Husvask

15.03.2023, 06:47

Yey! Er tilbake på sporet etter en periode utenfor allfarvei så i dag er det husvask på planen. Slik det pleier å være på onsdager. 

La meg ganske tidlig i går, rakk ikke 21 nyhetene engang😂sov som en stein og våknet av meg selv noen minutter før vekkeklokken. Det pleier å tyde på en bra dag😊

Det ble ikke noe vasking av kjøkkenet i går heller🤦🏻‍♀️dét er visst vanskelig å få gjort. Malingen har stått der i ukevis, men bare vent; snart! Men først er det generell husvask, sengetøyskift (?), klesvask og denslags. Etterhvert. Skal våkne litt først. Kjørte en klutkok i helgen som fikk seg en omgang kjappvask til i natt sammen med trekket til kleskurven. Sistnevnte skal ned igjen i kurven og begge deler til bruktbutikken i håp om salg. Ble ikke store salget i går, men alt er bedre enn ingenting. Det var jo veldig gøy at medleiersken solgte flere ting😊det har vært litt ubehagelig når det bare er jeg som selger, selvom jeg ikke kan noe for det. Skal en tur innom der etterpå, hvis gud vil og været holder. Glemte noe småtteri da vi ryddet sammen på mandag og skal få hentet det. Fant også igjen et skjørt hvor knappen var detti av, som jeg fikset i går. Strikken i joggebuksen røk i helgen, så jeg sydde sammen den i samme slengen. 

Deilig med en dag som i går med småtteri hist og pist, ingen avtaler og null forventninger selvom jeg håper på litt mer fysisk pågangsvilje i dag. Gårsdagen ble mye digital aktivitet.

Hmm..frykter livsstilsykdommer fordi sunn mat er dyrt. Jeg blir ganske oppgitt av sånne påstander. Jada, ting er dyrt. Jeg fikk litt sjokk da tomater plutselig kostet over 50,- pr kg. Men smågodt er enda dyrere. Og sunn mat er ikke dyrere enn usunn mat. Med mindre man kjøper den billigste dritt'maten' og den dyreste sunne maten. Frosne grønnsaker er ikke spesielt dyrt. Frossen seifilet; heller ikke særlig dyrt. Begge deler koster vesentlig mye mindre enn en ferdigpizza. Men selvsagt, om man sammenligner fersk kveite med frossen pommes frites blir det jo stor forskjell på sunn/usunn, billig/dyrt. Det er f.eks både dyrt og usunt å drikke energidrikker/shakes/brus/saft/kaffe/te, og sunt+gratis å drikke vann! Det er folks uvitenhet og vilje det står på. Dessverre er det slitsomt å lære seg ting, derfor er uvitenheten en enkel og grei løsning. Også er det fint for media å ha noe å skrive om da😂

Jeg vil ha skattemeldingen min! Har beregnet 45000 i baksmell og lurer på hvordan det har gått..haha, 'ja det er dyrt å bo alene' sier damen på GmN. Og det er det jo. Jeg skjønner ikke hvorfor man skal belønnes fordi man klarer å parre seg, men om man klarer seg helt selv skal man straffes😂helt teit. Men det er mye jeg ikke forstår og følgelig syns er teit, så jeg prioriterer hva jeg gidder bruke energi på. Skattesystemet får jeg ikke gjort noe med, så det får bare være skjevt og teit. Jeg stikker til sveits😂

Yeah, fått rapport etter ventilasjons-befaring. Den inneholder jo flere feil. Flott🤬Da påpeker jeg det og øver meg på å gi faen i resten😂det er jo godt mulig jeg beholder dette huset til den dagen jeg dævver, så da blir jeg uansett ikke erstatningsansvarlig for skjulte feil og mangler😂

Skravlet litt med en i styret og fikk et oppriktig unnskyld for 'angrepet' på sist møte. Hyggelig det, men unnskyldningen kom ikke fra angriperen😂ække så farlig, sistnevnte forsvinner og forhåpentligvis fortsetter unnskyldneren videre:) blir spennende å se hvem som blir sittende, hvem som blir valgt og hvem som ikke vil. Det beste hadde vært om BÅDE herr og fru burugle trakk seg, men det er nok for mye å håpe på..ikke er det kommet inn forslag til nytt styre heller. Det er jo flere kandidater, men det ville ikke HERR burugle offentliggjøre. Han syns nemlig det er mye kulere med bakholdsangrep og overraskelser på generalforsamling! Talentløst.

