Happy tirsdag😊

05.07.2022, 15:56

Yey! Litt..våknet rett over kl fire av en leieboer som romsterte verre😂jeg endte med å legge meg oppe, men da kom hun dit også😂jaja. Så ble det en tidlig start da..jeg fikk sprayet bordet med klarlakk,

Kjellerboern sjekket ut etterhvert og jeg fikk begynt vaskingen!

Yey! Da det verste var unnagjort, som innebar å bære opp en kommode som matcher bordet bar det ut på forsiden:) Kjæresten var kald, så han heiv seg over beising av resten av plattingen❤️

Jeg kastet meg over flytting av komposter, vasking og beising! Da ble jeg også varm😂

Dro over stubben også, og den blir jo riktig så fin!

Gjør seg med en trestammeskive på toppen😊

Kjæresten gikk seg en tur på butikken, jeg beiset ferdig, ryddet, lempet kompostene tilbake på plass

Og beiset på nytt der jeg hadde tråkket😂ble ganske fornøyd med det også😊

Ja, jeg tok trappen også😊da er det definitivt på tide med litt tvangshvile i solen og reparere et håndkle! Kanke være helt uvirksom..

Var egentlig mest skyer, så det ble ganske kortvarig..fikk svart på endel undersøkelser, mail og årna litt på telefonen før vi ga opp og gikk inn. Hvorfor ligge ute i overskyet vær når man kan finne på noe inne😂nappe ut stifter, sette på beskyttelse så ikke bordplaten blir ødelagt, trøkke sammen og skru tilbake festene, så er det klart for nytt liv sammen med kommoden på soverommet😊

Underveis i skyggingen på verandaen rotet jeg med til å bestille massasjetime! Yezz! Og etter å ha ommøblert soverommet totalt, måttet avbryte for å rekke å dusje før jeg var nødt til å dra kom jeg meg avgårde med håndkle på hodet og så ut som en semi-terrorist😂hahaha!

Hadde jo ikke plass til hatt oppå der i tillegg😂

Jaggu datt det inn to bookinger på veien! En fra torsdag til lørdag og en fra i dag til i morgen! Hurra! Passer utmerket😊så da var det bare å kjappe seg hjem, sette soverommet tilbake slik det egentlig var, siden jeg fant ut at det var best, sette på sengetøy, rydde litt og ta i mot gjester! Yezz!!

Middag ble det også! Banket mørbrad med salat, bearnaise og rødbetsalat:) jeg spiste faktisk en hel porsjon! Oioioi! Slett ikke verst. 

Nå er oppvask- og vaskemaskin fyllt og satt på timer, gjestene (og kjæresten) skal sjekke ut før 8 i morgen, og jeg skal komme meg videre på listen min!

Skikkelig fornøyd med dagen, og gleder meg til i morgen😊gleder meg forøvrig ganske greit til fredag også! Da skal jeg på date med Premack! Dét skal bli fint! Lenge siden nå...kanskje derfor jeg er så urolig?!? Kan godt være. I morgen er det ihvertfall i-over-i-morgen❤️Tror jeg er nødt til å vente til fredag med å handle, ellers er vel faren stor for at jeg ryker på en smell😂vi får se. Har snakket med en skredder på amfi som kunne sy inn bunaden min, så tenkte å fikse det i samme slengen. Må se an både tid og kroppshumør før jeg bestemmer meg..

Nå er det natten, så jeg er klar for en ny og forhåpentligvis like bra dag i morgen😊

Del artikkel: Del på X


 #Male   #beise   #lakke   #oppussing   #skru   #grille   #massasje   #besøk   #utleie   #gjester 

Relaterte artikler