Frøken Sløvedal

24.01.2023, 07:14

Dagen i går var ikke akkurat fyllt av aktivitet😂Helt slækk og slapp. Sov endel i løpet av dagen, la meg rett over 22:30, som en stein, og våknet litt før klokken uten å orke å stå opp. Men jeg tok meg sammen og sto opp da den ringte. 

Ahh, ganske digg å komme ned til 16 grader😊😊

Lage en bøtte med kaffe, tenne noen lys og tisse med Vilma, så blir det jo spennende å se hva som skjer utover dagen! Kanskje jeg får vasket ferdig badet i dag....? Hadde vært veldig fint å få det ferdig. Men vi får se. Først kommer fattern en tur, og han har med en krukke jeg har funnet på finn😊hurra!

Blir ingen dumpsterdiving i dag da, i og med at han kommer. Får være måte på til ambisjoner for dagen. Dessuten har det smeltet skuffende lite, så jeg venter et par dager før jeg drar noen sted. 

Hah! Plutselig reiste jeg meg opp, og dagen var i gang..redd opp sengen, funnet frem stoff og skal stifte fast

Aarrgghh..ække langt nok🤬🤔😠🤬ok, kanke gi opp NÅ! Finner noe annet..Klipper, river, demonterer, stifter fast. En halvtime senere var mye gjort. Færri, faktisk:)

Yey! Da kan jeg skrape gugg av lys!

Siden jeg driver å begrenser sotet til et minimum. Det er faktisk stor forskjell etter at jeg begynte med det.

Oioi! Plutselig hadde jeg tatt meg en dusj OG vasket håret! Shit, nå ståkke væla te påske. 

Rakk det akkurat før fattern kom😊han hadde med drikkedispenseren jeg hadde funnet på finn😊da slapp jeg å hente den, og jeg kan sette mer vi en gang til høsten. Veldig praktisk med tappekran, siden jeg ikke får til hevert. 

Kred for strukturtapet er herved innkassert:) mangler bare litt justering av selve hullet, så er jeg i mål. Skal nok få gjort det, bare vent og se. Først skal jeg hvile litt, jeg er ganske mos. Må lade før jeg skal en tur på matjakt i søpla etterpå. 

Høyst usikkert om det blir noe badevask..

Fikk lagt ut maling på finn! Endelig! Dét har stått på planen i flere måneder!

Mulig den blir hentet i morgen😊det hadde jo vært fint!

Det ble en lur i dag også, gitt! Var egentlig ganske digg selvom jeg var helt vrak da jeg våknet. 

Shit, nå er det 21 grader her! Omg. Så varmt har det ikke vært siden i sommer😂jeg får ta kverken på noen lys og spare til i morgen😂

Fascinerende hvor mange som mener at finn.no er et ypperlig sted å bli kjent med folk..merkelig greie å svare på en gis-bort-annonse for å prøve å bli kjent med noen. Altså, jeg har lagt ut 'vennskap gis bort', men da er det jo annonse på nettopp dét..Forsåvidt hyggelig med nye folk, men jeg legger ikke ut annonser på finn for å få meg venner😂jeg tar det som et kompliment, mange syns jeg lever et spennende liv. Jeg syns ikke det er særlig spennende, men jeg er veldig glad i det og ville ikke byttet med noen! Christin sa senest sist gang at hun syns livet mitt var spennende, og at hun var imponert over alt jeg får til😊da ble jeg veldig glad😊det er innmari hyggelig når hun som kjenner meg så godt gir meg anerkjennelse på den måten😊og jeg er faktisk ganske stolt over alt jeg får til. Det er mange ting jeg ikke får til, men jaggu er det endel jeg klarer også! Alkoholisme, f.eks..det har jeg begynt å få dreisen på😊av alle som har et problem er det 6% som søker hjelp. Av de 6% er det 3-4% som klarer å drikke 'litt', eller 'kontrollert', som det så fint heter. Men noen må jo være de prosentene også, og hvorfor ikke meg? Løsningen for meg har vært å være helt ærlig med meg selv, og innse at jeg kan lure mange andre veldig lenge, men jeg får ikke lurt meg selv..også har det vært viktig for meg å innse at jeg kommer til å gå på trynet innimellom. Løpet er ikke kjørt av den grunn, da må jeg bare prøve igjen. Det funker. Og man kan ikke noe for om man får en stein i skoen når man er ute på ville veier😂
 

Del artikkel:


Relaterte artikler