Dugnad

25.03.2023, 07:03

La meg ganske tidlig i gĂ„r og vĂ„knet ganske tidlig i dag. 

Det var tilbud pĂ„ strĂžm i natt/predagmorges, sĂ„ det ble en klesvask😊tatt ut dem og hengt til tĂžrk. Satte pĂ„ ganske sĂ„ mye varme mellom 4 og 6 sĂ„ det burde tĂžrke ganske kjapt. For en gangs skyld husket jeg Ă„ vaske jakken min! Det har stĂ„tt pĂ„ planen ganske lenge, men jeg har glemt det utallige ganger. 

Hurra! Pengene fra brukt-salget har kommet inn😊jeg har gĂ„tt litt i surr pĂ„ hva det har kostet Ă„ leie i og med at det har vĂŠrt bĂ„de Ă©n, to og tre hyller, samt Ă©n, to og tre leietakere, delt pĂ„ varierende antall hyller😂Anyway. Selvom jeg hadde leid alle hyllene alene har det lĂžnt seg, sĂ„ uansett har det gĂ„tt i pluss. Noe nĂžyaktig regnskap gidder jeg ikke lage pĂ„ dette i og med at det ikke skal skattes av.

Funnet frem sy-prosjekt og strikkesaker, godis og 'te'. Straks klar for avreise😊spent pĂ„ dugnaden, er egentlig ganske slĂŠkk, og det passer dĂ„rlig med dugnad..

Klar, ferdig dra!

Strikke litt og skravle pÄ veien

MÞtte pÄ brodern i Fredrikstad og satt pÄ med han resten. SÄ er det bare Ä sette i gang!

KlĂžyve, dele, lĂžfte, hive, lĂžfte og stable.

Gjenta

Etter et kurs fikk jeg det til sjĂŠl!

Det var overraskende artig Ă„ stappe trestammer😊men ikke noe jeg kommer til Ă„ begynne med pĂ„ fulltid. Karrieren ble brĂ„tt avsluttet da jeg fikk med en stamme-bit tvers over tĂŠrne. Det var egentlig ganske vondt!

SĂ„ da gikk jeg inn og strikket litt istedet. Gjorde ferdig en lue og begynte pĂ„ en til😊hah! Solgt ganske mange ting i butikken i dag:) bĂ„de bokser, frĂž, blomsterbrett og flere annet smĂ„tteri😊veldig gĂžy! Da var det verdt Ă„ dra ned i gĂ„r😊

Pappa og mini-bror gjorde seg ferdige og vi spiste middag. Da er det definitivt pĂ„ tide med en liten hvil! 

Oioi! Vilma fikk seg en klipp! Hun begynte Ă„ bli veldig raggete, sĂ„ det var pĂ„ hĂžy tid. Venter litt med Ă„ ta skikkelig, det er fremdeles litt for kaldt for ikkeno isolasjon. 

Vilma er ren og pen, fiks ferdig vasket! Skal stusse litt i ansiktet i morgen, sÄ fÄr det holde med dulling for en stund.

Del artikkel: Del pÄ X


Relaterte artikler