LĂžrdag!

04.02.2023, 06:46

La meg ganske tidlig i gĂ„r og sov som en stein frem til 5:50(?), ble liggende Ă„ vĂ„kne litt fĂžr jeg sĂ„ pĂ„ klokken, da var den 05:59! Yezz! Da kan jeg stĂ„ opp😊

Usikkert hva dagen i dag gĂ„r med til, jeg er svĂŠrt sĂ„ stiv og stĂžl og sĂ„ mer ut som et tretall enn folk pĂ„ vei ned trappen😊kanskje ikke sĂ„ rart etter Ă„ ha slĂ„ss mot snĂž, scooter, brekk, oppoverbakke og kjĂžreskinner i gĂ„r😊tror jeg gir opp det prosjektet og flytter den tilbake foran etterpĂ„. Vi fĂ„r se. Det er meldt mer snĂž i dag/natt..

Burde egentlig vasket litt mer ogsÄ, men jeg gidder ikke hvis jeg ikke har lyst! Og akkurat nÄ har jeg ikke lyst, sÄ det blir ikke nÄ..

Yey! Da har det gĂ„tt noen timer, jeg har skumsett GmN fra sist uke, spist frokost og nesten-sovet😊kanskje pĂ„ tide Ă„ komme litt i gang? Fikk litt hjelp av finn hvor det hadde kommet meldinger pĂ„ bĂ„de et lokk og grytekluter. Da mĂ„ jeg jo opp i 2.etg, og kan re opp sengen i samme slengen. Hurra. 

Den som trodde at jeg klarte Ä la droget stÄ HER helt frem til tirsdag, tok jo feil..

Jeg klarte Ă„ la vĂŠr Ă„ bry meg i nesten et dĂžgn. Som jo er renspikket lĂžgn, det har irritert meg siden jeg ga opp i gĂ„r😂Heldigvis var det vesentlig mye enklere Ă„ fĂ„ den over gresset, igjennom brĂžytekanten(e), opp bakken, rundt og tilbake pĂ„ forsiden enn jeg hadde regnet med! SĂ„ da ble det fred i sjela for denne gang.

Oioi! Etter litt oppvarming pÄ soffan gikk jeg ned for Ä ta inn skinnene ogsÄ, sÄ er ting tilbake til normalen. Og i samme slengen tok jeg bilder av varmepumpen som skal ut! Yey! Herlig.

Hmm..sĂ„ bĂžr jeg jo egentlig fortsette med noe..jeg er egentlig litt sulten! Og inspirert av pĂžlse-temaet i GmN fra torsdag er det nĂžyaktig dĂ©t det blir! Choritzo med smeltet ost, ketchup, sennep og sprĂžstekt lĂžk. NamNam😊resten av semulepuddingen gikk med ogsĂ„! Da kan jeg bruke semulepudding-boks til blĂžtlegging av havregryn som blir frokost de neste dagene. 

NĂ„r jeg fĂžrst er pĂ„ kjĂžkkenet forbereder jeg middag til etterpĂ„; siste rest av gratengsaus og spinat toppet med blomkarseblader. Skal vel forberede mat for noen flere dager etterhvert. Vi fĂ„r se. Er egentlig ganske giddalaus.

Har satt pÄ sinnasnekkern, kanskje det hjelper..

Hahaha, det hjalp ikke. Jeg sovnet istedetđŸ€ŠđŸ»â€â™€ïžjavel. SĂ„ fĂ„r det bare vĂŠrra sĂ„nn i dag. Helt greit med en hvil. Og jeg er jĂŠkla stĂžl etter i gĂ„r😅

Hva skjer?!? Jeg er sulten IGJEN?!? Veldig merkelig. Javel, sĂ„ spiser jeg middag da! SĂ„ fĂ„r det vĂŠre nok mat for i dag! Hakke no lyst til Ă„ bli tjukk heller😂

Fabt en boks med potetgrateng i frysern, sÄ da blir det den sammen med blomkarseblader og siste spinaten som tilbehÞr til seifilet i morgen. Yey. FÊrri.

Gir opp. Det ble minimalt med aktivitet i dag. HĂ„per det blir bedre i morgen. 

Del artikkel: Del pÄ X

Relaterte artikler