

Først av alt så skjønner jeg ikke hva du mener med at det bare gjelder sms, men det får så være. Fra min side gjelder dette alt, deg+meg, deg, meg, oss, alt. Jeg kan ikke ha det som dette..jeg syns du forventer mer enn jeg kan gi deg. 

Du skriver at du oppfatter mangel på interesse fra min side fordi jeg bl a ikke spurte hvorfor du nesten kontaktet politiet..javel..fordi du bare nesten kontaktet politiet😂du spurte heller ikke noe om da jeg faktisk kontaktet politiet og anmeldte en nabo😆

Jeg forstår veldig godt at du liker å få meldinger med at jeg er glad i deg og ønsker deg en fin dag, og jeg sender slike meldinger når jeg har lyst. Når du etterlyser flere av den typen mister jeg lysten totalt fordi jeg føler at du forventer det. Løsningen din er at jeg skal sende deg ‘glad-i-deg’-meldinger oftere enn 1-2 ganger i uken. Det kan jeg gjøre om jeg føler for det. I den siste tiden har følelsene mine for deg forsvunnet litt, fordi jeg oppfatter deg som krevende, masete og invaderende. 

Jeg sjekker også mobilen stadig vekk, men ting som ikke haster blir ofte nedprioritert til fordel for noe annet. Og bilder av tøflene dine haster ikke så innmari😂da er det viktigere for meg å følge opp salg og utleie. Du har selv hatt noen annonser ute den siste måneden, jeg har ca fire ganger så mange+at jeg gidder å følge opp, mase, gi vurdering, etterlyse vurdering osv. samtidig som jeg stadig lager nye. Det tar tid.

Ang vaktbyttet ditt så var jo det fint for deg at lærlingen måtte til legen..men litt urovekkende at du ikke kom på å spørre om å bytte selv.

At jeg er superhappy når vi er sammen er dessverre fordi jeg drikker😂jeg blir stresset av å ha deg hengende rundt meg konstant og jeg trenger alenetid hjemme alene selvom du er der. Du sier stadig at du ikke trenger barnevakt, at du kan gå deg en tur, lese til teoriprøve osv, men det skjer jo ikke! Når du i tillegg STÅR med hendene i siden og SER på at jeg pæler med en dobbel tempur brøddeig-madrass klikker det ørlitegrann for meg. Selvom jeg kan gjøre egne ting med deg tilstede føles det litt rart når jeg forbereder eller rydder ifm utleie. Jeg er jo ikke med deg på jobb og sitter på pauserommet mens du stabler varer på bunnpris…

Jeg skjønner ikke hvorfor du føler deg smålig. 

Jeg blir ikke lei meg eller såret over at du sier ting, jeg har heller ikke problemer med å uttrykke følelser hverken muntlig eller skriftlig, men jeg har ikke noe ønske om å føle meg presset til å uttrykke følelser jeg ikke er sikker på, så når jeg stadig får meldinger fra deg med at du elsker meg blir det vrient å svare. 

Du blir lei deg og såret av (i min verden) tulleting som gjør at jeg oppfatter deg som svært hårsår. Jeg syns du har urealistiske forventninger til fremtiden når du er såpass nærtagen. Jeg er ærlig og direkte og det er jeg dessverre ikke villig til å forandre på. 

Jeg blir også ganske skremt når du skriver at ting er annerledes nå enn for fire måneder siden mtp at jeg har en leilighet jeg skal betale. Ting er ikke annerledes. Det er jeg som har kjøpt denne leiligheten og det er jeg som skal betale den. Jeg mangler endel penger for å få til det, derfor holder jeg på som jeg gjør med salg, utleie osv. Det virker ikke på deg som om min jobb er like viktig som din, og det er ganske provoserende. Du skrev til meg at det handler om prioriteringer, og ja, absolutt. Jeg prioriterer inntekt. Jeg har sovet fire netter på soffan fordi jeg leide ut soverommet mitt. Om det er dét som skal til, er det dét som blir gjort. Færri snakka. Det hadde jeg gjort om jeg var singel og da fortsetter jeg med det. 

At du skriver at du ikke vil det skal bli slutt på grunn av noe så tullete som dette ser jeg på som direkte frekt. For meg er det overhodet ikke tullete. Og det er ganske mange flere ting jeg oppfatter som irriterende. 

F.eks så spurte du meg sist gang hvor mye jeg hadde drukket. Da svarte jeg ikke, men jeg var visst våken, mente du. Kvelden etter var jeg trøtt og ville legge meg, men da hadde jeg sovet i løpet av dagen, i følge deg, så jeg trengte vel ikke legge meg enda?!

Jeg syns også du kan være ganske påståelig. Senest tidligere i dag da du konkluderte med at det var folketomt på Oslo S. I tillegg fremstår det for meg som om du forventer at jeg skal betjene deg med både det ene og det andre. Det er ikke helt meg..sorry. 

Dette ble veldig ærlig, direkte og mulig du ble såret og lei deg. Det kan jeg dessverre ikke gjøre noe med.

***************************

Blir jo spennende å se hva som skjer i morgen når dette er sagt. Jeg må få det ut, jeg kan ikke ha det slik jeg har det nå, da har jeg det bedre på egenhånd. 

Anyway! I dag er formen bedre, og etter hjernerydding og tankesortering bar det hjemover til høytrykkspyling!

Det lyserosa teppet er spylt, bløtlagt, dusjet, spylt igjen og tørket, så det tok jeg inn, trikset ut teppet i tv-kroken, spylte og bløtla dét samtidig med det jeg fikk på lørdag, så nå skal det ligge et døgn før det er klart for en siste omgang med høytrykken! DA får jeg meg en ✅!

På tide å starte kampen mot tuja-roten! Bevæpnet med stikksag, øks og grentang går jeg i gang!

Underveis måtte jeg opp foran og grave opp tre ramsløk til. Greit nok. Så måtte jeg utvide artilleriet med en tang, spisspade og kubein! Men joa! Det ga jo resultater!

Rake-spadet resten av guggelure inn i kompostbingen også, så nå er det straks klar bane! 

Akkurat passe varm nok til å rydde litt på lageret!

Har spist såpass mye derfra at det kan stables bedre! Og jeg oppdaget en tom sjokolade-eske underveis...den syns visst kjellerboern var god😂jeg har ikke tømt den, og jeg fant sjokoladepapir på rommet hennes..det er sært ass..jaja..jeg fikk da brus på plass, sortert her og der og sier meg fornøyd med dette!

Mulig jeg skal bytte om noen hyller etterhvert, vi får se. Foreløpig er jeg fornøyd. Ser ut som om jeg klarer meg helt fint uten bordet der nede, så da skal jeg vel få satt i stand det så det kan bo på soverommet!

Jau! Pause😊digg. 

Har veldig lyst til å fortsette litt i kjellern. Planen er å flytte bokhyllen inn på eks-verkstedet (aller helst selge den😆) og flytte skjenken over til andre siden. Vi får se. Først skal jeg være så smart at jeg slapper av litt💪👏💪

Hah! Sov i tre timer, gitt😂javel, var tydeligvis trøtt da! Digg var det ihverfall!

Så ble det middag, sofachill, finnsalg før det ble kvelden. Får heller fortsette i morgen. Da kommer Stian også..han gleder seg innmari. Ehh..jeg gleder meg jeg også, men jeg gleder meg til å få sagt i fra😂

Sovetid! Skal nyte natten alene😂i morgen er det slutt på freden😂

Del artikkel:


 #Bygge   #Besøk   #hytte   #pappa   #stemor   #hagearbeid   #øks   #sliten 

Relaterte artikler