Ny innsikt!

21.09.2022, 07:58

Yeah! Nok et innslag om fattigdom i Norge på tv..og jeg blir som vanlig jækla provosert..men for gøy så spurte jeg Google om hva fattigdomsgrensen i Norge er! Oioioi! Det viser seg at jeg er fattig! Og har vært det i flere år! Siden 2010, faktisk! Shit! Altså er den grensen helt riv rav ruskende gaaaaaaaal og helt sinnsyk. Jeg sitter på nedbetalt hus og en ikke helt ubetydelig formue i aksjer, og har spart ca hele inntekten min hittil i år.

Jeg orket ikke å se mer, så jeg gikk opp for å hente en trådsnelle med svart tråd. Så kan jeg reparere genseren min. Siden jeg er så fattig har jeg ikke råd til å kjøpe ny😂eller så reparerer jeg den fordi det gir meg glede å gi den nytt liv og heller putte 200kr i aksjer😂samme som de 20 kronene jeg har spart på å bruke samme hundepose i tre måneder😂yey! 

Herregud, jeg blir skikkelig provosert, men samtidig glad for at jeg har evnen til å få mest mulig ut av det jeg har!

Litt lenger ut i sendingen var det om en kar som kuttet matbudsjettet fra 8000 til 1500. Det er jo bra! Fikk det ikke med meg skikkelig, jeg var opptatt med å tømme støvsugerposer for hånd, men han mente ihvertfall at man skulle bruke mat i fryseren, rydde opp i kjøleskapet og 'hamstre' på tilbud. Joa, lurt det..men om man tenker den tanken helt ut vil det egentlig si: spar penger ved å ikke kaste maten du kjøper. Egentlig et helt opplagt råd, og merkelig at folk faktisk hiver 25% av all maten de kjøper. Det er da ikke så vanskelig å ikke hive mat...?!?!?

Anyway. Husarbeid på programmet i dag. Kom litt i gang i går da jeg fikk henvendelse fra en potensiell leieboer (som aldri dukket opp). Ordnet opp i kjellern og gjorde klart der, årna ferdig oppe og er godt forberedt til i dag:)

Oioi! Jeg lager hempe sjæl. Så slipper jeg kjøpe nytt håndkle..

Hah! Svart på to undersøkelser😊mangler et par til, så kan jeg bestille meg gavekort! Yey!

Og der datt det inn et salg på en kjole jeg har hatt ute i evigheter! Herlig! Får vel pakke den da! Fikk en henvendelse på tøfler også, og i går solgte jeg tre ull-singleter jeg ikke trenger. Jeg har så mange jeg arvet da mormor døde jeg heller vil bruke. Det er jo ikke det helt megasvære salget hver for seg, men frigjør litt plass alt i alt! Og en liten slump med kroner på konto er bedre enn å gi det til Fretex!

Yezz! Huset er støvsuget, gulvene er vasket, sengen skiftet på, og jeg 'skulle bare' ta noen bilder i full fart før webinaret 9:30!

Hah! Jækla greit! Da fikk jeg 20 minutter ekstra! Ingen fare, jeg fikk brukt dem! Tok flere bilder av diverse svære kjoler jeg har. Inspirert av salget! Hadde vært greit å få ut de andre også, de ER jo bare der..bruker de svært sjelden, bedre å selge dem! Webinaret fikk jeg med meg stykkevis og delt, men det var egentlig stort sett ting jeg visste fra før; montér sparedusj, installér varmepumpe, isolér rundt vinduene/bytt dem, legg glava på loftet, ikke bruk strøm når den er dyr osv. Ting jeg visste og gjør fra før. Jeg er visst på et helt annet nivå når det kommer til sparing. Og jeg ELSKER det. Det er fantastisk å få noe ut av ingenting😊

Skjæissse, jeg er vrak ass! Helt krampete mellom skulderbladene, stiv og støl i armene, melkesyre i lårene og jevnt over ganske dau..svart på en undersøkelse til da! Yey! Kanskje sove litt. Kan være det gjør susen..selvom jeg sov 9 timer i natt og 5-6 timer fordelt utover dagen i går😂

Yeah! Ble en times tid med liksom-soving. Ikke helt vekk, men helt chill. Puslet litt frem og tilbake med litt småtteri, pakket tre pakker med ting jeg har solgt, og fått avgårde:) avtalt henting av vaktler i morgen, skal hente noe småtteri jeg har funnet på finn også, etter manikyr:) 

Oioi! Gjest som skal sove til i morgen😊hyggelig! Også veldig greit at rommet er ca klart:) mangler bare å sette på sengetøy. Det gidder jeg ikke, så jeg tar ferdig påkledd dyne og pute fra rommet ved siden av😂samme dét vel...! Hurra! Fint med gjester!

Jeg smakte på litt av rabarbra-mosen som har gjæret med vinen, JAU! Den har definitivt gjæret! Jeg trodde den hadde stoppet helt..ingen fare, her er det definitivt alkohol😂hahahaha, halvveis på en snurr etter en liten skål!

Gjesten er på plass, vi har skravlet litt, laget mat og spist. Snart på tide å legge seg, altså! Passer fint, jeg er halvdød..

Del artikkel:


Relaterte artikler