Gudd mårning!

03.02.2023, 06:09

Våknet rett over fem og var noenlunde klar for en ny dag, så istedet for å bli liggende å sløve så sto jeg opp! Det er billig strøm, og jeg la i bløt den hvite, svære ullgensern i går, kjører en ullvask på den, så blir det bra! Skjønner ikke hvorfor et av de vanligste tipsene er full sentrifuge...bruker ikke dét mye strøm da?!? Jeg kjører ihvertfall veldig sjelden mer enn 800, svært ofte 400 eller 600. Joa, tørkingen tar litt tid, men ikke mer tid enn jeg har..

Yakk! Det har kommet sånn hvit, ekkel greie utenfor! Faen assa..

Javel! Så får jeg være inne. Like greit. 

Oi! Plutselig hadde det gått to timer! Puslet rundt med småtteri her og der, ryddet litt hist og pist, tasset rundt og kost meg med sjokolademaking

Sukkerfri mørk sjokolade med peanøttmasse i den ene og marsipan i den andre😊

Jeg bare gjør det!

Færri!

Klemme, mose, vri, klemme mer på Hufsa 

Det forsvinner mer og mer sot😊støvsuge litt i 1.etg. Det trengs...da kan jeg jo rydde sammen tunfisk-kaoset i håp om at jeg får pakket det i løpet av dagen.

Og underveis i støvsugingen slo det meg at jeg kan bruke det teite dynetrekket som sofalaken! Sy det inn så det passer å ha rundt madrassene:) yey!

❤️Gjenbruk❤️

Fiks ferdig pakket og klare for posting!

Nå kommer Christin snart, så jeg 'skal bare' flytte rullestolen fra gangveien, rundt husrekken, over plenen, opp skråningen, inn i hagen og opp trappen inn på verandaen..Ehh..det skjedde ikke..eller..de tre første punktene skjedde! Og halve av det fjerde. Så da står den halvveis opp i skråningen. Står fint der. 

Inn og ta i mot Christin😊veldig, veldig fint med besøk i dag! Har vært endel mas i hue som var greit å få ryddet i🤯

Ut igjen og få stolen litt lenger opp. Henter skinnene, får dyttet den oppå og kjørt en meter før den skled bakover, prøve igjen, jeg sklir, den sklir osv. MÅ jeg egentlig dette?!?!? NEI! Jeg tar på trekket, fester det, lar den stå og gir FAEN! Får jeg klager så svarer jeg slik styret svarer meg når jeg lurer på noe; det er satt på listen over gjøremål og vil bli gjort etter prioritering. Færri. 

Yey! Te i koppen, søndagen planlagt, litt ryddigere i topplokket og på tide med en hvil! Litt frokost først😊byggrynsgrøt med kli, mandler, søtning, salt, toppet med 'litt' kanel og 'litt' smør😅

Slækket en time og plutselig hadde jeg sovet i halvannen! Ser ikke ut som om det blir noe særlig mer aktivitet i dag, altså..men ærlig talt, det får være greit med en hviledag😊

Del artikkel:


 #Besøk   #Snø   #Vaske   #Ull   #Male   #konfekt   #sjokolade   #sukkerfri 

Relaterte artikler