Onsdag

23.11.2022, 06:06

2 kommentarer

Herregud, jeg må ha vært helt fjern i går kveld, ting er da virkelig ikke så ille som jeg skulle ha det til😅jeg fikk verden litt i huet, tydeligvis..Makan til svartmaling skal man virkelig lete lenge etter, så jeg var pokka nødt til å redigere innlegget. Det er absolutt ikke noe synd på meg, og det er bare å ta seg sammen! Skikkelig sammen!😂yezz, greit! I dag ble alt så meget bedre da Vilma krøp ut fra under jakken hun fikk over seg i går kveld! Smarte hunden😅hun har spist også, så det var fint. Jeg skal ut en tur etterpå, så jeg drar innom anicura og finner en time til tannrens, det trengs. Det er fascinerende hvor lite som skal til før 'alt' er galt! Så ser jeg tilbake på det i ettertid og skjønner ikke hva problemet var, mens der og da var det helt uoverkommelig og bekmørkt. Snodig. Men sånn er det jo for alle innimellom. I dag har jeg bestilt en bra dag, og foreløpig ser ting ut til å gå etter planen. Mandlene er klare

og ligger til avkjøling, blir spennende å smake på pepperkake-varianten!

Husarbeid er overstått og jeg har bestilt tanntime til Vilma. Det tok tre minutter og var ikke særlig vanskelig, varmepumpemannen kommer i morgen tidlig, døren nede blir skiftet i dag og sylinderne er skrudd ut, altså ingen grunn til gårsdagens panikk. Helt tullete, faktisk. Nå skal det sies at jeg hadde en periode jeg slet såpass med panikkanfall at jeg måtte ha medisiner. De har jeg sluttet med, så kanskje det rett og slett var et tilbakefall av det..ikke vet jeg, men det er over, så samme kan det være! 

Ut på tur for å hente klokke! Ikke helt optimalt vær for langtur, men det er jo bare å kle på seg..og glede seg til å komme hjem igjen etterpå. I dag skal jeg lage album! Igjen😆kanskje. Og lime ull på adventstaken. Kanskje. Ting går litt treeeeeegt😅

Hjemme igjen, akkurat passelig iskald🥶hiver innpå et par-tre bøtter varm saft, så blir det bra😊litt mat må til; brokkolistilker, blomkarsestilker og -blader sammen med rosenkål, kalkun og Brie+kryddersmør i dag! Da har jeg spist opp tilbehøret jeg egentlig skulle spist på søndag😂yey! Det er bråkingen i kjellern! Hurra! Ny dør!

Skal ned å beundre den etterpå, nå skal jeg sove litt først, klokke-hentingen tok på, deprimerende lite som skal til før jeg er helt utslitt..

Del artikkel:


Relaterte artikler