Kontorarbeid…

06.02.2023, 07:42

Oioi! Våknet halv seks av leieboerns vekkeklokke. Greit det assa, jeg var sånn passelig våken, så jeg sto opp😊i motsetning til leieboern som visst er en snoozer😂

Det er kaos på telefonen😝over 140 mail med varsel om utgåtte annonser. Jawohl, det er jo bare å sette i gang! Jeg var utestengt en periode i fjor, og da jeg fikk kontoen åpnet igjen måtte jeg legge ut alt på nytt på én gang, derfor blir det voldsomt en dag annenhver måned..meeeeeen antallet er ca halvparten ift sist gang, så en god del er tydeligvis solgt! Yey!

En time senere var mye gjort, ingen utløpte annonser og jeg venter på at folk oppdager dem og sender meldinger. Når de er lagt ut på nytt havner de øverst, så de neste dagene forventer jeg å få solgt en del😊i tillegg er det kampanje på frakt, så mulig det også påvirker litt. 

Hah! Første henvendelse😊som endte i salg😊pakking av tunfisk, altså...

Jeg fikk den da sammen etterhvert😂håper jeg selger noe mer!

For å få pakket måtte jeg opp og hente eske, da redde jeg opp sengen og vasket meg i trynet så dagen er offisielt i gang! Den var vel egentlig det for halvannen time siden, da jeg heiv meg over brettbordet nok en gang. Nå venter jeg bare på dagslys for å se om det faktisk er ferdig..

Etterpå skal jeg ut å se folk🤯😅🤯har avtale med en nabo som skal ut noen ærend, jeg skal være med og hente pakke på Jula. Røyk på en smell her om dagen og KJØPTE slowcooker😵skal betale med gavekort, da, så helt gal er jeg ikke..jeg sløste trossalt bort en hundepose i helgen😂

Først kan jeg finne en møbelknott til å ha under brettet..

Hah! Tilogmed en brukt en som jeg kan klippe i fire!

Og lime fast under i hvert sitt hjørne.

Tror faktisk det er ferdig nå! Skal se når jeg kommer hjem igjen etterpå.

Da kan jeg døtte maling inn i hullet fra skruen jeg skrudde ut i går!

Q-tips er genialt når man skal male bittelitt! Og det skal jo helst ikke brukes i ørene, så jeg er veldig glad for at jeg fant et bruksområde for alle jeg har liggende! Kan male småtteri til krampa tar meg..

Yeah, da fikk jeg solgt en klespose også! Hurra! Den fant jeg ikke der jeg trodde den var, så jeg gikk inn på soverommet og så på de jeg har der..de var for korte ift hva som står i annonsen🤬jeg leter litt bedre på hippirommet..joa! Der er den😊kanten nederst er stygg, så den må legges opp. Dét klarer jeg.

Da hadde jeg jo dratt ut diverse greier av skapet og de andre klesposene er ganske møkkete, i tillegg til at det mangler opplegg på dem også. Det var tilogmed et hull! Me fix! Når jeg først er her, lizzm..

Venter jo på at naboen skal bli klar for avreise uansett, og jeg er ganske effektiv i slike situasjoner. 

Hah! Det ante meg...naboen hadde blingset på tiden, og kom en time tidligere. Hadde det på følelsen, så jeg var forberedt:) klar for å bytte fotopapir, hente pakke, bytte sistnevnte så jeg får betalt med gavekort og tasse rundt!

Hurra! Ble et fint lite lass...gikk på en smell på bruktbutikken og endte opp med både Tupperware kakeboks og fryseboks, i tillegg til en Bosch vekt! 

Fikk ikke byttet papiret på hverken Power eller Elkjøp, noe som var litt strek i regninga. Men alle gode ting er tre😊siste stedet jeg var innom tok dem i mot og ga meg tilgodelapp😊men det tapte jeg 200kr på..ække sååå jækla nøye, jeg har tjent penger på dem uansett.

Hjemme igjen! Og ganske utslitt av et mulig truse-salg. Fint å få solgt brukte truser, men ærlig talt for et mas det er....! Han lurte på ditt og datt, hva ting kostet, hva jeg var villig til å gjøre, om jeg kunne komme med forslag, blablabla osv. Det virket litt som om han trodde jeg var prostituert da han skrev: hva får jeg for 1200kr? Jeg greide ikke å dy meg, så jeg svarte:

Du får dette:

Mens jeg holdt på å kveles av latter! Hahahahahahahahahahahahaha! Da var det et greit tidspunkt å runde av på, jeg gidder ikke underholde han mens han napper seg i løken..Samtalen er avsluttet, så da får vi se hva det ender i. Har ca tre prosent trua på at han skal ha noe som helst..😂

Fikk endelig rotet meg til å lage ferdig grøtbase av bløtlagte og skylte havregryn, kokosmel, kli og mandler. Litt av den sammen med creme fraiche, søtning, kardemomme, allehånde, nellik, muskat og ingefær toppet med kanel og smør er det mat å få!

Da blir det vel brått en lur!

Yepp, det ble en lur😊en times tid, eller noe. Litt usikker. 

Gleder meg til å teste slowcookern! Blir ikke i dag, men mulig i morgen:) skal koke byggryn en gang det passer sånn. Det er bedre enn havregryn, både blodsukkermessig og i konsistens😊

Oi! Leieboern dro sin vei! Javel....synd for han. Jeg får betalt og er happy. Når han sjekker ut uten å melde fra til hverken meg eller Airbnb kan han takke seg selv.

Ehh..hadde det litt på følelsen..


Ække helt ferdig. 

Men 31 annonser er bare kos! 

Klar ferig gå!

Det detter jo tilogmed inn kjøp underveis!

Jau! Da kan jeg vel snart legge meg? Har vært en lang dag med masse sosialitet, mellommenneskelig øvelse og fysisk forflytning. 

Gudd nait!

Del artikkel: Del på X


 #Finn.no   #annonser   #selge   #nabo   #pakke   #Jula   #slowcooker 

Relaterte artikler