Alenedag!

14.03.2023, 07:39

Har vært i overkant mange folk rundt ørene de siste par ukene og jeg trenger litt egentid og alenevære. Har ingen avtaler i dag, så kanskje jeg skal vaske kjøkkenet i dag? Det har jo stått på planen i ukevis😂først skal jeg rydde i trådsalat....

Så får jeg 'ryddet' dem sammen til en klut😊

Hva er galt med folk? On det står i en annonse at 'selges IKKE separat, KUN samlet' burde det ikke være så inn i granskauen vanskelig å skjønne. Men det viser seg å være JÆVLA vrient. Jeg får stadig spørsmål om jeg har ombestemt meg. Særr. Blir gæern ass. Svarer på noen undersøkelser istedet! Veien er lang til gavekort🤣

Vipps så var det gått en time!

Oioi! Min shoppingglade venninne vil handle flere ting! Og jeg vil bli kvitt flere ting! Høres ut som en bra match😊jaggu fikk jeg tappet om eplecider-edikken og tatt vekk eplebitene. Det var på høy tid..

Tatt oppi litt mer basiller, sukker og vann. Vasket krukken også da jeg først var i gang. 

Hah! Plutselig hadde jeg gått ut i boden og tatt bilder av en drøss med greier. Svisj, ut på finn. Jaggu datt det inn en henvendelse på kaffeserviset også! Dét hadde vært sjuuukt digg å få solgt..

På tide med frokost😊skinkestek av hjemmeslaktet gris og en pose med surkål. Yeah. Litt pussig frokost, men jeg bedriver jo reste-spising!

Yezz, enda et par-tre undersøkelser unnagjort! Tre-fire til så har jeg 500kr😊

To kubbelys og en pysjbukse er solgt😊ikke den helt enorme fortjenesten, men mindre som skal i retur😊

FERDIG med kluten! Og ferdig med siste lappeteppe-lapp! Gøy! Og min medselgerske har solgt tre plante-greier og en stempel-sak! Hurra!

Det skulle visstnok komme noen og hente serviset jeg har til salgs, men brått ble det stille..så jeg antar at det ikke skjer allikevel. Egentlig ganske irriterende, men dessverre veldig vanlig. 

Neida, hun kom! Bare to timer for sent og uten å si i fra. Da er jeg kvitt et kaffeservise😊hurra!

Del artikkel: Del på X


Relaterte artikler