Et skritt tilbake

29.11.2022, 10:16

Usikker på om jeg sov i ett strekk i natt, eller om jeg var oppe på do. Det kan ha vært en drøm😂har ihvertfall sovet veldig godt og ble vekket av klokken. Helt greit det assa. Egentlig. Ble sittende å sløve til GmN før jeg plutselig satte i gang med mormorgensern

Noen ganger er en forbedring ikke en forbedring..jeg var aldri helt fornøyd med strikkehalsen, så jeg brukte morgenen på å ta den opp..halsen gikk greit og jeg fikk et nøste ut av det. Skjøten nederst ble jo da uten mening, så jeg tok opp den også. Her skar det seg litt og det ble masse tråder som satt fast, knuter osv. Jeg ble irritert og endte med å ryke dem🤦🏻‍♀️

Tre timer senere var mye gjort! Kjedelig å gjøre dobbel-jobb, men sånt skjer! Jeg har bestemt meg for å strikke en løs hals istedet. Smartere dét. Men da må jeg få tak i en kort rundpinne siden jeg ikke gidder strømpepinner. Hadde planlagt en tur til Jula og hente varer, samt kjøpe rundpinne i dag, men den tiden gikk med til genseren. Da blir det bare en kjapp tur på butikken istedet. Men jeg stikker innom bruktsjappa til evangeliesenteret, kanskje de har rundpinne der😊

Plutselig var klokken såpass at det var på tide å dra! Ihvertfall begynne forberedelsene😂samle søppel, kle på seg og lage kaffe.

Fant ingen rundpinne som var tykk nok, var bare tynne. Jawohl! Jeg fikk postet da😊og traff på en nabo jeg ble stående å skravle med.

Vel hjemme igjen, akkurat passe kald og vondt i hue. Blir vel fort en lur vel🥱😴🥱lade litt til styremøte i kveld.

Ops..forsvant halvannen time på sløving. Sov ikke ånkli, men lå helt stille med øynene igjen, og det var veldig deilig! Måtte stå opp fordi jeg var sulten..uvanlig tidlig til meg å være..MenMen. Ble kyllingsalat i dag:) 

Styremøte overstått! Utrolig hvor mye enklere og greiere det går når alle samarbeider og klarer å forholde seg til sak istedetfor person😊det er en vanvittig endring fra i høst😂og godt er det.

Jeg er ganske trøtt, egentlig, så jeg gleder meg til å sove, ække helt i hundre.. I morgen er det tannlege på planen. Det er noe hver dag denne uken, og samme uken som kommer🤯mulig jeg må sortere ut noe, vi får se. Kan hende formen kommer seg også. Nå skal jeg ihvertfall snart ta kvelden, og håpe hodepinen er over til i morgen..

Del artikkel: Del på X


Relaterte artikler