Vil du ha 500,- i rabatt på strøm?

23.05.2023, 07:28

Jeg er ganske god på å spare penger. Og fordi jeg benytter meg av de fleste muligheter som finnes har jeg stort sett mulighet til å sette av en god del til sparing hver måned. Fjordkraft, f.eks gir både vervede og 'verver' 500,- i avslag på faktura. Kan jo være greit?

Og når man er blitt kunde selv kan man verve andre, eller seg selv dersom man har hytte/sekundærbolig. Smart! Pluss at de fikser alt. Trykk på linken og vent på belønning

😊😊😊

https://www.fjordkraft.no/strom/verve/bestill-strom/?referrer_id=U2FsdGVkX18nmhN5HCSuFb9Ob2ZFMjOJ6C8Z8VqN2Go=

😊😊😊

Jeg har vervet tre stykker hittil i år og spart 1500,-og strøm må man jo ha..tilogmed jeg..apropos det, så er det tilbud i dag mellom 14 og 16😊; 8 og 6 øre. Innafor det ass! Så da går jeg og skrur av varmtvannet. Setter den heller på igjen noen timer senere.

Når man først er inne på det er det ca null stress å få seg gratis telefonabonnement også;

😊😊😊

onecall.no/verving/4DFDDD7C

😊😊😊

Her får begge to stk månedsavgifter gratis, og de er megabra! Jeg er kjempefornøyd med både fjordkraft og onecall. Da telefonen min ble stjålet i april var det litt krise, men ting løste seg kjappere enn antatt fordi jeg kunne dra på Narvesen å få tak i SIM-kort. De har også reddet meg flere ganger når telia har kludret til tv og Internett, siden de er datterselskap har onecall tatt ansvar for 'foresatte' og kompensert meg med ekstra (kostnadsfri) data. De ga meg i tillegg ekstra rabatt da de hadde prisøkning i våres, så jeg betaler det samme i måneden som jeg alltid har gjort. Rett og slett et veldig bra selskap!

Fjordkraft kan også anbefales, jeg har 'spot med forvaltning' som har gitt meg lavere spotpris i 16 av 17 måneder. Ganske bra det også! Og kundeservice er veldig ålreite her også. Ihvertfall de få gangene jeg har vært i kontakt med dem. Nå skal jeg bytte strømleverandør, da. Men det er ikke fordi jeg ikke er fornøyd, jeg vil gjerne ha 200,- fra LOS😊etter det skal jeg hoppe litt rundt til forskjellige andre selskap, før jeg håper å komme tilbake til fjordkraft igjen. 

Om noen vil verve MEG til et strømselskap er jeg åpen for det😊må være utenfor fjordkraft noen måneder før jeg kan komme tilbake som ny kunde.

Gjorde susen med en klipp av snuppelure😊hun ble ganske mye mindre😂

Oi! Hva skjedde?!? Plutselig var det på høy tid å gjøre seg klar for å dra til legen..jeg ble sittende å undersøke strømleverandører, fornye annonser og generell mobilering da jeg tilfeldigvis tittet på uret. Bare å hive seg rundt og komme seg avgårde! Skal ha med pant og pakke så jeg har noe å drive med mens jeg venter.

Yeah! Så sitter jeg her og venter. Mens legen driter i tiden min..like irriterende hver gang. Skal avlegge blodprøve i dag, ække særlig spent på resultatet denne gangen heller😊veldig fin følelse!

Smarte meg klinte utover multibond rett før sengetid i går, dro av maskeringstape og kaller meg fornøyd nok en gang.

Nå er det maling som gjenstår. Enda en gang😂blir antakelig aldri happy med kjøkkenet, det er stadig noe å gjøre.

Yey! Min tur! Men hvorfor får jeg time 8:20 når legen ikke kommer på jobb før 8:30?🤔? Jaja..jeg fikk da ordnet det jeg skulle; pantet, postet, kjøpt jordbær(!), fornyet resepter, avlagt edruelig blod, hentet et lass medisiner og er godt plassert i soffan igjen😊hadde egentlig tenkt til å spise salat i dag, men droppet det i siste liten. Hakke lyst til å bruke penger på grønnsaker når jeg får det selv om en stund. Jeg brant jo av tusenvis på ny telefon og føler jeg må 'nedbetale' det først..

