Torsdag og snart helg

25.05.2023, 06:34

Våknet rett over fem, men klokken var faktisk over fem, og ikke fire😂ble liggende litt å fundere over livet før jeg sto opp, det er MEGAVARMT der oppe..flytter snart ned i kjellern, venter til gjestene har dratt på lørdag.

Kjøkkenet ser bra ut! Muren også. Alltid spennende å se ting i dagslys. Særlig når jeg har årna med promille🤪ble 'et par-tre' glass i går, gitt! Ikke engang en hel flaske. Jeg stoppet før den var tom. Ganske elendig alkis😆😃😆men da er jeg ikke fyllesyk i dag! Sånt er jo digg😊

Har forsåvidt ikke så voldsomt mye planlagt i dag, ikkeno som MÅ gjøres, men alltids greit å få gjort litt vedlikehold🥴samboern skal ta teoriprøve i dag, så tenkte å male terskler mens han er vekk. Om jeg er lur så flekkmaler jeg trappen i samme slengen. Men det gjenstår å se. Først skal jeg reparere en jakke!

Oioi! Ryddet vekk malingsspann ute, fått svar av Jula som har funnet grensaks og sekatør, skrudd ned persienner og gjort klar til vasking😊

Særr..sender meldinger med en dame som spør om de samme tingene igjen og igjen..blir gaaaaal av komplett idiotiske mennesker. Hva koster den?(står i annonsen), kan du sende bilde?(står i annonsen), hvilken størrelse er det?(står i annonsen), hvor mange har du?(står i annonsen), hva koster ditt og datt i kombinasjon med det og det? Jeg sender henne regnestykket og hun spør FREMDELES! Jævla masete. Blir usikker på om jeg orker å selge til henne😊

Hah! Der datt det inn en booking, gitt! På tre måneder! Shit! Javel. Jeg har bedt han lese annonsen og sette seg inn i reglene, det har han visstnok gjort. Gjenstår å se, for nå vil han gjerne ringe og snakke med meg..synd..jeg vil ikke snakke med han😂 Bedre å ha ting skriftlig.

Jula-mannen kommer med varene mine! Dét var veldig hyggelig😊

Kanskje jeg skal begynne spylingen....?

Hvorfor vente med noe som kan gjøres NÅ? Jeg setter i gang med utbretting, bløting, skuring med børste og Omo, lar det virke litt før jeg skal høytrykke! Så rekker de å tørke til samboern kommer hjem og kan assistere meg meg å henge de opp. Det er utrolig mye enklere å være to på denslags.

Hmm..jeg har veldig lyst til å lage meg dobbel sommerdyne...men jeg trenger det egentlig ikke. Har bare lyst. Tror jeg slutter med å ha lyst. Det er mye jobb og blir antakelig ikke særlig bra når jeg får hetta og blir utålmodig underveis. 

Hah! Omsider fikk dama rotet seg ferdig, funnet ut hva og hvor mange hun skulle ha, og har betalt! Fantastisk! Mulig hun skulle ha håndklær også. Gjenstår å se. 

Ops..noen røde tall på fondene..men noen grønne også😊og det ække no grunn til å syte, har vært gøy å være investor alt i alt hittil i år. Dog med tidvis store svingninger. Håper inderlig det holder seg🤞veldig frustrerende situasjon å ikke kunne ta ut avkastningen og være trygg🤯

Jeg er egentlig ganske DRITTLEI vedlikehold, flikking, reparering, maling og gjentakende arbeid🤬🤬🤬akkurat nå har jeg veldig lyst til å selge huset, cashe ut og stikke til havs🤣men det er jo dumt. Smartere å bruke huset til inntekter, det skjønner jo jeg også, så det er vel det som blir løsningen. Vi får se hvor lei jeg blir det neste året.

Yeah. MisterMan har dratt avgårde til teoriprøve..........da har jeg null, niks og ingen unnskyldning for å ikke ta ferdig terskler og trapp...

All done! Gjenstår å se om det blir bra når det tørker

Da går jeg ut og høytrykker persiennene!

Og en liten pause..begynner å bli sliten. Hmm..det ringer på døren..jeg venter da ingen i dag?🤔JO! Varene fra Jula! Yezz! Mottatt! Hurra! 

Da kan jeg spise litt frokost i solen og ta meg en lur! Snart. Leieboern kom ned. Måtte skravle litt med henne først.

Frokost✅sol✅tissetur✅oppheng av persienner✅spraymaling av kompostbøtter✅spraymaling av flamingo✅

SOVE!

Ble ikke soving, men det ble et par timer vannrett hviling, som er like bra. 

På vei ned fikk jeg sydd putetrekket så det ble 'bra nok'. Ingen andre enn meg ser hva som er galt med det

Tok inn persienner da jeg var ute med snuffeluff og hang til bleketørking. Det fungerte på to av tre, men den siste må gjøres noe med..jeg lager en bøtte med klorvann, stapper oppi kluter 

og bløtlegger igjen. Det kan umulig bli særlig verre enn hva det er😂kanskje dette gjør susen?

Trappen ble ikke særlig bra..

Fint langt i fra

Men langt i fra fint😂

Må finne på noe her..løsningen kan være å rive av trappeteppene og lime fast gulvbelegg/teppe på hele trinnet. Skal perkulere litt.

Nå er det snart middagstid:) mens jeg drev med salatmaking kom samboern hjem. Han hadde ikke fått tatt prøven siden han strøk sist og fremdeles var i karantene. Særr?!?!? Det er sløvt å finne ut når man er der. MenMen, det ække mitt problem.

Underveis i hvilingen datt det inn en vipps og plutselig hadde jeg solgt to håndklær! Artig! Klappet og klart for henting i morgen. 

Finn-dama fra tidligere i dag fikk seg en ganske middelmådig vurdering. 'Helt fjern dame som spør om ting som står forklart i teksten og på bildene, hun fremstår som direkte dum og uten evne til å lese eller se på bilder.' Sorry ass, men det var vel fortjent. Makan for et mas det var.

Ikkeno salg i butikken i dag, jeg kutter ut når perioden min er over. Etter flyttingen er det ikke lenger noe poeng. Siden jeg bare selger ræl (og derfor må selge det billig), må jeg selge endel ting for at det skal være bærekraftig. Sånn som det har vært de siste ukene har salget vært for dårlig til at jeg gidder å fortsette.

Oioioi! Har begynt forberedelse på ny mail til styret. Jeg har ikke engang blitt beæret med et svar på den forrige, så da må jeg purre da! Og når jeg først må det kan jeg alltids kaste på flere punkter. Jeg fikk beskjed om å holde kjeft angående radon, og gjorde det, men jeg tror ikke det går lenger. Ikke har jeg hørt noe angående sikringsfond heller, så det kommer jeg til å ta opp på neste møte. Hvis man skal få folk til å engasjere seg i dette potet-laget så må det bunne ut i økte kostnader eller fare for kreft.

Spist salatmiddag, dynket persienner, tisset Vilma og nesten sett ferdig 18:30 nyhetene. Jeg må legge meg på ånkli, orker ikke mer. Så får heller dagen starte så tidlig den vil i morgen. Greit for meg om den starter fire så lenge jeg får sove nå😂

Del artikkel: Del på X


Relaterte artikler