Dugnad

25.03.2023, 07:03

La meg ganske tidlig i går og våknet ganske tidlig i dag. 

Det var tilbud på strøm i natt/predagmorges, så det ble en klesvask😊tatt ut dem og hengt til tørk. Satte på ganske så mye varme mellom 4 og 6 så det burde tørke ganske kjapt. For en gangs skyld husket jeg å vaske jakken min! Det har stått på planen ganske lenge, men jeg har glemt det utallige ganger. 

Hurra! Pengene fra brukt-salget har kommet inn😊jeg har gått litt i surr på hva det har kostet å leie i og med at det har vært både én, to og tre hyller, samt én, to og tre leietakere, delt på varierende antall hyller😂Anyway. Selvom jeg hadde leid alle hyllene alene har det lønt seg, så uansett har det gått i pluss. Noe nøyaktig regnskap gidder jeg ikke lage på dette i og med at det ikke skal skattes av.

Funnet frem sy-prosjekt og strikkesaker, godis og 'te'. Straks klar for avreise😊spent på dugnaden, er egentlig ganske slækk, og det passer dårlig med dugnad..

Klar, ferdig dra!

Strikke litt og skravle på veien

Møtte på brodern i Fredrikstad og satt på med han resten. Så er det bare å sette i gang!

Kløyve, dele, løfte, hive, løfte og stable.

Gjenta

Etter et kurs fikk jeg det til sjæl!

Det var overraskende artig å stappe trestammer😊men ikke noe jeg kommer til å begynne med på fulltid. Karrieren ble brått avsluttet da jeg fikk med en stamme-bit tvers over tærne. Det var egentlig ganske vondt!

Så da gikk jeg inn og strikket litt istedet. Gjorde ferdig en lue og begynte på en til😊hah! Solgt ganske mange ting i butikken i dag:) både bokser, frø, blomsterbrett og flere annet småtteri😊veldig gøy! Da var det verdt å dra ned i går😊

Pappa og mini-bror gjorde seg ferdige og vi spiste middag. Da er det definitivt på tide med en liten hvil! 

Oioi! Vilma fikk seg en klipp! Hun begynte å bli veldig raggete, så det var på høy tid. Venter litt med å ta skikkelig, det er fremdeles litt for kaldt for ikkeno isolasjon. 

Vilma er ren og pen, fiks ferdig vasket! Skal stusse litt i ansiktet i morgen, så får det holde med dulling for en stund.

Del artikkel:


Relaterte artikler