Lørdag!

04.02.2023, 06:46

La meg ganske tidlig i går og sov som en stein frem til 5:50(?), ble liggende å våkne litt før jeg så på klokken, da var den 05:59! Yezz! Da kan jeg stå opp😊

Usikkert hva dagen i dag går med til, jeg er svært så stiv og støl og så mer ut som et tretall enn folk på vei ned trappen😊kanskje ikke så rart etter å ha slåss mot snø, scooter, brekk, oppoverbakke og kjøreskinner i går😊tror jeg gir opp det prosjektet og flytter den tilbake foran etterpå. Vi får se. Det er meldt mer snø i dag/natt..

Burde egentlig vasket litt mer også, men jeg gidder ikke hvis jeg ikke har lyst! Og akkurat nå har jeg ikke lyst, så det blir ikke nå..

Yey! Da har det gått noen timer, jeg har skumsett GmN fra sist uke, spist frokost og nesten-sovet😊kanskje på tide å komme litt i gang? Fikk litt hjelp av finn hvor det hadde kommet meldinger på både et lokk og grytekluter. Da må jeg jo opp i 2.etg, og kan re opp sengen i samme slengen. Hurra. 

Den som trodde at jeg klarte å la droget stå HER helt frem til tirsdag, tok jo feil..

Jeg klarte å la vær å bry meg i nesten et døgn. Som jo er renspikket løgn, det har irritert meg siden jeg ga opp i går😂Heldigvis var det vesentlig mye enklere å få den over gresset, igjennom brøytekanten(e), opp bakken, rundt og tilbake på forsiden enn jeg hadde regnet med! Så da ble det fred i sjela for denne gang.

Oioi! Etter litt oppvarming på soffan gikk jeg ned for å ta inn skinnene også, så er ting tilbake til normalen. Og i samme slengen tok jeg bilder av varmepumpen som skal ut! Yey! Herlig.

Hmm..så bør jeg jo egentlig fortsette med noe..jeg er egentlig litt sulten! Og inspirert av pølse-temaet i GmN fra torsdag er det nøyaktig dét det blir! Choritzo med smeltet ost, ketchup, sennep og sprøstekt løk. NamNam😊resten av semulepuddingen gikk med også! Da kan jeg bruke semulepudding-boks til bløtlegging av havregryn som blir frokost de neste dagene. 

Når jeg først er på kjøkkenet forbereder jeg middag til etterpå; siste rest av gratengsaus og spinat toppet med blomkarseblader. Skal vel forberede mat for noen flere dager etterhvert. Vi får se. Er egentlig ganske giddalaus.

Har satt på sinnasnekkern, kanskje det hjelper..

Hahaha, det hjalp ikke. Jeg sovnet istedet🤦🏻‍♀️javel. Så får det bare værra sånn i dag. Helt greit med en hvil. Og jeg er jækla støl etter i går😅

Hva skjer?!? Jeg er sulten IGJEN?!? Veldig merkelig. Javel, så spiser jeg middag da! Så får det være nok mat for i dag! Hakke no lyst til å bli tjukk heller😂

Fabt en boks med potetgrateng i frysern, så da blir det den sammen med blomkarseblader og siste spinaten som tilbehør til seifilet i morgen. Yey. Færri.

Gir opp. Det ble minimalt med aktivitet i dag. Håper det blir bedre i morgen. 

Del artikkel: Del på X

Relaterte artikler