Hjemmedag❤️

24.11.2022, 06:34

La meg ganske tidlig i går, etter en dag som forsvant ut i periferien. Var uttafor med muskelvondt, grumsete hals og nese etter at jeg kom hjem, så det skjedde fint lite resten av dagen. I dag våknet jeg av meg selv en halvtime før vekkeklokken, og det tyder på en fin dag😊satt på stekeovnen et kvarters tid siden mandlene ikke var blitt sprø i går. Satser på at det gjør susen😊

Har ikke de store planene i dag, er fremdeles ikke helt i slaget, men noe puslerier skal jeg da alltids klare å finne på! Kan smelte litt skalker! Kanskje..

Oioi! Det er liv oppe! Hyggelig med gjester som kommer tilbake gang på gang, og det er stille på utleie-fronten om dagen. Ikke vært noen forespørsler på lenge. Kanskje ikke så rart, ække helt sesong😂

Jeg setter frem greier og lager rot! Så får jeg kanskje gjort ting ferdig...

Tenner et telys og starter smeltingen, sånt tar jo litt tid. 

Oioi! Plutselig dro jeg diverse ut av skjenken og fikk tatt bilde! Svisj, ut på finn!

Får gjort en god del når jeg venter på folk! Og i dag ventet jeg jo på varmepumpemannen som var en halvtime forsinket. Utrolig hva jeg får unna når jeg får en halvtime ekstratid! Jaggu tok jeg bilder av overlås/sikkerhetslås også og puttet ut til salgs! Yey, mandlene er sprø! Da kan de hakkes og vendes i mandelmel😊

Men først; ta i mot varmepumpemannen, og jeg fikk meg en "gøyal" overraskelse da vi gikk ned i kjellern og jeg så hvordan det så ut etter dør-skifte i går. Særr..snekkern kunne godt kostet etter seg..

Flaks at jeg liker å koste da..så jeg kan gjøre det SJÆL!

Ops...det er gasslekkasje i varmepumpen og vanskelig å si om den lar seg reparere. Han mente det kom til å koste omtrent 3000 å finne ut hvor lekkasjen er, og dersom den er inni noe regulator-register-greier(?) så er det dyrere å reparere enn å kjøpe ny..javel..jeg bruker den omtrent ikke allikevel, så da kan den bare være ødelagt..han klappet og koste masse på Vilma, og vi skravlet en lang stund om alt og ingenting:) særs hyggelig kar! Det viste seg at han var veldig glad i leverpostei, som jeg tilfeldigvis har til overs, vipps så fikk han med seg dét, pluss litt annet overskudd jeg ikke spiser. Jada, det høres litt rart ut, men etter at vi hadde snakket om matsvinn, økonomi osv var det helt naturlig. Etterhvert takket han for seg og dro avgårde. Da kan jeg fortsette med spisebord-prosjektene!

Og det passer fint å få ryddet litt, Tone kommer en tur på te etterpå! Overraskelsesbesøk, altså!

Oioioi! Fått svar av bakeren og kokken! De lurer på om de skal sende meg en kaffetrakter i riktig farge, eller om jeg vil beholde den jeg fikk. Jeg fikk jo ikke bare feil farge, men i tillegg feil modell! Jeg skulle ha den med timer..har svart at jeg kan beholde den mot et prisavslag, så tok jeg bilder og smalt den ut på finn! Yey! Makan til fokus😂😊😆

Alt går jo ikke etter planen bestandig..'skulle bare' skrape av en stripe stearin som hadde rent på utsiden, og endre med å velte hele bøtten med flytende stearin utover bordet...første tanken min var: flaks jeg gadd å legge på voksduken! Det vil si at positiviteten definitivt er tilbake! Fint!

Vakke no stress, ventet til det stivnet, dro av én og én ting, skrapet dem og dro resten av stearinen av duken. No problem. 

HÆLLVETTE!!!! Jeg glemte ovnen! 'Skulle bare' noe først...så det ble brente mandler😂på ånkli🤦🏻‍♀️

Noen av dem er etandes. Og de ble godkjent av Tone, så da er det vel bra😊

Oioioi! Vilma og jeg fulgte Tone hjemover, så fikk jeg hentet pakker før pappa kom innom!

Var da ikke måte på til sosial kontakt i dag! Hyggelig da! Jeg trenger det😊oioi! Seks stk tøyservietter solgt! Fantastisk!

Fattern har dratt, jeg har gitt bort greiene jeg la ut tidligere i dag, pakket opp pakker, og lagt til uteplugg i appen! Smartplugs er ca verdens smarteste oppfinnelse! Særlig disse, som kan kobles rett på wifi uten sånn boksgreie (hub?)😊

Så tikket det inn melding fra Kristin! Hun ville benke allikevel! Ahh, shit au! Jeg har vært så omgjengelig i dag at jeg stiller! Superhyggelig! 

Rekker akkurat å smelte litt mer stearin først😊jaggu rakk jeg å selge tre stemjern også! Hurraaaaaaa! Kjøpte en pakke med fire stykker for 149,- trengte bare ett av dem selv, så jeg la ut de resterende for 50,- pr stk og fikk solgt dem! Svært innafor!

Ahh! Veldig koselig hos Kristin, selvom det bare var oss to😊jeg fikk begynt på prosjekt høy hals!

Hadde selvsagt glemt rundpinne, men Kristin hadde:) blir spennende å se om det funker!

Nå er jeg hjemme igjen, og det er middagstid! Fikk en melding fra benke-hentern som egentlig skulle komme i morgen. Han vil hente i dag. Nå! Yezz! Finfint!

Herlig at hue har landet litt! Fikk til og med klippet klør på snuppelupp, renset og dryppet ørene og pusset tennen med leverpostei! Hah! Og hun protesterte bare helt vanlig. Nok et bevis på krisemaksimering og svartmaling der, altså. Men det allikevel helt innafor med en tannsjekk, så vi skal en tur til vet'en😊skal pusse tenner litt mer jevnlig også, jeg har vært veldig dårlig til det..

Benken er hentet, middag er spist, morgendagen er forberedt og det er snart leggetid:) jeg gleder meg til i morgen! Vi skal til Ski på bruktbutikken til Kristin😊skikkelig jentetur! Og med litt flaks så får jeg tak i stolene allikevel, Kristin hadde ihvertfall sett dem i butikken da hun var der på tirsdag😊

Sovetid! Veldig deilig å legge seg uten å være så kake at jeg sovner mens jeg pusser tenner! Jeg er innmari glad for å være over kneika, føle meg bedre og kunne være fornøyd med dagen, samt glede meg til i morgen!

Del artikkel:


 #Rydde   #varmepumpe   #reparere   #Adventsstake   #album   #te   #besøk   #nabo   #Pappa   #Jentetur 

Relaterte artikler