Fredag igjen?!?

30.09.2022, 11:36

Hva skjeeeeeer?!? Tiden, dagene og ukene flyr avgårde! Særr! 

Våknet rett rundt fem i dag og konkluderte med at det var greit å stå opp:) måtte jo være litt stille så jeg ikke vekket Elisabeth, så da var det jo perfekt å male litt😊iført ansiktsmaske satte jeg i gang!

Da tror jeg de er ferdige under! Må se i dagslys. Rakk å male andre strøk oppå og på sidene også:)

Hah! Plutselig bare fikset jeg edikken! Tilsatte mer sukker og flyttet inn på badet. Forhåpentlig gjærer den seg ferdig snart.

Så er det perletid!

Teste ut litt med sying direkte, tre på en snor og deretter feste, og landet på en mellomting. Tre på noen, sy et sting, gjenta. SÆRR! Ble veldig, veldig søt!

Christin kom, og det var massiv skryt å få for omtrekk og pute! Herlig! Jeg fikk ryddet i hue, og livet er litt enklere. Foreløpig.

Nå har hun gått og jeg er overlatt til meg selv. Meeeeen med litt hjelp av en nylig svelget Antabus går det nok fint denne gangen også😊

På tide å få på plass med perler og krystaller😊

Tre timer senere var det perler og krystaller både over og under😊Yeah! Jeg gikk tom for mellomstore perler, så siste 10 cm ble med store. Gjøkke no, legger den siden ned! Hah!

Så bare gjør jeg det...tømmer hønsefôr fra dusteboks over i movarboks.

Det har kommet vann inn, så det må tørke først🤦🏻‍♀️

Plutselig laget jeg kaffemelk!

Tid for litt frokost(?)😊litt rart, kanskje. Men det må spises opp. Kålrot+selleri+jordskokkmos som synger på siste verset og hamburgerrygg, i mangel på noe annet som passer til.

Gjorde nytten sin da! Jeg ble mett! Og sloknet totalt😴bråvåknet to timer senere, heiv meg rundt og stresset ut og opp i blomsterbedet. Kom en kar for å kjøpe jordskokker! Hurra! Dét er gøy😊Da fikk jeg tatt opp noen til meg sjæl også😊men de skal få stå en måned eller to til, de var fryktelig små😂

Lagt ut hobbyskrinet på finn. Etter puteprosjektet er det såpass lite igjen at jeg ikke trenger det lenger😊

Jaggu! Der fikk jeg solgt mygg-jageren! Fantastisk!

Del artikkel:


Relaterte artikler