Snart klar…

02.02.2023, 08:03

Våknet rett over halv seks:) yey! Jeg la meg ganske tidlig i går, fikk såvidt med meg 21-nyhetene. Sjuuuuuukt digg å legge seg i rent sengetøy! Litt stiv og støl i kroppen både i går kveld og i dag morges, men det tyder på aktivitet og da er det verdt det😊

Snart klar for å se folk. Begynte såvidt i går kveld da naboen stakk hodet ut av døren og ropte på katten mens jeg var ute. Så et 'hei' igjennom en smal dørsprekk er det jeg tåler hittil😂ikke all verden, altså. Men etter å ha vært for meg selv i dag har jeg trua på at jeg er klar for Christin i morgen. Vi får se. 

Ser ut som om kroppen er sånn passelig på lag, så jeg skal vel fortsette vaskingen! Etter å ha tenkt litt så tar jeg ferdig taket i gangen oppe før jeg gjør noe annet. Så er jeg helt ferdig i den etasjen. Veggene gidder jeg ikke våtvaske, siden det er strie med firehundre lag maling. Der får det holde med microfibertørrmopp. Tror kanskje jeg gjør det etterhvert. Først litt GmN og mobilering..har noen finn-avtaler jeg gjerne vil lande.

Oioi! Ser ut til at jeg kanskje får solgt både tunfisk og headset! Kool! Der tikket det akkurat inn en vipps😊da må jeg gå opp og sjekke at jeg faktisk har det😂hahaha! Jeg gadd ikke gjøre det før betalingen plutselig var på plass😅håper jeg ikke har solgt det😅Da kan jeg jo re opp sengen og vaske taket samtidig...jada...snart...må reise meg opp og ta bilde av lysestake/fat jeg skal gi bort også....også skal jeg røyke....og tisse....mye å drive med, altså😂hahahahaha! Ahh...jeg begynner med en slurk kaffe, det er ikke så lang vei😊👍😊

GmN har filmanmeldelse som neste innslag...javel...det finnes ikke interessant, så jeg bruker reklamepausen på å sy sammen et hull i puten min:)

Da er jeg jo litt i gang og hiver meg over brettbordet for ørtende gang. Det har tatt tid ass! Fordi jeg ikke gadd å tenke ut en bra og effektiv løsning..men NÅ er det snart ferdig, bare vent og se! Mens jeg hadde maling på penselen tok jeg meg en tur på kjøkkenet og trøkket på der det har detti av..yey!

Jeg får ta meg en tur ned i kjellern og hente tunfisk som skal sendes😂og mens jeg er der husket jeg å ta med tørkepapir-restene jeg har spart på. Jawohl! Da går jeg opp og ser om jeg har headsettet. Og jeg har det enda! Hurra! Høy på meg sjæl og 'mens jeg venter på damen' begynner vaskingen! Og gjenbruk av tørkepapir. 

Normale folk ville jo hivi det, men jeg ække helt normal..

Klar, ferdig VASK!

Jeg er såååååå glad for at jeg bestemte meg for å vaske selv istedet for å leie inn folk som hadde sagt 'det går ikke av'. Flere var her og sa det, og jeg ble mer og mer irritert. Heldigvis avsluttet jeg søkingen etter folk i tide og konkluderte med å gjøre det selv. Det går nemlig av, men det er tungt, slitsomt, man må jo jobbe, skure, skylle og holde på. Meeeeeen, det går av, og det blir bra!

Det tar bare litt tid.

Headset-dama kommer ikke før tidligst 11, og det er halvannen time til. Da rekker jeg vel resten av taket også?

Yepp! Selvom det var jækla møkkete så gikk det da bort til slutt! Men det krevde endel skylling av mopper underveis. Herlig assa! Hmm🤔kanskje jeg rekker støvsuging av lampeskjermer også? Det er ikke dårlig bilde, skjermene er fulle av sotete støv😂

Shit au, jeg tar lysekronen også. Så er det gjort! Støvsuger skjermene og får de på plass på en ren lysekrone😊

Jeg prøver meg på veggen hvor klokken henger...

Når det har tørket ser det fint ut! Javel! Da kan jeg jo skylle moppene igjen, sette dem inn med såpe og 'dra over' resten av veggene! Mens jeg venter på damen...

Tok alle veggene selvom jeg egentlig ikke hadde tenkt til det. Veldig fint å ha gjort det da! Og bør jeg tenker meg om gadd jeg aldri å vaske gangen i fjor, så der er jo forklaringen på møkketheten! 

Da jeg ble skikkelig syk og fikk døden slengt i trynet laget jeg meg Livets Bilde med ting som har gitt meg glede oppigjennom. Her har jeg ikke festet noe på lenge...det må jeg gjøre snart...kanskje en remse med krystaller!

Veggene, taket, luke, lister, rammer, bilder osv er herved rent! Da kan jeg sy sammen Hufsa:) Hun trenger en søm så hun blir et skikkelig trekk

Og siden det er en søm på 30 cm får jeg brukt en rest! Yezz!

Fikk melding av headset-damen som lurte på om hun kunne komme NÅ. JAAAAA! Akkurat ferdig med å sy, pakket sammen vaske-greier og kan forlate overetasjen med verdens beste samvittighet

Damen kom og hentet idet jeg kom ned! Perfekt! Da er det på tide med frokost. Byggrynsgrøt med sukkerfri marsipan i dag!

'Skal bare' først🤦🏻‍♀️dele, dra, rulle, klisse og dynke småbiter av resten av marsipanen i canderel...

Det var ikke 'bare'😅MenMen. En halvtime senere var mye gjort! Og det ble grøt etterhvert også😊

Bare litt kanel, og en liten klatt smør😝

Jeg skal tilogmed spise den snart...jeg brenner meg ikke på den, for å si det slik😅

Norstat ringte og ville ha meg med på en drøss brukertester, online-prosjekter, fokusgrupper og intervju, så jeg skravlet en halvtime med han. Etter å ha svart på en drøss spørsmål som plasserte meg i flere målgrupper ble samtalen avsluttet med at de kategoriene jeg passet inn i allerede var booket🤦🏻‍♀️så da er jeg reserve. Fint at jeg trives best som plan B!

Oioi! Sendt melding til benkegjengen og hørt om det er stemning for å møtes en dag😊ser ut som om sosialitetsbehovet melder seg litt! Dét er bra. Jeg har vært manne(kvinne)vond og folkesky i en uke😂

Klar, ferdig, gjennoppvarmet GRØT og chill😊

Hahahahaha, not...nav ringte...og sånt tar jo litt tid...men NÅ er det grøt😊alle gode ting er tre!

Slækk ass! To timer etter grøt var jeg sulten igjen og heiv innpå spinat-vannkastanje-bønnespirestuing med skinkeost, parmesan og polski-ost ved siden av to fiskeburgere. Ble brått mett. Og sinnsykt trøtt!

Det er jo lov å legge seg snart:)
 

Del artikkel: Del på X


 #Vaske   #Selge   #Folkesky   #Sy   #selge   #finn.no   #Sot   #headset   #tunfi 

Relaterte artikler