❤️Rutiner❤️

25.01.2023, 08:50

Jeg er et rutinemenneske av en annen verden. Liker at ting stort sett er vanlig, på stell og uten forandringer. Jeg pleier å sove som en stein og blir derfor litt uttafor når dagen begynner med en elendig natt. Hater å sove dårlig. Men det er min egen skyld, så jeg kan takke meg sjæl. Idiot-meg brant et restelys i går som jeg godt kunne spart meg. Dette så jeg underveis, men tenkte det kom til å gå bra😂gjøkke det vøtt..så jeg våknet med sår hals, halvveis huepine og i tillegg til ræva soving og massiv kaldsvetting natten igjennom vakke det verdens beste start på dagen. Sistnevnte var ikke lyset sin skyld, da..ikke skjønner jeg hvorfor jeg dreiv med kaldsvetting heller..kanskje jeg er i overgangsalderen😂

Men på en annen side kan det jo bare bli bedre! Og jeg er i det minste ikke fyllesjuk i tillegg! Yey!

Setter i gang såvidt det er med å finne frem sengetøy, kluter, bøtte og annet til vaskefolka. Yezz! Er da litt i gang:) gjør det faktisk helt ferdig så det er klart og rydder vekk lys i samme slengen. Skraper ut av drittlyset og HIVER soten! Ække så kaldt at det trengs lys nå, så da kan det pakkes vekk og ryddes opp for denne gang. Plukke frem igjen om en dag eller to, så jeg har noe å henge fingra i😂da skal det forøvrig smeltes skalker også, begynner å få en del av det.

Fillern! Glemte å koke egg i dag tidlig🤬javel..så får jeg unne meg egg til fullpris-strøm😂går vel bra. 

Var en kjapp tur på dumpsterdiving i går, men rakk aldri å ta noe bilde, var svært så opptatt med å få vasket ting, sortert og gitt bort overskuddet. Fant riktignok en god del; Biola, yoghurt, sjokolade, poteter, epler, klementiner, vegan-greier, knekkebrød, vanlig brød, ost og diverse grønnsaker. Og EGG!!! Ble to stappende fulle bæreposer, én til meg og én ut på finn. Jeg liker å finne brukandes ting i søpla, og har ikke noe i mot å spise fullt brukbar, helt gratis mat. Må bare vaske, og det klarer jeg! Yeah! Jeg vasker ca aldri ting jeg kjøper i butikken, så det er sikkert mindre basiller på søppelmaten😂Restene blir hentet etterpå dersom det er litt tak i dama. Malingen skal også hentes i dag, og i går solgte jeg tre jule-bokser, en presskanne, diverse hundeutstyr og to blomsterpotter! Hurra😊slett ikke verst😊det har jo vært dødens stille på finn-fronten, så fint at det ble litt bevegelse igjen:) og veldig fint å få solgt duste-ting som bokser og presskanne! Står jo bare i veien og blir ikke brukt.

Logget inn på fondskontoen min i dag morges også, og her går det riktig vei! Bare et år for sent😊MenMen, veldig flaks at jeg har et år til før leiligheten skal betales! Jækla surt å se overføring etter overføring forsvinne i ingenting, men nå har jeg ihvertfall 'fått tilbake' fjorårets innskudd, men å håpe på 3 som første tall i år er nok litt i overkant.. Er ganske usikker på hva jeg skal gjøre nå, har innmari lyst til å ta ut alt🥴men da blir det jo ikke noe avkastning å skryte av, så vi får se hvor lenge jeg tør å ha alle eggene i Kina-kurven😅en 'stund' til..

Da har jeg satt ut diverse ting og venter i spenning på at de skal bli hentet. Ryddet opp etter vaskingen, kokt egg, fiklet ut megavarm eggeplomme til gjenbruk i eggerøre i morgen, spist skinke, salat, tomat og eggehvite-frokost. Da er det vel på tide å ta seg en lur😊

Jau! Dama som skulle hente maten var det null tak i, så hun kom ikke. Respektløse møkkakjerring. Hun som skulle ha maling hentet da! En av to er jo ikke verst. 

Ble ingen lur..det ble sjokolademaking istedet! Smeltet ferdig-sjokolade og hadde oppi mer kakao, litt smør og søtning før jeg puttet marsipan oppi. NamNam:) det trengs jo det også!

Jeg har hørt at man kan lage sprø svor i microen..og jeg vet jo at det funker med bacon, så det er verdt et forsøk..mens jeg steker eggerøre:)

Hadde tenkt til å lage semulepudding med mandler også, men det ble utsatt til i morgen..

Mens svoren står til microering kan jeg lage salat jeg skal ha til middag:)

Yezz! Det ble sprø svor! Men ganske hardt..steke litt kortere neste gang..

Ble hverken eggerøre eller semulepudding. Tar det i morgen. Orker ikke stort nå ass. Det er jo langt på dag og snart leggetid😂

Særriøst, hva skjeeeeera?! Jeg er jo helt VRAK! Jækla irriterende..vel..jeg kan snart legge meg nå da😊det skal bli überdigg!

Del artikkel:


Relaterte artikler