Torsdag

11.08.2022, 07:00

Det er meldt bæl-varmt..Jawohl..aktivitet er ca innstilt. Erfaringsmessig blir jeg totalt ufunksjonell når det er over 23. Vi får se. Skal til legen først, ihvertfall, så får vi ta ting som det kommer. 

Skravlet litt mer med svensken og det virker som om han kommer tilbake om et par uker:):) yey! Det er jo magisk! Han er den perfekte gjest! Drar rett før syv, kommer tilbake 19-20-21 og er stille og rolig når han er her! Rett og slett en fryd å ha på besøk, så jatakk til flere leieforhold med han!

Kommer en gjest etterpå som skal være til søndag. Veldig greit med korttids-gjester også! Litt mer jobb, men veldig mye bedre betalt. Rommet hans er klappet og klart, så han kan flytte rett inn. Ehh...jeg skulle gjøre om på madrassene😂dét hadde jeg glemt..javel, kanskje etterpå. 

Mannen som ønsket seg 'ekkel mat' er potensielt slitsom..i går sendte han meg melding og lurte på om jeg var sur på han. Hæ?! Siden jeg ikke hadde latt høre fra meg😂javel..men, men. Jeg har meg selv å takke når jeg gir oppmerksomhet til alt og alle😂går vel over. 

Startet dagen litt forsiktig med å telle opp egg og sende melding til damen som pleier å kjøpe  

Så lage kaffe-melk. Driver fremdeles å bruker opp, så det ble restene i en nugattiboks, litt monster sjokolade-aktig pålegg-greier, cocosa, xanthan, søtning og mandelmelk.

Lurer på hvordan det blir😂

Kan egentlig pakke sammen og begynne 'å dra' til legen, så får jeg gjort noe småtteri på veien😊

Spraymale kompostbøtte, feks..

Kaste metall og plast på veien, handle litt på butikken, chille litt og vente på at legen skal komme på jobb. Og da kan jeg rette på bildene på venterommet😂den som har hengt opp dem må ha hatt ganske høy promille😂haha!

Hmm..Jau! Jeg bare gjør det..begynner på anmeldelsen av angry grandpa & CO, og tar tak i Airbnb-kundeservice fra sist..mens jeg sutter her og koper uansett. 

Færri på senteret og hjemme igjen! Slett ingen verst fangst😊det var jordbær på tilbud, så da gikk det som det måtte gå😂

Fikk med meg blomkarse på vei opp 

Siden kjøkkenet var opptatt så 'bare gjør jeg det'! Sortert, hakket og fryst! Hah! Plukket ut av frysern oppe og plassert ned. Yezz!

Så var planen egentlig jordbær, havregryn og vaniljesaus som sto på frokostmenyen, men jeg spiste salat istedet! Så fikk jeg ut to bokser fra kjøleskapet! Yey! Nå er det såpass oversiktelig der inne at jeg snart kan rydde enda mer og vaske litt! 

Hah! Det ble en lur😊digg! Nå kommer leieboern snart og jeg var nede for å spyle gulv, vanne og se over småtteri. Fisket ut madrassene så jeg kan få årna det etterhvert. Spylte håret også, da jeg først var der. Så da blir det spennende å se hva resten av dagen bringer. Nå er det i ferd med å bli så varmt at jeg mister det meste av pågang og tiltak😂

Bittelitt pågang igjen! Tok oppvasken, ryddet opp, kloret kaffekopper, brettet klesvask og oppdaterte Airbnb annonsene! Yey! Leieboern er forsinket og kommer ikke før etter kurset🤬som var rundt 22. aaarrgghh. Annoying! Men, men. Får vel holde meg våken da..hah! Han kom innom en kjapp tur før kurset, så han fikk koden til døren og fikk se rommet. Flaks! Da kan jeg legge meg når det passer.

Mens jeg ventet på han fikk jeg most eggeskall og luket litt på forsiden+vannet! Yey! Litt mer luking i morgen, så holder det for denne sesongen!

Del artikkel:


 #Finn.no   #selge   #gjest   #lege   #Varmt   #ommøblere   #Handle   #Jordbær 

Relaterte artikler