Shitt påmfritt

16.03.2023, 06:23

Våknet stiv som en stokk i nakken. Såpass at jeg har trøbbel med å bevege meg🥴hjelpes..dette går jo ikke..jeg skulle jo vaske kjøkkenet! (Særlig😂) må ha ligget helt krøllete i natt..litt rart, jeg pleier jo ikke å få strekker, men dette er ganske hemmende!

Blir spennende å se hvordan det går på børsen i dag! Foreløpig har det skjedd så mye hos meg *bank i bordet*, men jeg har ikke aksjer i USA og barr minimalt i Europa.

Leste om en stakkarslig arbeidsløs alenemor i Oslo i går som viste frem kjøleskapet sitt og klaget over at hun ikke kunne servere ungene sine sunn mat. Hun holder opp en bunt med fersk asparges som koster 50 kroner og sammenligner den med en pakke pølsebrød til 20. joa. Ca samme bruksområde😂Ehh, nei. Etter å ha sett kjøleskapet ditt kan du f.eks slutte å kjøpe leverpostei i porsjonspakninger. Du kan la være å kjøpe squeeze-it syltetøy også. Kjøp heller billigere alternativer. Vipps har du kuttet kostnaden på de varene med over 50% Hun påpeker selv at hun har god tid til planlegging fordi hun er arbeidsledig, så da kan man jo lure på hvorfor hun handler på joker som ikke akkurat er noen billig butikk. På st hans haugen er det flerfoldige andre butikker å velge i. For å spare penger går det ofte i billige og raske løsninger til seg selv og prioritere at barna spiser sunt, sier hun og hun strekker seg etter en pakke frossen thai-kylling-rett. Ja, for dét er jo billig😂😝😂NEI!!! Hva med en pakke frossen seifilet og en pose grønnsaksblanding? Plutselig har du middag til hele familien for UNDER samme pris som middag bare til deg sjæl! Og hvorfor går du ikke innom en av innvandrerbutikkene og kjøper tørre kikerter, bønner, linser eller andre belgfrukter som et alternativ til kjøttdeigen du klager over at koster nesten hundre kroner? Mye er fremdeles ganske billig, men det jo krever jobb og bittelitt innsats. Sikkert bedre med pølsebrød😂 Innkjøp av fritidsutstyr til barna må planlegges nøye. Kan du ikke låne det av en av alle som tilbyr gratis utleie av denslags? Jeg blir litt oppgitt av folk som deg, men veldig glad samtidig. Det får meg til å føle meg vellykket siden jeg evner å se muligheter i det meste, og jeg kunne ikke levd slik jeg gjør om det hadde vært normen å være like økonomisk som meg. Så takk, allikevel. Selvom det var irriterende å lese.

Jeg skal ned en tur til bruktsjappa i dag og fylle på med flere billig-ting! Når jeg selger ting så himla rimelig må det mange ting til for at det skal monne noe. Jeg satte salg-rekord i går med 10(?) ting!!!! Det ble ikke mer enn rundt 300kr, men penger er penger! Hadde jeg gitt dem til alenemoren hadde hun vel kommet tilbake med 500g ferske lammekoteletter, en kilo amandine poteter og en bunt med asparges. Jeg ville kjøpt en stappfull bærepose med belgfrukter, frossen pangasius, laks eller sei (kjøtt har jeg nok av) og muligens en agurk. Kanskje byggryn også😊men ikke i dag. Trenger ingenting av det akkurat nå. Trenger faktisk ikkenoe i det hele tatt! Jeg bedriver jo tømming av lager, og i går tok jeg ut blomkarseblader og -stilker jeg skal ha ved siden av laksen jeg også la til tining i går. Og halvparten av agurken jeg kjøpte sist uke blir agurksalat. Rømme skal jeg også ha. De to siste tingene utgjør halvparten av det jeg har handlet denne måneden😊jeg går for en shoppestopp i mars også..

Hah! Denne gangen var det ikke meg😊😊😊

Jeg har ikke bil lenger, heldigvis. 

Jaja, på tide å ta seg sammen. Det gjør så inn i granskauen vondt i nakken, men det må jeg overse litt..finner frem, lager etiketter og pakker enda et lass

En tier her og en tier der..

Shit, jeg dævver! Greier omtrent ikke å røre på meg. Tror jeg prøver meg på litt hjemmelaget akupunktur..

Jeg innser at jeg kommer til å bli et ufornuftig menneske utover kvelden, så jeg hiver innpå en Antabus! *Smarting* FAEN det irriterer meg at jeg ikke har viljestyrke nok til å klare meg uten medisinsk assistanse. Hællvette ass. Men bedre å jukse med pille enn å drikke, slite med selvkjeft, dårlig samvittighet og fylleangst. Det får bare være et tap. Strengt tatt er det ikke det. Jeg kan ikke 'ta meg sammen' i pollensesongen heller😂eller 'skjerpe meg' når kreftcellene sprer seg..så det er egentlig innafor. Jeg er ganske oppgitt over at jeg ble alkis, dét burde jeg spart meg..makan til ubrukelighet og for en Harry avhengighet! Fullstendig lavmål og tacky! Hvis jeg først skal bli avhengig av noe kunne det jo vært noe mer sofistikert! Piller, pulver eller vekster. Ikke vodka, lizzm..men jeg har jo fått en viss kontroll, så jeg skal være happy..min psykologspesialist omtalte meg som en elite-pasient, det kommer jeg aldri til å glemme❤️

Here we go! Jeg er overraskende opplagt til å ha sovet dårlig og lite....tihi! Bamsen får seg tropehjelm😂

Klappet og klar en time før tiden. Hmm..kan jo sy såler!

Kom i skade for å krympe en ullgenser akkurat litt mye, så da kjørte jeg den på 90 og krympet den skikkelig! Kristin ønsker seg nemlig ullsåler!

Mål og tenk, klipp og sy.

Med min egen fot som mål tror jeg det ble bra😊

Avklippet kan brukes som putefyll😊

Da kom Kristin, vi fikk stablet oss inn i bilen, lempet oss utover på bakrommet og satte i gang! Skriver, sletter, skriver igjen, skriver ut, priser, stiller ut og holder på. Ble en liten te&røyke-pause underveis hvor vi baksnakket gårdagens luksusfellen-folk😅vi er ca like oppgitt over 'fattigfolk' begge to! 

Hurra!

Jeg var ganske godt forberedt og ting gikk veldig greit😊men jeg ventet fikk jeg gjort unna en laaaang undersøkelse. Herlig! Kristin tipset meg også om et klesbyttemarked om en måneds tid, det er jo perfekt! Dit skal jeg!

Alt er på plass, Kristin har laget en egen bruker og vi er hjemme igjen😊etter å ha varmet gårsdagens grøt og smelt sammen en kaffe traff jeg soffan ganske hardt. Må lade litt før benking i kveld..

Med GmN i bakgrunnen rakk jeg akkurat å nesten-sovne da det ringte på døren. Det var ånkli-nabo som lurte på om hun kunne låne tenger! JAAAAA!!! Jeg ELSKER sånt! Jeg plukket frem det jeg hadde og kom også med råd om hvordan hun kunne fikse sin egen. 

ZZZzzzZZZzzzZZZ

Not. Bjørn ringte. Han har fått deler til avløpslufting. Hurra. Så da kanskje det er dét som er problemet allikevel. Gjenstår å se. 

Prøver igjen....nå må jeg snart hurtiglade😝

ZZZzzzZZZzzz

Oi! Sovnet som en stein! Deilig!

Del artikkel:


Relaterte artikler