Onsdag

23.11.2022, 06:06

2 kommentarer

Herregud, jeg mĂ„ ha vĂŠrt helt fjern i gĂ„r kveld, ting er da virkelig ikke sĂ„ ille som jeg skulle ha det til😅jeg fikk verden litt i huet, tydeligvis..Makan til svartmaling skal man virkelig lete lenge etter, sĂ„ jeg var pokka nĂždt til Ă„ redigere innlegget. Det er absolutt ikke noe synd pĂ„ meg, og det er bare Ă„ ta seg sammen! Skikkelig sammen!😂yezz, greit! I dag ble alt sĂ„ meget bedre da Vilma krĂžp ut fra under jakken hun fikk over seg i gĂ„r kveld! Smarte hunden😅hun har spist ogsĂ„, sĂ„ det var fint. Jeg skal ut en tur etterpĂ„, sĂ„ jeg drar innom anicura og finner en time til tannrens, det trengs. Det er fascinerende hvor lite som skal til fĂžr 'alt' er galt! SĂ„ ser jeg tilbake pĂ„ det i ettertid og skjĂžnner ikke hva problemet var, mens der og da var det helt uoverkommelig og bekmĂžrkt. Snodig. Men sĂ„nn er det jo for alle innimellom. I dag har jeg bestilt en bra dag, og forelĂžpig ser ting ut til Ă„ gĂ„ etter planen. Mandlene er klare

og ligger til avkjÞling, blir spennende Ä smake pÄ pepperkake-varianten!

Husarbeid er overstĂ„tt og jeg har bestilt tanntime til Vilma. Det tok tre minutter og var ikke sĂŠrlig vanskelig, varmepumpemannen kommer i morgen tidlig, dĂžren nede blir skiftet i dag og sylinderne er skrudd ut, altsĂ„ ingen grunn til gĂ„rsdagens panikk. Helt tullete, faktisk. NĂ„ skal det sies at jeg hadde en periode jeg slet sĂ„pass med panikkanfall at jeg mĂ„tte ha medisiner. De har jeg sluttet med, sĂ„ kanskje det rett og slett var et tilbakefall av det..ikke vet jeg, men det er over, sĂ„ samme kan det vĂŠre! 

Ut pĂ„ tur for Ă„ hente klokke! Ikke helt optimalt vĂŠr for langtur, men det er jo bare Ă„ kle pĂ„ seg..og glede seg til Ă„ komme hjem igjen etterpĂ„. I dag skal jeg lage album! Igjen😆kanskje. Og lime ull pĂ„ adventstaken. Kanskje. Ting gĂ„r litt treeeeeegt😅

Hjemme igjen, akkurat passelig iskaldđŸ„¶hiver innpĂ„ et par-tre bĂžtter varm saft, sĂ„ blir det bra😊litt mat mĂ„ til; brokkolistilker, blomkarsestilker og -blader sammen med rosenkĂ„l, kalkun og Brie+kryddersmĂžr i dag! Da har jeg spist opp tilbehĂžret jeg egentlig skulle spist pĂ„ sĂžndag😂yey! Det er brĂ„kingen i kjellern! Hurra! Ny dĂžr!

Skal ned Ä beundre den etterpÄ, nÄ skal jeg sove litt fÞrst, klokke-hentingen tok pÄ, deprimerende lite som skal til fÞr jeg er helt utslitt..

Del artikkel: Del pÄ X


Relaterte artikler