🤬🤬🤬

05.10.2022, 06:26

WTF?!?

🤬🤬🤬over snittet irriterende ass🤬🤬🤬

Jaja..mail er sendt og jeg venter nok en gang på svar og løsning. Right up my alley. Jeg digger venting😂haha👍

Dette skjedde jo i går kveld, som siste punkt på dagen. Nattesøvnen ble dermed så-som-så, som følge av dette. Hællvette. Jeg hadde planlagt å sove som en stein i natt, i håp om å få gjort ferdig kjøkkenhyllen i dag🤬har en del annet på planen også, i og med at det er tilbud på strøm! Men, så får vi se hva som skjer. Ække noe som haster så voldsomt, egentlig. Det er bare inni huet mitt at det haster, men denslags hast finns det piller mot😅hahaha!

Veldig digg at det ikke er så kaldt ute, og følgelig heller ikke så kaldt inne..ga opp litt i går morges og startet dagen med å tenne en gjeng med kubbelys. Jeg laget også sesongens første gjenbrukslys😊

Først tenne telys oppi bestemor-telysestaken, sette en bøtte med en kubbelys-skalk oppi så den smelter, fiske ut veken

Helle litt stearin oppi hermetikk-lysestaken for å feste kronelyset, så litt mer flytende stearin rundt

Fylle oppi en sleiv med store småbiter, helle mer flytende stearin rundt, mer store småbiter og flytende om hverandre, gjenta til ønsket resultat er oppnådd

Tre timer senere er tre-fire skalker brukt opp ved hjelp av ett telys, og halvannet gjenbrukslys er klart! De har en brennetid på ca 40 timer om de brenner som de skal. Noen ganger faller veken nedi og drukner, da må hele smeltes om hvis jeg ikke finner veken. En smule irriterende når det skjer, men det er heldigvis ikke sååå ofte. 

I dag skal jeg til legen og avlegge ny peth! Yey! Og jeg er ikke så himla nervøs, egentlig😊veldig fin følelse😊burde vært på Obs en tur, de har noen tilbud jeg gjerne skulle hatt kloa i. Men det spørs ass..skal 'den veien' på lørdag, kan ta det da. I håp om at de er utsolgt, så jeg sparer de pengene😂haha!

Anyway. Ække helt i hundre, var jækla strek i regninga å sove så elendig!

Hmm..det er visst et urettferdig og altfor strengt tiltak å senke maks-lån-mulighet fra 5 til 4,5 ganger årsinntekten...samtidig så er det stadig folk som 'står frem' og syter over for høy rente...Hmm..da er det vel lurt å bli nektet lån til langt over pipa, når det kommer bevis etter bevis på at folk sliter med innsikt i egen betalingsevne...? Det er jo faktisk ikke så himla unormalt med en rente på 4-5..men det har visst folk glemt..og nå kommer snart julen🫣med alle de utgiftene som er like uventet hvert år😂grøss og gru.

Lurer forsåvidt litt på hvordan julen blir..mellombror hadde ingen planer, yngste har jeg bare hørt rykter om, eldste forventer jeg ikke å høre noe fra, mamma har ikke nevnt det og pappa visste ikke enda. I år blir det ihvertfall ikke noe felles pinnekjøtt-kveld for familien hos meg. Så mye styr som det innebærer orker jeg faktisk ikke når interessen var såpass manglende og engasjementet omtrent fraværende i fjor. Jeg inviterer heller på helt vanlig kjøttkake-middag i starten av desember, er planen min😂tihi! Jeg syns jul er masete, full av forventninger og ganske stressende. I år har jeg ikke tenkt til å la meg påvirke så veldig av det. Skal henge opp julestjerne i kjøkkenvinduet, men det er fordi det er praktisk med lys der, pluss at jeg skal ta nye bilder så jeg kanskje får solgt den. Og jeg skal ha rød duk på bordet om den trenger stryking, ellers ikke. Adventstake med levende lys er jeg skeptisk til. Julepynt blir det kanskje..vi får se. Rosa juletre skal jeg ha!!!! Fordi det er GØY! Har et grønt ett også, men det håper jeg blir solgt😂Utepynt og lyslenker fikk jeg solgt i fjor, så det slipper jeg😊

Gleder meg til å få renset vaskemaskin, oppvaskmaskin, sluk, badekar og diverse annet etterpå! Det er på tide, og jeg har bare ventet på en litt lengre, sammenhengende periode med billig strøm! Skal få stekt opp litt middag også, og muligens svi av renseprogram på stekeovnen. Skal se hvor skitten den er, godt mulig jeg kommer i mål med en klut, og da er det unødvendig å bruke 400 grader😂støvsuge skal jeg ihvertfall:)

Hah! Jeg skal aldeles ikke brenne av stekeovnen! Jeg skal steke lus og tørke hønsefôr!

Fôret var blitt vått i sommer, det var/er lus oppi der og jeg har ventet på en anledning til å tørke det! Mens jeg var der ute for å sette frem så jeg ikke glemmer kom jeg plutselig på noe jeg kan bruke den andre rosa splenda-boksen til! Hah! Oppvasktabletter! Perfekt!

