En smule oppgitt…

07.02.2023, 12:51

over egen ubrukelighet...Ramla av vannvogna i går og tok meg en tur i vinkjelleren. Jeg fatter ikke hvorfor jeg er så jækla TEIT! Planen var å holde seg i skinnet og gå for en hvit februar. Dét skar seg🤬HÆLLVETTE, assa! Det er grådig irriterende å være så jævla SVAK! Jeg er jo egentlig ikke det! Men når russuget står på som verst er det hæren fløtte meg klin umulig å ignorere det! Når jeg i tillegg ikke har tatt Antabus'en så er løpet kjørt. FAENFAENFAEN! Det endte selvsagt med fyllesyke i dag. Vel fortjent, til pass for deg, klapp igjen, hold kjeft og ta deg sammen. Det ække et fnugg synd på deg! Når du er så inn i granskauen idiot får du væssjego ta straffen som følger med. 

Ok.

Jeg kan unne meg å være fornøyd med at det bare ble en halv flaske, om ikke annet. Men det skulle ikke vært NOE! Det skulle vært null, niks og INGENTING! Hvorfor i helvete kan jeg ikke bare skjerpe meg og ta meg sammen?!? Fordi det ikke er 'bare'😂

Så får jeg sette av dagen til å være forbanna på meg sjæl. 

Men ikke bare det. Jeg skulle ikke vært fyllesyk fordi jeg ikke skulle drukket, da kan jeg heller ikke ta hensyn til skallebank, skjelvinger og skvettsomhet. Færri! Hadde planlagt flere ting i dag som skal gjøres, og jeg får ikke noe unntak fordi jeg er tjukk i hue!

Stablet meg på beina og sto opp til vanlig tid, morgenen passerte på vanlig vis før turen gikk til Mosseporten. Siden hjernen er full av oppgitthet, selvkritikk og forbannethet kjørte jeg feil😂hahaha! Javel..men da fikk jeg sett hvordan det ser ut på byggeplassen!

Tja..det er et svært høl..og det ser ikke ut som om det er gjort særlig mye. Vanskelig å forestille seg at det skal stå en drøss ferdige leiligheter her om et år! Men når grunnflaten er på plass går jo resten ganske fort..

Jeg kom meg på riktig vei og rakk timen med god margin. Hadde faktisk såpass god tid at jeg fikk prøvd å fikse koppholderen enda en gang. 

Nope..får det ikke til. Neivel. Så får det bare være sånn.

Yey! Pynte seg😊

Det var fint å få gjort. Skulle egentlig gjort det sist uke, men kom aldri så langt.

Jeg lar meg stadig overraske over hva man kan få solgt..i går solgte jeg både proteinpulver og tunfisk. Og i dag forsvant to LV poser. Bæreposer, lizzm..😝fint for meg, men merkelig at folk betaler 100,- for en pose😵det førte til at jeg gikk igjennom noen av LV greiene i eskene og tok bilde for å legge ut mer. Skal flytte samlingen opp etterhvert, tror jeg. Ække helt komfortabel med å ha det i kjellern. Vi får se. 

Da fikk jeg gjort det jeg skulle i dag, og er fornøyd med det. Fyllesyken har gått over, nå er jeg bare 'vanlig' sliten😊håper frustrasjonen over egen håpløshet går over snart. Det er ganske slitsomt å være fly forbanna på seg sjæl og samtidig irritere seg over at man ikke bare kan la vær😅

Yeah. FresFresFres. Idiot.

*himle med øynene*

I dag tidlig hadde jeg i det minste vett nok til å ta Antabus! Jeg kan jo ikke fortsette å være helt ute av fokus. Men jævla tap å måtte trenge medisinsk hjelp, hvorfor holder det ikke med viljestyrke?!?

🤬🤬🤬ARRRGGGHH🤬🤬🤬

Snart ferdig nå😅

Jeg ER fornøyd med at det bare ble en halv flaske da😊og at jeg ikke fortsatte festen i dag😊men jævla skuffet over at jeg brøt et løfte til meg sjæl.

Jeg er fremdeles sur på meg sjæl...men det begynner å gå over. 

Faen, jeg angrer på at jeg tok pille i sta🤬samtidig ikke. Om jeg ikke hadde tatt den hadde jeg antakelig drukket nå..er helt uttafor og desperat..helvete så forbanna vrient dette plutselig ble da!!!!!!! Det har da ikke vært så jævlig før! Totalt altoverskyggende! Ikke har jeg lyst til å gjøre noe heller, har bare lyst til å være sur😂

Hmm..har fått en henvendelse på en kommode, og han lurte på om han kunne hente den nå:) sånt hjelper jo på humøret😊om han faktisk dukker opp😂ja, ikke sant..etter langt om lenge fikk jeg svar at han ikke kommer 'nå' allikevel. Det var bare vås, altså..javel, ja. Ingen fare, jeg er i dårlig humør uansett😂kommer seg litt da😊har jo solgt både tunfisk, proteinpulver og bæreposer😊brettbordet er også ferdig, selv i dagslys.

Skal vel kanskje rydde opp på gjesterommet..hah, fikk forøvrig en endringsforespørsel fra den forsvunne leieboer som ønsket å forandre bookingen og få igjen pengene for oppholdet. Og det kunne jeg selvsagt gitt han om han hadde vært litt ordentlig. Men jeg syns ikke det er spesielt hyggelig å bli løyet opp i ansiktet, så han får pent forholde seg til de vilkårene han godtok da han bestilte. 😈Så det så!😈

Yeah! Gikk opp med bordet, og gjorde rommet klart for en annen gjest, fant frem strømpeholderbånd og sjekket trusebeholdningen! Jaggu så fikk jeg satt på en vaskemaskin også! 

Klar for å fungere litt i morgen altså😊forhåpentlig på ånkli, ikke bare på trass..

Gleder meg til å legge meg😊og til orden, struktur, husarbeid, tiltakslyst, pågangsvilje og masse energi i morgen😊

Del artikkel: Del på X


Relaterte artikler