Kontorarbeid


06.02.2023, 07:42

Oioi! VĂ„knet halv seks av leieboerns vekkeklokke. Greit det assa, jeg var sĂ„nn passelig vĂ„ken, sĂ„ jeg sto opp😊i motsetning til leieboern som visst er en snoozer😂

Det er kaos pĂ„ telefonen😝over 140 mail med varsel om utgĂ„tte annonser. Jawohl, det er jo bare Ă„ sette i gang! Jeg var utestengt en periode i fjor, og da jeg fikk kontoen Ă„pnet igjen mĂ„tte jeg legge ut alt pĂ„ nytt pĂ„ Ă©n gang, derfor blir det voldsomt en dag annenhver mĂ„ned..meeeeeen antallet er ca halvparten ift sist gang, sĂ„ en god del er tydeligvis solgt! Yey!

En time senere var mye gjort, ingen utlĂžpte annonser og jeg venter pĂ„ at folk oppdager dem og sender meldinger. NĂ„r de er lagt ut pĂ„ nytt havner de Ăžverst, sĂ„ de neste dagene forventer jeg Ă„ fĂ„ solgt en del😊i tillegg er det kampanje pĂ„ frakt, sĂ„ mulig det ogsĂ„ pĂ„virker litt. 

Hah! FĂžrste henvendelse😊som endte i salg😊pakking av tunfisk, altsĂ„...

Jeg fikk den da sammen etterhvert😂hĂ„per jeg selger noe mer!

For Ä fÄ pakket mÄtte jeg opp og hente eske, da redde jeg opp sengen og vasket meg i trynet sÄ dagen er offisielt i gang! Den var vel egentlig det for halvannen time siden, da jeg heiv meg over brettbordet nok en gang. NÄ venter jeg bare pÄ dagslys for Ä se om det faktisk er ferdig..

EtterpĂ„ skal jeg ut Ă„ se folkđŸ€ŻđŸ˜…đŸ€Żhar avtale med en nabo som skal ut noen ĂŠrend, jeg skal vĂŠre med og hente pakke pĂ„ Jula. RĂžyk pĂ„ en smell her om dagen og KJØPTE slowcookerđŸ˜”skal betale med gavekort, da, sĂ„ helt gal er jeg ikke..jeg slĂžste trossalt bort en hundepose i helgen😂

FĂžrst kan jeg finne en mĂžbelknott til Ă„ ha under brettet..

Hah! Tilogmed en brukt en som jeg kan klippe i fire!

Og lime fast under i hvert sitt hjĂžrne.

Tror faktisk det er ferdig nÄ! Skal se nÄr jeg kommer hjem igjen etterpÄ.

Da kan jeg dÞtte maling inn i hullet fra skruen jeg skrudde ut i gÄr!

Q-tips er genialt nÄr man skal male bittelitt! Og det skal jo helst ikke brukes i Þrene, sÄ jeg er veldig glad for at jeg fant et bruksomrÄde for alle jeg har liggende! Kan male smÄtteri til krampa tar meg..

Yeah, da fikk jeg solgt en klespose ogsĂ„! Hurra! Den fant jeg ikke der jeg trodde den var, sĂ„ jeg gikk inn pĂ„ soverommet og sĂ„ pĂ„ de jeg har der..de var for korte ift hva som stĂ„r i annonsenđŸ€Źjeg leter litt bedre pĂ„ hippirommet..joa! Der er den😊kanten nederst er stygg, sĂ„ den mĂ„ legges opp. DĂ©t klarer jeg.

Da hadde jeg jo dratt ut diverse greier av skapet og de andre klesposene er ganske mÞkkete, i tillegg til at det mangler opplegg pÄ dem ogsÄ. Det var tilogmed et hull! Me fix! NÄr jeg fÞrst er her, lizzm..

Venter jo pĂ„ at naboen skal bli klar for avreise uansett, og jeg er ganske effektiv i slike situasjoner. 

Hah! Det ante meg...naboen hadde blingset pĂ„ tiden, og kom en time tidligere. Hadde det pĂ„ fĂžlelsen, sĂ„ jeg var forberedt:) klar for Ă„ bytte fotopapir, hente pakke, bytte sistnevnte sĂ„ jeg fĂ„r betalt med gavekort og tasse rundt!

Hurra! Ble et fint lite lass...gikk pĂ„ en smell pĂ„ bruktbutikken og endte opp med bĂ„de Tupperware kakeboks og fryseboks, i tillegg til en Bosch vekt! 

Fikk ikke byttet papiret pĂ„ hverken Power eller ElkjĂžp, noe som var litt strek i regninga. Men alle gode ting er tre😊siste stedet jeg var innom tok dem i mot og ga meg tilgodelapp😊men det tapte jeg 200kr pĂ„..ĂŠkke sĂ„Ă„Ă„ jĂŠkla nĂžye, jeg har tjent penger pĂ„ dem uansett.

Hjemme igjen! Og ganske utslitt av et mulig truse-salg. Fint Ă„ fĂ„ solgt brukte truser, men ĂŠrlig talt for et mas det er....! Han lurte pĂ„ ditt og datt, hva ting kostet, hva jeg var villig til Ă„ gjĂžre, om jeg kunne komme med forslag, blablabla osv. Det virket litt som om han trodde jeg var prostituert da han skrev: hva fĂ„r jeg for 1200kr? Jeg greide ikke Ă„ dy meg, sĂ„ jeg svarte:

Du fÄr dette:

Mens jeg holdt pĂ„ Ă„ kveles av latter! Hahahahahahahahahahahahaha! Da var det et greit tidspunkt Ă„ runde av pĂ„, jeg gidder ikke underholde han mens han napper seg i lĂžken..Samtalen er avsluttet, sĂ„ da fĂ„r vi se hva det ender i. Har ca tre prosent trua pĂ„ at han skal ha noe som helst..😂

Fikk endelig rotet meg til Ä lage ferdig grÞtbase av blÞtlagte og skylte havregryn, kokosmel, kli og mandler. Litt av den sammen med creme fraiche, sÞtning, kardemomme, allehÄnde, nellik, muskat og ingefÊr toppet med kanel og smÞr er det mat Ä fÄ!

Da blir det vel brÄtt en lur!

Yepp, det ble en lur😊en times tid, eller noe. Litt usikker. 

Gleder meg til Ă„ teste slowcookern! Blir ikke i dag, men mulig i morgen:) skal koke byggryn en gang det passer sĂ„nn. Det er bedre enn havregryn, bĂ„de blodsukkermessig og i konsistens😊

Oi! Leieboern dro sin vei! Javel....synd for han. Jeg fÄr betalt og er happy. NÄr han sjekker ut uten Ä melde fra til hverken meg eller Airbnb kan han takke seg selv.

Ehh..hadde det litt pÄ fÞlelsen..


Ække helt ferdig. 

Men 31 annonser er bare kos! 

Klar ferig gÄ!

Det detter jo tilogmed inn kjĂžp underveis!

Jau! Da kan jeg vel snart legge meg? Har vĂŠrt en lang dag med masse sosialitet, mellommenneskelig Ăžvelse og fysisk forflytning. 

Gudd nait!

Del artikkel: Del pÄ X


 #Finn.no   #annonser   #selge   #nabo   #pakke   #Jula   #slowcooker 

Relaterte artikler