Da er det en siste som gjenstår, men den er foreløpig askebeger..den skal nok bli vaskepulverboks etterhvert..men først skal jeg til legen. Godt forberedt med kanyler som skal til lab'en, glass-ampuller til retur, ledning til el-avfall og to lodd i returkartonglotteriet legger jeg i vei!

Og hva finner jeg ved siden av konteineren for glass og metall?!?

EN SIKT!!!! Herrejemini, nå ståkke væla te påske! Jeg har vært på leting etter det i flere år! Såpass at jeg har vært på nippet til å BETALE for en flere ganger! Shit! Javel, håndtaket er seigt og ekkelt som fy, men det må kunne la seg skure av. Eller spikkes av, for den sakens skyld!

Færri hos legen, peth på 0,08😊innafor! Og smarte meg svelget unna en Antabus i dag morges, så belønning i form av alkohol funker ikke i dag. Luring! Planen er lørdag, vi holder oss til det!

Ny prøve er avlagt, sprøytebøtte er tømt, ledning levert og jeg fikk handlet for over 150 kroner! Ops..men jeg 'trengte' vannkastanje-bokser. De skal males, tømmes og limes til gulvstaken så bønnespire-boksene står litt tryggere!

Vannkastanje-boksen passer akkurat rundt, og bønnespire-boksen oppi, så blir det bra! Trenger flere! 

På vei hjem fant jeg enda en skatt! En pol-pose! De egner seg utmerket oppi søppelkassene mine, så jeg sparer på dem😂som det meste annet😂

Vel hjemme igjen er det bare å sette i gang med forberedelse til lørdag! Sile rabarbra-eple-daddel-gugg i min splitter 'nye' desinfiserte sikt (så lang tid tok det altså før den var i bruk)

Helt over noe på kanne, resten havnet i boks og skal siles igjen om en stund. Avsilet er nå ferdig og skal gjære til lørdag! Da tømte jeg resten av varmtvannstanken oppi glasskrukken sammen med oppvaskmiddel og klor, så kan den stå å desinfisere seg mens jeg selger en ull-singlet! Når krukken var klar 'litt senere' tappet jeg over i de to tomme edikkflaskene så de også blir rene!

Jeg har på planen å rense sluk, oppvaskmaskin og vaskemaskin i dag, og til det bruker jeg edikk. Da passet det ypperlig å få desinfisert de tomme flaskene så de kan brukes til vinen når den er klar om noen uker! Det handler om planlegging!

Yezz, strømprisen er på et akseptabelt nivå, og det er på tide å smelle i gang vask- oppvaskmaskin, varmtvannsbereder, stekeovn, støvsuger, vannkoker osv. ALT PÅ ÉN GANG! Kommer ikke over 5 kwt uansett!

Oi..jeg sto på kjøkkenet og så på klokken mens jeg tenkte "det er fremdeles god morgen norge-tid"...Ehh...nå er det ikke det lenger...men nå er hønsefôret stekt, tørket og plassert ut igjen, stekebrettene er desinfisert, varmtvannstanken er full av varmtvann, Snuffeluff er luftet, kaffetrakter, vaskemaskin, oppvaskmaskin og alle sluk er renset og jeg er ganske færri! Har selvsagt gjort masse 'innimellom'. Skylt glasskrukke, vasket opp, skuret hermetikkbokser osv. jeg avsluttet kalaset med støvsuging i 1.etasje og ille før jeg rundet av det hele med en dusj. Slett ikke verst.

Nå er det vel egentlig på tide med en hvil? Jeg blir himla sliten i hue når det blåser så mye! Så når jeg får slitt ut kroppen i tillegg blir det ekstra bra..hva er bedre hviling enn å søke kommunen om parkering?! Yeah! Blir enda en mindre ting på listen over ting som skal gjøres, ihvertfall!

Æsj! Det STINKER hønsefôr her!!! Har prøvd å støvsuge mer, siden jeg har duftolje på filteret. Det funker ikke..det stinker enda. Javel! Med vondt skal vondt fordrives!

Lukten av hammerite overdøver det meste..gjenstår å se om det funker da..jeg fikk ihvertfall malt bokser!

Neehh..stinker enda. Men mindre😊mulig fordi jeg er blitt mer vant til det..samme kan det være. 

Mulig jeg skal på en session neste helg! Gjenstår å se. Tror de syns det var dyrt😂Whatevz..

Har satt på en klutvask! Det er jo 0,- i spotpris😂så da blir det pyrolyse også. Egentlig helt innafor, i og med at jeg stekte hønsefôr tidligere i dag😂

Yeah! Fikk bestilt meg medisiner😊Og oakken min har kommet, så jeg må en tur ut i morgen. Yey! Gleder meg til blender😊😊😊

Hah! Jeg bare gjorde det..fullførte enda en mail-undersøkelse. Har snart enda et gavekort:):)

Del artikkel:


Relaterte artikler