👍To tomler opp👍

23.03.2023, 10:53

Var megatrøtt da jeg sto opp, men det gikk over😊

Har solgt et sengesett i løpet av natten og sånt gjør noe med humøret! Finner frem det og begynner registrering og pakking. Sitter tilogmed en time og porsjonerer, merker og priser frø!

Yeah! Klar for avreise!

Innom å hente garn...

Så bærer det avgårde til butikken!

Yeah! Full fart med lister, etiketter, ny booking, prising, plassering og faens oldemor😅

3 timer senere var mye gjort. Det tok sjuuuukt lang tid å merke frø! Jaggu fant jeg igjen frø-lappene i søpla😊

mistet dem sist gang jeg var der..

Gikk for en utbetaling i dag og damen mente jeg hadde solgt mye i forhold til andre kunder. Det er bra! Og jeg har solgt endel privat i tillegg. Herlig! 

Nå er jeg er på vei hjem😊Passer utmerket, da rekker jeg å lufte snuppelure mens maten står i microen og jeg er klar for boligjakt i Danmark! Et fantastisk program! Folk jeg ikke kjenner som ser etter bolig i et ukjent land som i tillegg er flere år gammelt! Typisk sløve-program.

Er ganske happy med dagen, og lettet over at jeg tok til vettet (les; til Antabus) i dag tidlig, så slipper jeg å ryke på en smell!

KLAR!!

Jeg setter en tier på at jeg sovner etterpå😅

Yepp, slokna som et lys og sov en times tid. Ser ut som om jeg skal være sløv og trøtt resten av kvelden..

Salget har vært ganske dårlig i butikken i dag, bare en hårspenne som har forsvunnet. Men fint det, så er jeg kvitt den! Mindre å putte på plass når jeg skal avslutte..lurer på når det blir, jeg finner jo stadig nye ting😂men det blir veldig tomt i skuffer, hyller og skap, så det er digg! Jeg trenger jo møbler og greier når jeg skal flytte, men det er ikke så mange ting man egentlig trenger. Har fremdeles mer enn nok.

Del artikkel: Del på X


 #Selge   #finn.no   #strikke   #pakke   #rydde   #prise   #Frø   #Blomkarse   #Karse 

Relaterte artikler