Helg igjen

26.11.2022, 10:37

Jeg sov som en stein i natt, kun avbrutt av en tissepause. Jeg helt jo i meg to liter te i går kveld🤦🏻‍♀️men jeg sjekket ikke klokken engang, og sovnet ganske umiddelbart igjen. Så ringte klokken og jeg kunne sikkert sovet litt til, men valgte å stå opp allikevel. Da kan jeg strikke ferdig halsen og felle. Og jaggu fikk jeg den over hue! Herlig:)

Elisabeth trenger kvittering for husleie, så da må jeg frem med hjemmekontoret..NÅ lager jeg album! Shit! Det skjer!

Bare avbrutt én gang av flekk-klipp!

Og litt kommunikasjon på finn underveis, men det får være lov. Mulig det kommer en kar for å kjøpe støvsugerposer😊

Det er liv oppe, hun fikk velge utsjekkingstid selv, i og med at jeg ikke har noen nye i dag, så hun tok morgenen med ro. Etterhvert kom hun ned og vi skravlet litt før hun dro avgårde. I døren møter vi på støvsugerpose-mannen! Han skulle ha 5 stk! Innafor!

Jeg fortsatte album-prosjektet helt til jeg gikk tom for tape. Limte en omgang med lim som må tørke før jeg blar om, så da blir det pause😊

Yezz! Årna seg med Klarna som har slettet fakturaen min😊herlig! Da kan jeg teste mobilprinteren! Snart..

Skal ta livet med knusende ro i dag, jeg er støl etter gårsdagen😂er egentlig ganske sliten i både kropp og hue, men vi får se om jeg begynner på omtrekking av stolputer på de 'nye' stolene allikevel. Har megalyst til det! Skal se om jeg skjønner printeren også..

Men ikke helt enda..

Plutselig var jeg nede og tok bilder av spisestuestolene så jeg fikk lagt ut dem til salgs. Og da måtte jeg ta bilder av stolene oppe også, siden de er like..og 'mens jeg først er der' kan jeg jo ta bilder av en hel drøss andre ting også. Så får jeg kanskje solgt det. Får ihvertfall ikke solgt ting som ikke engang ligger ute! 

Bla om albumet og lime en dobbelside før det skal bli litt mat. Nok en gang ble det hvite asparges, løk og pølser...tredje gang på rad😂litt lei nå, så passet bra at det (nesten) er tomt😊bare litt asparges igjen til salat etterpå. 

Det ble litt halvsovesløving til tirsdagens GmN etterpå, er støl og sliten etter all flying i går. Ramlet inn et blender-salg som var verdt å reise seg opp for! Har hatt den til salgs i månedsvis! Nå er den vekk! Tilbake under teppet litt til😊Vilma er også på plass! Og hun er tilbake i form igjen😊det er bra😊

Yey! Limt en dobbelside til:)

så fikk jeg innmari lyst på godis! Det er jo lørdag?!? Hah! Endte med å lage meg en salat istedet. Smarting! 

Og lage en dobbelside til.

I morgen skal jeg trekke om stolene! Tror jeg da..

Først skal jeg snart sove:)

Del artikkel: Del på X


Relaterte artikler