Da er huset støvsuget og vasket, begge vaskings-maskiner er tømt og det meste er ganske støvfritt:) sengetøyskift skjedde ikke, men jeg er happy med alt som ble gjort! Ut en kjapp tur med et lite påfyll

Må jo få ut blomsterpotter nå som det straks er sesong..

Ops...tok litt tid før jeg ble hentet...gleder meg allerede til å komme hjem og treffe soffan. Da spørs det om kjøkkenvasking henger i en tynn tråd i dag også🥴

Hjemme igjen! Mulig jeg vervet taxisjåføren til fjordkraft..han kunne tenke seg litt gratis strøm😊om det er flere som vil ha kan denne linken brukes for 500 kroner i avslag på faktura:)

https://www.fjordkraft.no/strom/verve/bestill-strom/?referrer_id=U2FsdGVkX18aDg30ui6uozm0RHPizYUjyoXee30S0Dw=

Penger spart er penger tjent. Klar for frokost og en lur! Fikk priset og satt ut ting, priset ned noen småting og betalt for enda en uke. Yey. 

Pakket ut og sortert, puttet ting i frysern og forberedt middag! Tilogmed vært på Facebook..det ække hver dag. Oioi! Solgt et-eller-annet til 10kr, to kubbelys og en mostvekt! Hurra!

Herregud. Det har vel gått en smule langt når et markedsanalyse-selskap er nødt til å spørre; hvilket kjønn er du registrert med i folkeregisteret? Kan vi ikke bare legge til grunn fire typer kjønn en gang for alle, definert med formen på tissen? Innovertiss, utovertiss, begge type tisser og ingen tiss. Smækk, dekket inn alt.

Hah! Jeg så FEIL!!! Hadde ikke bare solgt 'noe' til 10,- og kubbelys! Jeg har solgt TO pakker kubbelys, et smykkesett, 'noe' til 20kr, barnesikring til stikkontakt og to stk lysestake😊😊😊hah! En time senere er fem blomsterpotter også vekk! Og jeg er 250,- rikere alt i alt😊ikke den store summen, men veldig mye mer enn ingenting. Og siden jeg tenker sånn med ALT blir det faktisk ganske mye penger av det. Det ble riktignok mye mer å få inn garasjeleie for et halvt år😂det kom også i dag:) men her er alt velkommen. Tilogmed en femmer. Eller bare en svensk pant! Om jeg skal rote sammen 300 000 på et år må jeg ta med meg det jeg kan. 

Der røk det unna en poseholder også! Hurra!!! Og mulig et album, men der venter jeg på videre beskjed. 

Jeg tester avtrekk på badet nede! Fattern foreslo at jeg skulle røyke der inne. Selvsagt! Hvorfor har ikke dét slått meg?!?

Utrolig hvor korka jeg er innimellom ass! At jeg ikke har kommet på det sjæl🤦🏻‍♀️litt som da mamma foreslo at jeg kunne ha kaffe på en termokanne istedet for å trakte en og en kopp🤦🏻‍♀️hahaha, joa! Enig. Men jeg hadde ikke tenkt den tanken. Jeg har vært vant til å bruke kanne når jeg har gjester, ellers har jeg hatt halvliters kaffetrakter som har holdt til en kopp..nå da jeg fikk meg ny og mye større trakter føltes det tungvint å trakte 25% full, men det finnes ikke Kitchenaid i mindre. Veldig fint at mamma satte meg på termokanne-ideen😂

Uansett..mens jeg sto på badet og røyket fikk jeg endelig tatt tak i sakterennende vann også

Vipps, sendt av gårde bilde! Jeg mener det muligens er vakuum, siden det funker hvis jeg heller så det blir spiral nedover, men det er tydeligvis ikke det. Jeg skal ikke stå på mitt, jeg er ingen rørlegger. Saken er ihvertfall meldt inn og skal tas videre. Det er jo fint. Tror vi.

Klokken er laaaaangt over 21 og det er lov å legge seg😊ble hverken vask eller mal på kjøkken, men jeg angrer ikke et kvidder på at jeg prioriterte å fylle på i butikken! Det meste av det jeg hadde med i dag ble jo solgt! Fantastisk!

Har på planen å ta turen i morgen også. Kan vel alltids sette ut flere blomsterpotter jeg! Så blir det tomt i boden også😊bedre med plass i boden enn på konto! Hahahaha. Natta.

Del artikkel: Del på X


Relaterte artikler