Normaltid og feil..

11.05.2023, 06:37

Tror kroppen min har gått tilbake til normaltid..den finner seg visst ikke i at vi har stilt klokken til sommertid😂det er tredje eller fjerde dagen jeg våkner en times tid før vekkerklokken...men det er finfint, digger det! Da får jeg en bonustime😊ikke helt sant i og med at jeg legger meg ganske tidlig, i går sovnet jeg utallige ganger på soffan før jeg ga opp 21-nyhetene og la meg på ånkli. De dagene jeg må ut av huset pleier å bli ganske ødelagt av dét. Men jeg fikk årna masse! Veldig digg å få ut av hue.

Greide såvidt å tvinge meg til å pakke inn solgte versace-håndklær til sending og flytte tepperens 2.0 til verandaen før jeg konket ut.

Morgenen i dag startet med en tur til søpla med papp, og det var kommet masse brennesle i skråningen! Heldigvis hadde jeg med en plastpose, så jeg plukket den full😊

Skylte, sorterte og renset den med en gang, nå ligger det til tørk😊da blir Tone glad😊

Det er fremdeles for tidlig for bråking..male kan jeg gjøre! Klar ferdig gå

Putekassen og kubikken får seg også en omgang

Hmm...da samboern og jeg holdt på med terrassegulvet sa han på spøk at jeg skulle male benken rosa...tja...hvorfor ikke? Jeg har endel spraybokser jeg godt kan bruke opp!

I hyllen ved siden av har jeg toalettartikler jeg godt kan selge. En kjapp googling viser at kremene hæren fløtte meg koster over 600,- pr stk..

Jeg gjør et forsøk. Men det vakke dét jeg skulle drive med nå! Ut og spraye!

Endelig fikk jeg brukt den dumme hansken som fulgte med et-eller-annet!

Tja...det ble ikke sånn kjempefint, men kanskje det blir bra når jeg får tatt oppover-kanten

Fant en rake jeg ikke trenger...svisj! Ut på finn!

I går tok jeg med slangen opp på verandaen og stakk den igjwnnom vannhullet, så da kobler jeg den på og skrur på vannet når jeg først er nede.

Alt klart for ferdigstilling av flossteppe 2.0!

Klokken er over ni, jeg kan spyle med god samvittighet. Yakk..

Smarte meg var utstyrt med saks så jeg kan kliple vekk malingsflekker og gamle tyggisrester😊

Ahh, shit au. Jeg spyler teppet, tar det vekk og får tatt under også. Det var siste rest av oppover-høytrykk her om dagen

Rent og pent både her og der!

Ting må tørke litt før jeg kan hive meg over strøk to med lysegrå. Tenkte jeg skulle høytrykke teppene og skrivebordet. Så er førstnevnte færri og sistnevnte klart for pussing.

😊For en fin dag😊

Da har jeg sendt jobbsøknad! Dét var noen år siden sist! Jeg har faktisk bare sendt et par ordentlige jobbsøknader oppigjennom. Jeg har 'pleid' å bli headhunted😂men jeg vil gjerne jobbe i bruktbutikken jeg selger ting i! Det er såååå hyggelig å være der😊så vi får se. Hadde vært fint å ha noe fast i hverdagen. Noe annet enn vedlikehold, husarbeid og egne prosjekter.

Det er på tide med en liten hvil..jeg sovnet...rart, det der.

Men samboern er våken😂vi har litt forskjellig døgnrytme😅vel, han klarer seg greit sjæl! Det er fremdeles plaskebasseng nedenfor plattingen, så det må graves opp på nytt..

Mer jord må vekk og byttes ut med steiner og grus.

Jeg maler strøk to på stoler, grillbord, putekasse og første og siste på klapp-bordet. Yey! Færri!

Det ble tungt å grave, som er fullt forståelig, så det ble en pause med pussing av kommode. Den skal pusses helt ned...det er jo endel jobb..

Jeg skal hjelpe etterhvert, men skal male oppover-siden på benken først. Shit, det ble jo bra! 

Svært besynderlig hvordan en rosa benketopp blir penere av lysegrå😂MenMen, jeg er happy! Så får jeg pusse en skuff, da..kjedelig ass..hater pussing..det ble med den ene. Jeg skal jo lage middag til oss😊med litt annet forefallende underveis. Stiftet fast løs bit på hønseburet, ryddet på plass på verandaen og litt ellers. Så ble pepperoni, skylt surkål, ramsløk, eggehvite, hele egg, ost og chili til omelett, servert med kokte rotgrønnsaker og skvallerkål😊

Veldig gøy at han liker maten min😊

Shitmææææn, vi vakke færri foran. Vi får gå ut og tømme jord i diverse bed, spyle og årne litt. Nå er hellene for lave, så kantsteinen har løsnet fra muren og falt ned..annoying!!! Jaja, orker ikke mer av det nå, så det får bli i morgen. 

Var nede en tur, tror det holder med ett strøk lysegrå😊hurra! 

Mens jeg var ute datt det inn en booking. Yey! Da blir det flere folk😊hun jobber fast 100%, og det er jo fint. Kan fort bli litt 'tett' når folk ikke har noe annet sted å være😅

Har solgt en hengelykt, en slikkepott og noe jeg ikke vet hva er i butikken. Nådde ikke målet på 100 kr, men jeg er happy allikevel. Jeg vil bli kvitt mest mulig av tingene.

Hurra:) åtte egg i dag! Det er ny rekord:) tydelig at det hjelper med litt høyere temperatur. Det var bra, kanskje jeg slipper å skille dem for å finne ut hvem som ikke legger...sier meg fornøyd om jeg får åtte pr dag.

Del artikkel: Del på X


 #Vaske   #tepperens   #pusse   #male   #reparere   #spyle   #høytrykk   #Selge   #rydde 

Relaterte artikler