Søndagspuslerier❤️

20.11.2022, 10:01

Våknet av klokken akkurat sånn passe groggy med tett nese, skurring i halsen og svært skeptisk til dagen. Men tanken på at kaffen var klar og med håpet intakt dro jeg meg opp av sengen og ned i en relativt iskald stue...

Javel...så får vi tenne noen lys da! Og smelte om noen skalker!

Det slo meg i går at kakelys sikkert kan lages tykkere, så jeg prøver i håp om å kunne bruke dem som veke i boks-lys senere. De kan ikke brukes som de er, ihvertfall. 

Solgte noen jutesekker i går😊smarte meg gikk opp for å hente og tok med meg en voksduk-rest ned. Den skal jeg ha under smelte-prosjektet:)

Gikk igjennom resten av kaffesekkene, tok bilde 

og skal lage ny annonse! Bare vent og se..

Oioi! Solgt en hundekrage! Yey!

Jaggu..smalt ut en drøss annonser! Veldig fint:) så fikk jeg ryddet og slettet bilder! Da gjenstår det å se om noe blir solgt. Trenger litt mer salg for å nå målet for november..

Slett ikke så beinkaldt her nå! Men jeg har jo to strømpebukser under jobbebuksen, dobbelt par ullsokker, ulltrøye, tynn langermet ullgenser + en litt tykkere genser under den nykjøpte cardiganen. Sistnevnte må repareres, der er det hull i lommene!

Oioioi, nesten-lur😴men ble forstyrret av telefonen. Noen vil kjøpe en kjole😊finfin forstyrrelse! Klappet og klar, venter på henting sammen med kaffesekker! Yey!

Er fremdeles sår i halsen...selvom jeg later som om jeg ikke merker det😂

Yey! Vært oppe og gjort klart rommet til Elisabeth, sydd sammen skjøten til leggvarmere og kom bittelitt i gang. Nå fryser jeg ikke lenger😊det hjalp å få litt kjeft av sinnasnekkern😆

Hurra! Solgt et ølglass! Som jeg bare hadde ett av😊

Shit, nesten 17 grader..ingen grunn til å syte..snart kvelden nå😊gleder meg til GmN i morgen!!!

Del artikkel: Del på X


Relaterte artikler