Onsdag og forandring..

30.11.2022, 07:44

Våknet rett før klokken😊😊😊hurra! Ikke vondt i huet og bare passelig vondt på alle andre vanlige steder😂Ikke verre enn at jeg fint kan leve med det. Planen var husvask i dag, det skjærer seg nok litt. Vi får se utover dagen. Jeg har ihvertfall stått opp på ånkli og redd opp sengen😊Mens jeg var der oppe pusset jeg tennene også. Til ære for tannlegen. Yey! 

Fikk ryddet litt her og der, så kanskje det blir husarbeid etterpå. Trengs å støvsuges litt, men jeg må ta ting litt og litt.

Damen som 'helt sikkert' skulle ha julestjerne på søndag skulle faktisk ha den og betalte i går så jeg fikk sendt😊gøy! Gavekort omsatt til kroner, altså! Da klarer jeg salgsmålet for november med god margin😊greier strømmålet mitt også😊med 3,3 kwt brukt i går og 3,9 på mandag er jeg oppe i en total kwt på 291 i november, selv med en dag hvor jeg svei av over 60! Mindre enn i fjor var målet, det gikk bra! Yey! Gjorde susen at varmepumpen tok kvelden😂men jeg må finne på noe på den fronten..kanke ha 11 grader inne i lengden..

Hurra! Har fått penger på konto fra Elkjøp! Yezz! Da kan jeg kjøpe aksjer i Kina😂men fondskontoen henger, så det kunne jeg ikke. Tar det som et hint fra universet og setter meg tilbake på gjerdet..

OMG!!!!! Jeg har fått faktura fra øre-nese-hals hvor jeg hadde time på mandag. Jeg spurte da jeg gikk om jeg skulle betale noe, og det skulle jeg ikke. Så da har jeg sendt mail. Det er totalt uaktuelt å betale 171,- for ingenting. Det ble ikke brukt annet enn én spatel og var ikke mer enn en helt vanlig konsultasjon. Når jeg i tillegg spør om jeg skal betale noe, og får beskjed om at alt ble dekket av frikort får de pent trekke kravet. 

Kanskje jeg skal få unna litt husvask allikevel. Det er digg å komme hjem til rent og pent hus..

Hah! Det ble slett ingen husvask! Det slo meg plutselig at jeg kunne dra til Rygge etter tannlegen! Sånn for å få gjort det, lizzm..jeg hater å ha noe som venter på meg. Meeeeeeen, hvis jeg hiver meg rundt og drar NÅ, så rekker jeg det før tannlegen! Jau! Da ble det litt travelt😂MenMen, jeg jobber best under press! Hiver i gang en te, smeller i hop en kaffe, hopper inn i skibuksen, på med 2 x skjerf, cardigan, jakke, votter, lue og headset, huske på strikkepinner som skal byttes 'når jeg først er der' og fyker avgårde! Rekker tilogmed å kaste plast og papir på veien! Shit for et fokus! Får beskjed av øre-nese-hals at det var regning for henvisning. Ehh, det er da inkludert i en konsultasjon?! Neida! Men hun husket meg, og husket at jeg spurte om jeg skulle betale, så hun slettet kravet😊hurra! Helt greit å spare 171,- på fem minutter l telefonen.

Jaggu! Fikk hentet 2 pakker på Jula, rakk innom Obs for å bytte pinnene, men der heiv de istedet 180,- etter meg...javel, da kjøper jeg pinner et annet sted! Dessverre hadde de ikke på bruktbutikken rett oppi veien som jeg skviste inn helt på tampen.

I (en slags) full fart går turen videre til tannlegen, og jeg fant to kroner på veien:)

Fant faktisk en boks på veien til Rygge også😊happy accident at LV vesken snek seg med på bildet..akkurat passe selvmotsigende å plukke pant med LV veske på slep😅Jaggu rekker jeg timen med åtte minutters margin! Yey! Jækla gøy😊

På Jula var planen egentlig å bruke gavekort til å betale nettbestillingen med, men jeg endte med å bruke det på en vifteovn..så har jeg en plan b når jeg går tom for lys. Det får være lov, selvom den går på strøm. 

Gikk bra hos tannlegen, de fant ikke noe galt, så da får det vel være litt vondt da..går sikkert over. Hun syns jeg hadde lite belegg og lite tannstein, samtidig fikk jeg streng beskjed om å pusse to ganger daglig og bruke både tanntråd og fluorskyll. Ehh..nei, tydeligvis ikke..men jeg gadd ikke ta diskusjonen. 

Hjemme igjen og akkurat passe færri. Pakket ut

Blir digg med GmN fra i dag morges og en lur..

Ahh, shit au. Jeg hiver meg rundt og spikrer fast disse nå..så slipper jeg og fryse. Joa! Jeg ble ganske varm, faktisk..men fant teken etterhvert. Og de kan rettes ut..

Da har jeg spist blomkålsuppe med kylling og foccaccia med kryddersmør, så denne luren er ganske nært forestående..

Yeah! Ble en time i halvdvale før fattern ringte. De har det bra, har leid bil og fyker rundt:) Han virket litt stresset og vil nok tilbake til hyttebygging. 

Jeg tok meg en time til i dvale under teppet sammen med Vilma😊

Del artikkel:


Relaterte artikler