Nede for telling

16.05.2023, 08:04

Har vært ganske dårlig i natt, kastet opp flere ganger, neseblod og huevondt. Formen kunne definitivt vært bedre...svært usikker på hvordan morgendagen blir, jeg skal egentlig på fjellet, men er skeptisk til det. Vi får se utover dagen. Jeg ble jo ikke noe mindre trøtt av å få nattesøvnen avbrutt av spying😂sov litt innimellom, bare. Godt jeg ikke skal noe i dag, så kan jeg fortsette med det🥱

Skravlet litt med leieboern i går og hun er veldig hyggelig! Men hun tar seg til rette, og det er en smule irriterende. Flytter inn i kjøleskap og fryser uten å spørre. Sånt er litt plagsomt, særlig fordi det står uttrykkelig at kjøkkenet ikke er inkludert i leien. Men jeg går for den passiv-aggressive metoden og sørger for å fylle opp med mine egne ting! Hah! Kunne selvsagt sagt i fra, men hvorfor? Da blir hun sikkert sur, så det er bedre å late som ingenting. Vi har jo lært at man kommer lengst med falskhet. Jeg har dessverre ganske mange dårlige erfaringer med å være direkte og ærlig.

Sånn! Tatt opp litt ting fra frysern nede da jeg var der for å lakke kommoden. Tatt ut litt forskjellig til tining og ikke ryddet sammen ting. Det er herved fullt😂og jeg hater det..jeg liker kjøleskapet ryddig, oversiktlig, rent og forholdsvis tomt. 

Da skal jeg hvile litt igjen..tok på å lakke to topper😂

Ble litt mat etterhvert. Må ha noe å kaste opp😂

Litt voldsom frokost kanskje;

Chorizo med potet/rotgrønnsaksalat. Men det var det jeg hadde lyst på, så da ble det sånn. 

Jeg tok meg en liten lur til! Ser ut som om denne dagen forsvinner også..men jeg har ikke spydd mer på flere timer! 

Turen i morgen er avlyst. Jeg er ikke ønsket som gjest😂har vel forsåvidt forståelse for det...🤪

Kan sy en trykknapp i sofahodeputetrekket.

Done..

SÆRR!! Dette ække holdbart! Kanke fortsette å være så himla slækk! Det er bare slitsomt...trives bedre med å gjøre noe..

Jawohl! Så kan jeg vel lakke kommodetoppene et strøk til da. Sånn. Et siste strøk i kveld, så kan jeg hive penselen som er ca utslitt. Den røyter noe aldeles vanvittig.

Fuck it, jeg HATER å være som dette!

Har solgt en boks i butikken. Det var litt gøy😊

Omg..blir smågal. Helt gjennomsvett og utslitt etter å ha ryddet sommerklær fra en skuff til en annen..

Men jeg har fremdeles ikke spydd noe mer! Ikke blødd neseblod heller😂og jeg har mindre vondt i hue. Så dét er jo monsterbra😊

Siste strøk med lakk er på, penselen er hivi og nå venter jeg bare på at det skal tørke så jeg får satt ting på plass. Har laget meg en trippel espresso i håp om at det gjør noe med energinivået.

Oioi, da ble jeg kvitt en pakke med hansker😊slett ikke verst. Mer fornøyd med boks-salg, egentlig...hanskene hadde jeg brukt opp før eller senere. Men, men. Bedre med kroner på konto! 

Del artikkel: Del på X

Relaterte artikler