Fredag

19.05.2023, 06:49

Ble bråstopp i går..rakk akkurat å smelle sammen middag

før jeg føk avgårde på nabosamling. Samboern påsto det var godt, jeg er bare middelmådig enig. Det skulle vært suppe, men litt mye xanthan gjorde at det ble mer helt😂men man skakke kimse av ugressgrøt!

Skvallerkål ble det ikke, den ble bare plukket inn og skylt...men det ble gressløk, blomkarseblader og -stilker, chili og litt kjøleskapsrester.

Med sprøstekt Chorizo gikk det jo an..og særs festlig å plukke mat i grøftekanten. Høster kred i heimen for min evne til å lage mat ut av ingenting. Yey. Nå er jeg tom for brød, så jeg skal snart bake. Skal spise opp mer pizza først. Holder på med tømming og rullering for harde livet.

Vi spiste ferdig, jeg ryddet opp og trasket avgårde opp veien. Plukket med meg løvetannhuer på veien, skal sette vin på dem😊

Det ble jo servert både tomatsuppe, egg, makaroni og rundstykker! Også jeg som akkurat har spist🤦🏻‍♀️jaja, har da alltids plass til litt til. Veldig hyggelig å treffe H&A igjen, de har vært lenge borte. Er en stund siden vi har møttes nå, alle har vært opptatt med sitt og jeg har vært litt lei. Vi ble sittende å skravle til langt forbi leggetid så jeg var helt færri da jeg kom hjem. Jeg hadde med bunaden som jeg flyttet hektene på:) yey!

Dama kom forøvrig og hentet kompostrøreren tidligere på kvelden i går😊og hun kjøpte i tillegg både vannslange og kompoststrø! Yezz! Festlig når folk kjøper ting jeg tjener 100% på😊sånt liker jeg😊iløpet av nabokvelden solgte jeg en Rosendahl vinkjøler også😊jeg kan jo alltids bruke noe annet til stekerøreredskapene mine. Eller legge dem i skuffen😊nå er det plass der.

Oioi! Fått forespørsel på utleie i et halvt år! Det hadde jo vært greit:) men jeg blir mer og mer skeptisk, han påstår han har lest annonsen noe som umulig kan være tilfelle basert på alle spørsmålene han har...det fulgte også med en advarsel fra Airbnb på henvendelsen. Vi får se, jeg har forklart han alt han kunne lest seg til sjæl og siden ikke hørt noe. 

Oioi! Enda en henvendelse med drøssevis av spørsmål...denne gangen om en skumsprøyte til 50,-. Særr, masete ass.

Jeg starter dagen istedet...går ned og vanner mine nysådde gressfrø. Resten av vekstene får seg litt vann også. Så går jeg opp og skyller løvetannhoder.

Kan jo re opp sengen også...stå opp på ånkli...Hmm..spise litt..pizza! Yeah! Sove litt..har fryktelig vondt i vilja i dag😅

Hørte aldri noe mer fra hverken halvtårs-kar eller skumkanon-mann. Like greit begge deler, de virket omtrent like seriøse.

Joa..jeg kan jo rense løvetenna også.

Hah! Ikke ante jeg at det var sååå mye grønt på dem! Jeg har aldri studert en løvetann ånkli før i dag..da har jeg pelt vekk veldig mye grønt, helt over kokende vann, og den skal stå til i morgen. Da skal den kokes opp igjen, denne gang med sukker. Tenkte jeg skulle skremme samboern ut på smaking mens det er saft. Så skal jeg ha oppi mer sukker, gjær og gjærnæring etterhvert så det blir vin om et år eller to. Tar visst litt tid det der..blir spennende.  

Skulle gjerne ha gått over kjøkkenet en omgang til med både multibond og maling, men jeg GIDDER ikke. Jeg er TRØTT! Ahh shit au..vanner foran også da..burde gjort det i går, så det må ihvertfall gjøres i dag.

Arghh..fikk plutselig vondt i hue, dét gåkke! Opp og hive innpå en maxalt umiddelbart! Får jeg tatt en slik innen et par minutter pleier det å funke.

Det ble en lur til..sikkert smart..men jeg våknet litt etterpå. Og trives ikke med å være uvirksom. Jeg kan jo bare ta meg sammen bittelitt?!? Sette på siste kompostbinge-panelet og sette det ut?

Joa, jeg kan det. Jeg kan tilogmed høyne med tur med Vilma og samle grønt!

Det tok hønsehjernene ca åtte sekunder å velte vannet.. javel.. da var det matmor som var hønsehjerne. 

De har fått en dryppdispenser. 

Så gjenstår det å se om de overlever natten...

Jeg er fremdeles trøtt og det står pølse, 'en slags potetsalat' på menyen. Jeg kan sette ganske mye penger på at jeg sovner etter det..

Yepp, sov i to timer..vaktlene er i buret enda! Da ser det ikke ut som om de har tenkt til å stikke av. Det er jo bra. KatteFAEN tasset rundt der isted..nå er det musefeller rundt😅om katten skal skremme fuglene skal den ihvertfall skade seg! Så det så! Alternativt kan den holde seg vekk fra hagen min.

Haha. Dustekjerring skrev "Byr 150,- for to Rosendahl kverner inkl frakt" Jeg foreslo for henne å sjekke på Jernia om de kunne hjelpe henne der😂

Yey! Solgt flere ramsløk:) sånt er gøy:) har vært veldig bra salg på det i år. Folk begynner så smått å få øynene opp for selvdyrking.

Oioi, da fikk jeg sagt i fra til traktøren også. Hun ville jo egentlig bare låne litt plass i kjøleskapet til en yoghurt, mente hun da hun kom. Så formerte yoghurten seg til en liter melk. Plutselig var det en ost inni der, noe veggis-greier kom også etterhvert, og ting spredte seg til frysern. Både mandag, tirsdag og onsdag laget hun full middag med både kokeplater, stekeovn og stekepanne. Sånt går ikke når kjøkkenet ikke er inkludert. Jeg ønsker ikke matlukt, bråk og manglende vasking rundt meg, det er derfor det leies ut uten kjøkken😂det er jo jeg som blir stående med ryddingen selvom hun vasker selve tingene. Hun lar det stå å lufttørke, så jeg har startet dagen på rotekjøkken hver morgen. Ikke er hun særlig god på å vaske hverken utstyr, servise, kjeler heller. Stekeovnen har fått seg smeltet oste-pynt i bunnen, kjelene mine er brent under, jernpannen er blitt rusten og slikkepotten smeltet da hun brukte den som stekespade. Når jeg leser det nå ser jeg jo at det var helt innafor å si i fra. Så får hun bare bli sur om hun ønsker det. Jeg hadde tørna om dette skulle fortsatt en uke til..Jeg kan legge igjen en crappy anmeldelse, no worries.

Del artikkel: Del på X

Relaterte artikler