Ny dag😊

12.05.2023, 06:25

Lurer på hva denne dagen bringer...samboern skal forhåpentlig rette opp hellene en smule. Det hadde vært fint, de er helt på skjeve. Det er jo bedre nå, enn da det var som dette

Men det er ikke helt bra nå heller

Leieboern kom aldri i går, kommer i dag istedet, men det er jo greit, rommet er klart og da slapp jeg å pælme henne ut i dag når Christin kommer. Jeg skal vel komme litt videre på skrivebordet, forhåpentligvis få pusset det og lakket første strøk, mulig det holder med ett, faktisk, det finner jeg jo ut av. Kommoden som skal bo på samme rom som skrivebordet hadde ett håndtak som skilte seg veldig ut....skrivebordet hadde et som var veldig likt de andre, se de bytter😊yey! Artig når ting løser seg sånn😊

Ryddet litt ute så er det fint til Christin kommer etterpå! Hurra😊skal se om det er noe spirer i små-pottene, så får jeg ryddet vekk dem også. Også kan jeg vel snart plante ut resten? Skal vel ikke bli mer minusgrader nå?! Kan vente litt til, det er jo teit hvis de dævver NÅ😂

Ble ganske så fint utenfor😊og ryddigere på verandaen også😊

Det ble litt jobbing på finn på morgenkvisten, var endel annonser som hadde gått ut. Flere kunne slettes og de andre ble fornyet. Kommer snart en hel drøss til fornying. Etter at jeg var utestengt for et år siden gikk jo alle ut uten at jeg fikk gjort noe med det og da fikk alle samme dato ved fornyelse. Noen av dem henger jo igjen enda. Men det har forsvunnet veldig mange siste året, det ser jeg jo nå når det har gått et helt år! Det går ting unna både hist og her.

I butikken også. Jeg som ikke hadde noe særlig greier jeg skulle kvitte meg med passerte 1000 ting sist gang!

Ikke bare mine ting, det skal sies, men til å ikke ha 'noe særlig' ble det ganske mye allikevel! Og det er litt forskjell på finn og fysisk butikk, det er enklere å selge rarere ting i butikken, men det må være billig. På finn er ting ofte dyrere og et helt annet marked.

Gøy er det begge steder😊

Fikk et festlig egg i går😊ser ut som om det er snø på toppen😍

Greier ikke sitte stille..jeg rydder i ikke-spirende potter! Joa, nedi der var det seks gresskar-spirer. Da plukker jeg dem forsiktig ut og planter tilbake i jorden. Så er det to potter istedetfor et fullt brett😊

Da får jeg satt potter i blomsterkassen og på blomsterbrettet istedetfor i hamsterburet😂herlig! Spyle og rydde bort det😊brennelsen er ikke tørr, så den må stå litt til.

Greide ikke å dy meg så jeg gikk ut igjen og ryddet opp resten. Nå skal det så lite til før det blir bra!

Yezz! Klar for besøk😊

Det var veldig fint å få ryddet litt i hue, tidvis er det ganske kaotisk inni der. Jeg rakk å støvsuge, vaske over vinduene og skure proppene på kjøkkenet også. Sånt er jo veldig viktig når vi skal sitte ved spisebordet😂

Whatever.

Underveis fikk jeg dekorfoliert hyllen i gangen! Den har noen riper og hakk som har irritert meg i årevis 

Yey! Da kan jeg jo hive meg over skostativet også.

Så matcher det😊men ikke akkurat nå..jeg er støl i hjernen.

Planen var å slappe av litt, men det gikk ikke. Finner ikke roen. Jeg hiver innpå litt viljestyrke. Sånn for sikkerhetskyld.

Ga opp hvile-prosjektet og bestemte meg for å gå ned og fortsette pussing av kommode. På veien veltet jeg en åpen termokopp full av kaffe utover både puff og pute🤬🤬🤬jeg vasker av i en fei med først vann, så vaskemiddel og vann til slutt før jeg setter den ut i solen til bleking. Håper det gjør susen.

Da kan jeg gå ned! Sier meg happy med benken😊

Kommoden kommer seg også. Sakte, men sikkert.

Hjelper på når leieboern våkner og setter i gang også! En time senere er mye gjort, og jeg håper det er klart for lakking. Gikk ned litt senere og fant en helt løs finér-kant rundt toppen..javel, så får jeg spikke av den da. Mens samboern gikk opp og fortsatte med hellene som skal opp enda en gang, leirejord graves vekk og byttes med grus. Glad jeg slipper dét ass! Jeg planter om tomater og 'diskuterer' med et svært masete menneske på Facebook. Det blir mer og mer slitsomt og jeg blir mer og mer grinete, så jeg ender med å slette hele greia! Gi-opp-og-faen-metoden fungerer jo:) jeg MÅ ikke vinne enhver diskusjon. Can't argue with stupid, er det noe som heter..jeg bruker heller tiden på hyggeligere ting enn en tragisk småbarnsmor i ammetåke med altfor god tid og for lite å finne på..jeg kan ta meg en liten pause og bruke bordet for første gang! 

Det funker😊

Ikke solgt noen verdens ting i butikken i dag😢trist. Jeg blir i dårlig humør av sånne diskusjoner som tidligere, fatter ikke hvorfor jeg utsetter meg for sånne unødvendige greier. Jeg selger stort sett i  massevis, så det er jo et marked for mine merkelige loppis-ting..Dessuten var dette var bare to stykker av mange. Egentlig ingenting å henge med hue for. De kan dra til Hell og videre til Vette. Så det så. Fuck off.

Hellene er på plass igjen, bare bordbein som skal beise-males og litt opprydding som gjenstår før jeg skal inn og lakke skrivebord!

Shit, denne dagen forsvant også..middagen er fortært og jeg er halvdød..

Solen gjorde ikke susen på kaffemarinaden så jeg må finne på noe annet..prøver å løse opp vanish, duppe klut og legge oppå først, funker ikke det så er det vaskemaskin som er siste utvei. Men da må trekket sprettes av og jeg er redd for at perler og krystaller på puten fyker veggimellom..det finner jeg ut av i morgen, tror ikke jeg orker mer i dag. Vi får se utover kvelden. Skal ihvertfall få hentet en stellematte😊check, jeg bare gjorde det med en gang:)

Joa..jeg legger på vanish-kluter. Tar en titt om en halvtimes tid. 

Mye jeg burde gjort; lakket pult en gang til, pusset kommoden bedre, kostet nede osv. men forhåpentligvis kommer det en dag i morgen også. Da skal det vaskes hvit vask! Det er nesten gratis strøm!

Hurra! Solgt 13 diamantknotter😊gøy:)

Leieboern i 2. på plass😊da kan jeg ta kvelden når jeg vil😊sånt er digg😊

Oioi! Ser ut til at vanish fungerer🤞fungerer ihvertfall såpass at jeg lar det tørke til i morgen og tar en ny vurdering da!

Nå er det natta, jeg er helt gåen..

Del artikkel:


 #Rydde   #plante   #spa   #grus   #drenere   #Dekorfolie   #Antabus   #Pusse   #Lakke   #Søle 

Relaterte artikler