Fredag igjen?!?

30.09.2022, 11:36

Hva skjeeeeeer?!? Tiden, dagene og ukene flyr avgĂ„rde! SĂŠrr! 

VĂ„knet rett rundt fem i dag og konkluderte med at det var greit Ă„ stĂ„ opp:) mĂ„tte jo vĂŠre litt stille sĂ„ jeg ikke vekket Elisabeth, sĂ„ da var det jo perfekt Ă„ male litt😊ifĂžrt ansiktsmaske satte jeg i gang!

Da tror jeg de er ferdige under! MĂ„ se i dagslys. Rakk Ă„ male andre strĂžk oppĂ„ og pĂ„ sidene ogsĂ„:)

Hah! Plutselig bare fikset jeg edikken! Tilsatte mer sukker og flyttet inn pÄ badet. ForhÄpentlig gjÊrer den seg ferdig snart.

SĂ„ er det perletid!

Teste ut litt med sying direkte, tre pĂ„ en snor og deretter feste, og landet pĂ„ en mellomting. Tre pĂ„ noen, sy et sting, gjenta. SÆRR! Ble veldig, veldig sĂžt!

Christin kom, og det var massiv skryt Ä fÄ for omtrekk og pute! Herlig! Jeg fikk ryddet i hue, og livet er litt enklere. ForelÞpig.

NĂ„ har hun gĂ„tt og jeg er overlatt til meg selv. Meeeeen med litt hjelp av en nylig svelget Antabus gĂ„r det nok fint denne gangen ogsĂ„đŸ˜Š

PĂ„ tide Ă„ fĂ„ pĂ„ plass med perler og krystaller😊

Tre timer senere var det perler og krystaller bĂ„de over og under😊Yeah! Jeg gikk tom for mellomstore perler, sĂ„ siste 10 cm ble med store. GjĂžkke no, legger den siden ned! Hah!

SĂ„ bare gjĂžr jeg det...tĂžmmer hĂžnsefĂŽr fra dusteboks over i movarboks.

Det har kommet vann inn, sĂ„ det mĂ„ tĂžrke fĂžrstđŸ€ŠđŸ»â€â™€ïž

Plutselig laget jeg kaffemelk!

Tid for litt frokost(?)😊litt rart, kanskje. Men det mĂ„ spises opp. KĂ„lrot+selleri+jordskokkmos som synger pĂ„ siste verset og hamburgerrygg, i mangel pĂ„ noe annet som passer til.

Gjorde nytten sin da! Jeg ble mett! Og sloknet totalt😮brĂ„vĂ„knet to timer senere, heiv meg rundt og stresset ut og opp i blomsterbedet. Kom en kar for Ă„ kjĂžpe jordskokker! Hurra! DĂ©t er gĂžy😊Da fikk jeg tatt opp noen til meg sjĂŠl ogsĂ„đŸ˜Šmen de skal fĂ„ stĂ„ en mĂ„ned eller to til, de var fryktelig smĂ„đŸ˜‚

Lagt ut hobbyskrinet pĂ„ finn. Etter puteprosjektet er det sĂ„pass lite igjen at jeg ikke trenger det lenger😊

Jaggu! Der fikk jeg solgt mygg-jageren! Fantastisk!

Del artikkel: Del pÄ X


Relaterte artikler