Fullt hus igjen!

24.06.2022, 06:47

Fredag er det i dag...ikke søndag🤦🏻‍♀️Jeg har sovet som en stein! Halvsov litt i solen på verandaen i går, det var digg. Skravlet litt hist og her med kjæresten om smått og stort. Dette går bedre og bedre! Vi gikk en tur med Vilma på ettermiddagen, det passet seg slik at vi gikk inn nede, fikk spredt hønsegjødsel utover, snudd teppene og vannet før vi gjorde oss klare for sankthans-feiring! Benkegjengen var invitert til lekeplassen hos Tone og før den tid skulle jeg hente noe servise jeg hadde funnet på finn tidligere på dagen! 

Jækla synd det ikke foreligger noe bilde av den seansen😂fiks ferdig pyntet, jeg med både kjole og sminke(!!) for anledningen, Stian med pen bukse og skjorte(?) stablet oss på scooteren for å rekke det. Jeg hadde på følelsen av at det ikke kom til å være pakket inn så vi hadde med en balje. Det gikk jo veldig greit på vei ned, på vei opp igjen måtte balje fullt av porselensservise stå der man egentlig skal ha bena (som nå i tillegg var dobbelt så mange som vanlig), så disse måtte vi ha et annet sted..Jau! 

Løste seg med bena hans litt utover, mine litt oppå, balje under, en hånd på sistnevnte og full fart (not) oppover til grilling! Han syns det var monstergøy! Faen🤬det gjør jo at jeg liker han enda bedre🤦🏻‍♀️

Vi var på plass, fikk fyr på grillen, og den slukket etter ca 39,8 sekunder...passet fint at Tone kom ned og ymtet frempå at det heller var koseligere på verandaen hennes. Enig! Vi gikk opp der, hilste på May Britt, skravlet, drakk to glass vin😊, hilste såvidt på Tormod som omsider kom, spiste litt, skravlet enda mer før Stian fikk migrene og vi føk avgårde i en fei. Kødder ikke med denslags, da er det bare å pakke det man får med seg og fyke. Så noe ligger igjen, men det får vi ta en annen dag! Vel hjemme igjen fikk han hivi innpå en immigran og ting bedret seg ganske kjapt😊heldigvis. Litt fint at vi har det felles, ikke mange som skjønner hvor ødeleggende migrene er..

Etter en finfin dag i går startet dagen i dag litt før seks med luftetur av dragen som har vært på frifot i natt! Nå har gjesten oppe sjekket ut og jeg må få fikset rommet fort som fy, så det er klart til neste gjest som ville komme så snart som mulig.

Kjæresten sover, Christin kommer kl 9, mamma skulle komme 10:30, men kommer antakelig før, så det kræsjer, og det blir en travel morgen! Klar, ferdig gå!

All done✅Klart for ny gjest😊

Kjeller-bordet er klart for å de-lamineres, krakkeleringslakkeres og males!

Så blir det farvel med kjæresten, skravling med Christin og hagearbeid med mamma. Yey!

Jeg er sjuuuuukt glad for at mine følelser er på vei tilbake! Håper virkelig at det bare var startvansker, bli kjent, sms-misforståelser osv. det gjenstår fremdeles å se..

Oisann! 9 timer senere var mye gjort! Kjæresten rakk akkurat å møte på Christin i gangen, mamma kom litt før tiden og begynte mens Christin og jeg skravlet ferdig og jeg prøvde å fikse trakteren med rens...

Så gikk jeg ned mens den fikk furte litt i fred.

Her har det skjedd noe..Hmm..hull?!

Jaja, fikse etterpå. Hage først. Tilfeldighetene ville ha det slik at mamma hadde sagd en tujastamme kortere! Og min fantasi satte jo i gang og konkluderte med at dette kan jo bli jækla kult som sidebord eller krakk!

Tørke litt først, så dra av barken og sage ørlitegrann rettere, så får vi se!

Oioi! Raste inn en booking på dobbeltrommet! Hurra! Fire netter der også. Da sjekker de ut og inn på samme dag😂yey! Enkelt å forholde seg til. Opp  å rydde, fikse og årne. Klart! Hagen tar enda mer form! Komposten kan bli enda mindre!

Fant noen planker da jeg ryddet som egner seg fantastisk som gjerde😊hurra! Oioi! Plutselig malt pallekarmer mamma hadde med! Klar for første toppstrøk i morgen:)

Kaffetraktern er fremdeles fucka..gir snart opp..

Vannet, luket og årner litt foran. Plantet om tomater, tatt i mot første leieboer, bundet opp jordskokk, litt kaffe og ned igjen! Først plukke ut 'noe vondt' av foten! Hmm..fåkke tak i det og får det ikke ut...løsningen er å klippe av huden😂

Begynner å bli så varmt der nede at det funker dårlig å være der..Oioioi! Enda en booking! Med en times varsel😂Jau! Inn å fikse dobbeltseng, legge på sengetøy, vaske badet og holde på..oi! Det ringer på...der ble frukttrallen hentet, gitt! Denne var veldig praktisk da jeg bodde innerst i en lang gang.

Ække så praktisk i et hus med tre etasjer😂mer praktisk med 600,- på konto! Yey! Og andre gjesten kom samtidig som tralle-henterne, så da fikk vi på plass han også. Oioi! Ble litt mye på en gang ass!

Ned igjen til mamma som var ferdig og klar for å dra. Herlig å bli en slags ferdig!

Sliten ass! Gjestene i kjellern er litt forsinket, så jeg hadde ikke trengt å stresse som en gal😂men det er ferdig! 

Blande litt salat som tilbehør til pinnekjøttrester fra i går, skravle litt (les; litt for mye) med han ene oppe, chille litt, følge opp finn, gi opp kaffetrakter og så ta dem i mot:) de skulle bare kjapt innom og kommer tilbake i kveld. 

Skravlebøtta har gått en tur, jeg har spist, tiden har løpt av gårde og jeg er ganske utkjørt. Bordet jeg skulle pusse opp måtte opp igjen ca like lite fikset på som det var i går😂kanskje jeg hopper over krakelering og stifter fast en voksdukrest oppå. Det trenger ikke tørke😂

Vært er helsikes varm og effektiv dag! 

Del artikkel:


Relaterte artikler