Mandag

27.03.2023, 14:45

Ble aldri noe innlegg i går..dagen forsvant litt. Var på hvaler på besøk og det var veldig hyggelig:) holdt på litt med ved på lørdagen så ble ganske sliten..men det var litt hvile som skulle til, så ble det bra. Torunn mente støvsugeren var ødelagt, så jeg tok en titt på den. Posen sto på tvers og slangen var tett...ikke rart den ikke fungerte. Pelte ut guggelure fra munnstykke og slange, satte posen riktig vei, og svisj; funker fint!

Salget i butikken tok faktisk litt av:) tangerte rekorden! Yezz!

Utover kvelden spilte vi kort før det ble ganske tidlig kvelden.

Satt klokken på en time senere siden den ble stilt ila natten, våknet og tok livet med ro. Deilig! Svarte på endel undersøkelser, tasset på finn, solgte en pakke støvsugerposer og vasket litt hist og her.

Folket våknet etterhvert, det ble frokost og jeg fortsatte vaskingen! Ryddet vekk ting, vasket inni skap, noen dører og komfyren😊måtte ha noe å gjøre.

Veldig deilig å fungere! Når jeg slipper transport-trøbbel er det frigjort veldig mye plass i hue til andre ting!

Klippet ansiktet på snuppelupp også, så nå er hun klar for vår!

Ble hentet rett over tolv og satte kursen hjemover. Jalal stoppet for å fylle billig bensin *smarting* begynner å få ganske god kontakt med han😊

Avtalte at han skulle hente meg 10:45 i dag så jeg fikk dratt ned og hentet de solgte støvsugerposene. Skulle egentlig bare rett ned og rett opp igjen.....det skar seg.....spurte om Kristin ville være med, og det ville hun, så da tok ting litt lenger tid siden hun hadde med ziplock jeg pakket om frø i..det måtte jo ryddes i hyllene også. Og fylle på litt! Tok med meg tapet-rester, gavepapir, diverse frø, potter, skrin og noen bokser. Vakke særlig vanskelig å få skrevet ut ytterligere 33 ting..

Det meste var klart på forhånd, men ting tar tid allikevel. Tok en times tid, så det får være greit. Ble kylling til frokost i dag da jeg kom hjem. 

Shit, jeg er trøtt ass..sov ikke så bra hverken natt til i går eller i dag, og det begynner og merkes.

Det er styremøte i kveld. Lurer på hvordan det går og hvordan jeg kommer overens med de nye folka. 

Oioioi! Endelig tatt meg sammen og plantet tomat, squash, flaskegresskar og blomkarse! Det var på høy tid..

Oioi! Solgt tre bokser i butikken! 

Endelig kom skattemeldingen😊😊😊restskatt som beregnet, men mindre enn jeg hadde trodd😊😊😊hurra! Gått igjennom og dobbelsjekket, nå er ting i orden. Da er dét ute av verden✅

Yey, et pinnsvin og et smykkesett er herved solgt!

Da skal jeg snart avgårde på styremøte...

Pizza å få! Jadda, for dét er jo veldig fornuftig bruk av penger..not..men fint for meg! Gratis mat er bra mat! Hyggelig 'bli kjent'-møte, eneste skåret i gleden er ugla som ikke er i buret😂 Hun er så vanvittig slitsom, irriterende, satt og GAMMAL! Alt var så mye bedre før, blablabla. Hun sitter fast på søttitallet...og foreslo at vi skulle si opp alarmselskapet vi bruker fordi hun ikke skjønte hvordan hun skulle skru alarmen av og på🤦🏻‍♀️ Særr, hun burde vært sperret inne. Jeg kom i skade for å si at det er fint å ha en vekter som kan komme på kort varsel om det er nødvendig. Det var det flere som syns var fornuftig og hennes forslag ble nedstemt. Hahahaha! Drittkjerring. Hun sitter og sukker, 'ja'-er og 'nei-er' litt stille for seg selv. Akkurat høyt nok til at det er forstyrrende. 

Og hvorfor kan vi på død og liv ikke ha møte 2.påskedag....? Ingen skal noe annet...rart...

Hjemme igjen! Masse pizzabunn til Vilma, dressing og krydder til meg😊NamNamNam! Perfekt som saus til kyllingmiddag i morgen😊

Møtet gikk alt i alt veldig fint, tror dette kan bli bra😊

Del artikkel: Del på X


Relaterte artikler