Oioi! Kanskje en som skal hente glass! Hun skrev hun ville ha alle...skeptisk ass...en kjapp opptelling viser at jeg har godt over 100..127, faktisk. Men joa! Hun skal visst ha ALLE...gjenstår å se da. Jeg har blitt så sær at jeg sjelden er med på pruting. Med mindre vi finner tonen. Mens jeg venter på at hun skal hente 'med en gang' kan jeg få ryddet og fikset klart i kjellern! Skal ha madrass-opptelling og se om jeg har en 'til overs' så jeg får laget ute-pute😊Hmm..🤔disse smeller jeg ut til salgs, så har jeg plass til noe annet under der..

Yepp, ble dobbeltseng.

Da er det klart for nye gjester! Og jeg HAR en madrass til overs😊

Skal se oppe også. Husker jo ikke fra den ene etasjen til den andre😂

Yeah! Ser virkelig ut som om dama skal ha alle glassene på ånkli! Herlig! Men hun henter ikke før i kveld. Da kan jeg fortsette i kjellern..har hatt på planen en stund å reprere terskler, nå skjer det plutselig.

Trokke det blir tømming av kompost. har ca null arbeidslyst. Og den stikker jo ikke av😂

Satt på en vask, skravlet litt på finn, blitt bedre kjent med dama i 2, fylt på mat og vann til hagefuglene. De har ikke laget noen egg siden de flyttet ned så nå de ligger ganske tynt an.. mulig jeg blir vaktelslakter i løpet av dagen😂

Så fikk jeg skravlet litt med naboen også😊hun er såååå koselig! 

Og jaggu skal dama ha glass helt på ånkli! Hun har betalt! Javel, ja! Da får jeg sette i gang tømming, skylling og pakking! Hakke mer enn tiden og veien før hun henter...gjødsel må ut av glass og over på flasker.

NÅ er jeg veldig glad for at jeg har spart på dem! Har sikkert hundre stykker, mulig flere..de ligger også ute til salgs, såklart! Artig å selge søppel😊glassene bruker jeg jo egentlig selv sånn innimellom, men jeg selger de heller for 5kr stk, får alltids tak i nye.

En time senere var mye gjort og hun kommer straks for å hente😊

Dette var jo festlig! 

Shit som tiden flyr i dag også..jeg hadde egentlig ikke noe energi da jeg kom hjem, pleier å bli ganske dau av ærender, men det hjalp å 'måtte' gjøre noe. Nå kan jeg vel ta resten av dagen med ro..mulig komposttømming senere når Mister Man kommer tilbake, vi får se. Klar for litt soling nå😊Hmm..flere som vil sole seg?

Æsj, ikkeno salg i butikken i dag, jeg blir mer og mer skeptisk til å fortsette..syns det har blitt ganske dårlig etter flyttingen.

Shitmææææn, nå ser det ut som om det muligens skjer noe på badet........jeg har målt, sjekket på nett og bestilt en drøss med gavekort! Plutselig er det verdt all tiden jeg har brukt på diverse undersøkelser😊

Oi, nå har jeg kontaktet kundeservice med spørsmål om konkrete varer også. Shit, dette kommer seg!

Jeg bare gjør det! Fyker ut og tømmer komposten!

Har ikke gått helt etter planen i år, var for mye kvist, så det er ikke så mye jord. MenMen..mer enn ikkeno. Og jeg fikk sortert ut de største og fleste kvistene underveis. Da vi først holdt på var det like greit å ta den andre også, den var nesten ferdig den også, så like greit. Koste opp, rydde rundt, sette tilbake og gjøre klart med sagflis i bunnen på begge! Yezz! Da kan jeg tømme innekompostene i morgen😊har jo omtrent ikke ledige bokser igjen..mulig jeg må spraymale noen av de tomme malingsspannene så jeg har flere..vi får se.

Så laget jeg middag til oss og var litt vertinne😊hyggelig det:) etter omelett-middag og videre kjøleskap-tømming ble det sesongens første jordbær! Yammie!

Glassene er hentet, det er ryddig og fint, rotet litt rundt inne hos hønsa og fant tre egg😊jaggu var det kommet ett nede også. Det gjorde susen å true med slakt😂

Da er det straks kvelden, jeg er helt utslitt.

Del artikkel:


 #Kompost   #selge   #pante   #Lege   #peth   #Madrass   #sy   #Søppel   #Strømpris   #fjordkraft 

Relaterte artikler