Fange i eget hjem

01.10.2022, 05:49

Hjeeeeelp!!! Jeg er innelåst😂dette synet møtte meg i går kveld da jeg skulle ut på kveldstur med snuppelure..

Hva gjør jeg NÅ, lizzm?!? Jeg lirker litt! Kom meg ut og inn med Vilma og er happy med det😅sendt mail til styret i og med at det var snekkern som fiklet med denne dagen før. Kommer en kar for å se på den i dag. Finfint! Blir klønete å gå ut og inn av kjøkkenvinduet😂i og med at døren i kjellern ikke funker heller😂hahaha!

Anyway! Dagen i går datt helt fra hverandre etter at jeg våknet rett før 17. Kom aldri skikkelig tilbake til meg sjæl og stagnerte halvsløvende på sofaen resten av dagen. Var egentlig helt greit, kanskje hoftene og ryggen fikk seg såpass hvile at det slutter å gjøre så jævla VONDT!

Det er faktisk hakket bedre i dag! (Mulig fordi jeg tok to Paracet og en Vimovo for en halvtime siden?!) Husker ikke når jeg la meg på ånkli, men jeg våknet ihvertfall av klokken jeg hadde satt på 4:15. i dag (les:natt) er det så billig strøm at jeg må stå opp😂hahaha! Har vasket sofa-teppe og nå er det sengetøy som er i gang. Varmtvannet er også på, men ellers ikke noe, så strømmåleren tikker seg ikke helt svimmel. Det er ikke noe annet som trengs, så jeg får trøste meg med at den billigste kilowattimen er den man ikke bruker..

I dag sjekker Elisabeth ut og jeg skal få gjort klart til han som kommer i morgen! Kanskje jeg får begynt å trekke om spisestuestolene også...? Christin mente svart var tingen, og jeg er egentlig enig. Rååååååååååsa hadde selvsagt vært gøyest, men jeg har ikke noe rosa, passende stoff. Jeg har imidlertid et svart sengeteppe 'til overs' og 30x150 cm overmadrass også 'til overs'😊sammenlagt høres det veldig ut som spisestol-puter i mine ører! Kanskje jeg får brukt opp enda flere av de teite naglene også!

Hadde vært fint:) Vi får se etterhvert. Kanke begynne med det enda, må vente til dama våkner siden jeg må finne overmadrassen som ligger vegg-i-vegg med hodet hennes😂

Oioi! Det er liv oppe!

Hmm..jeg kan jo sette drill-batteri, epileringsmaskin, headset og batterier til lading. Om ikke annet. Hah! Blendern også! Og telefonen!

Klesvasken er tatt ut, henger til tørk overalt og panikken er stigende..

Supert!

Da har Elisabeth dratt, enda en vaskemaskin er satt på og jeg drar min vei! Bort fra rotet!

Hahaha! For å hente en bortkommen kompost!

Jeg bestilte den i sommer, og det viser seg at den hadde vært på en liten rundtur i nabolaget! Nå er den på plass:)

Slett ikke verst før ni! På tide med litt frokost😊squash-skiver med smør, salt, pepper, Jarlsberg og hamburgerrygg med paprika og nabo-agurker😊

Da kan jeg ta meg en liten formiddagslur før det først kommer noen å henter kommoden, deretter noen for å fikse Yale'en😊

Hah! Tulla! Dørhåndtak fikset to timer før tiden! Hurra! Og jeg rakk akkurat å henge opp siste klesvask før kommoden ble hentet.

Har vondt i hue. Men, ikke så himla vondt i ryggen og skuldrene! Kanskje omtrekk av stoler etterpå da😊

Haha! Javel...

Det funket jo én gang da😂har ringt og sagt i fra..så får vi se hva som skjer..en eller annen gang...

Jeg er skikkelig slækk i dag, føler meg egentlig ganske fyllesjuk😅piffen forsvant helt..

Menmen. Så var det en 'sånn' dag i dag.

Del artikkel:


Relaterte artikler