Hmm..

10.08.2022, 07:58

Det ble aldri noe innlegg i går..dagen raste avgårde og forsvant! Startet hos Kjell og gan kunne fortelle at han skal slutte! Hjelp.litt usikker på hvordan det skal gå da, jeg får jo en ny om jeg vil, men har samtidig lurt på tanken om det er på tide å greie seg selv..må tenke litt mer på det. Jeg var litt usikker på blodprøvene denne gangen, men det viste seg å ikke være nødvendig i det hele tatt! Verdiene var mye lavere enn jeg forventet!

0.11 er HELT innafor. Og egentlig helt bortkastet å ta nye prøver, men det er avtalt, så da gjorde jeg det. De kommer jo til å være på null! Anyway! Turen gikk videre litt nedover veien for å hente en taklampe! Yezz! Kliss lik to andre jeg har, bare mindre😊

Planen er å ha den i kjellern så det er to like der😊

Ble ferdig på sykehuset tidligere enn jeg regnet med og hadde god tid før Jan kom og hentet meg.

Så var det straka vegen til Svinesund, deretter til Strømstad, innom polet, pantet og handlet så smått. Egentlig ganske lite shopping, det er ikke så himla stor forskjell på svenske og norske matpriser som folk tror. Ihvertfall ikke på den måten jeg handler. Men jeg fikk med meg vanilje, suketter, litt kjøtt, kylling og kjøttboller. Yey! Og cottagecheese! NAM! 

Fikk tendenser til hodevondt underveis og det utviklet seg videre på veien. Ble ikke noe sosialisering etterpå, jeg laget meg litt mat, heiv innpå to glass ❤️vin❤️ fikk skikkelig magetrøbbel, puls på 150, ble megasvimmel og skikkelig uvel før jeg spydde og deretter sloknet totalt og sov i fem timer! Var ganske fjern da jeg våknet rett før 20😂fikk luftet Vilma og puslet litt før jeg la meg igjen og sov som en stein til i dag morges. Jeg hadde tydeligvis ikke ventet lenge nok siden siste antabus😂men, men. Da vet vi dét! Minimum er to hele døgn. Javel. 

Er veldig glad for at jeg er fit for fight igjen i dag! Husvasking er i full gang, klesvasken er tatt og det står lit småtteri på planen. Ikke de store greiene, skal ta det litt med ro. Mulig høste mer blomkarse før stilkene blir treene og uspiselige.

Gleder meg til uken når GmN er tilbake! Ikke mange dagene igjen nå!

Ble en veldig rolig dag. Og det var digg! Ingenting som MÅ fikses uansett. I morgen skal jeg til legen og antakelig bedrive litt høsting igjen. 

Svensken hadde lyst til å bo her neste gang han er i Norge😊det er hyggelig:) kommer en kar i morgen ettermiddag også, det blir bra! Håper energien er tilbake i morgen så jeg kan fikse litt i hagen:) men det er meldt megavarmt😅får se hvordan det blir. Nå er det ihvertfall sovetid! Kanskje polski blir ferdig med å bråke på kjøkkenet snart også..
 

Del artikkel:


 #Sove   #slapp   #handle   #harrytur   #varm   #husarbeid   #vaske   #klesvask   #Psykolog   #utleie 

Relaterte artikler