Trøtt i trynet

26.05.2023, 07:36

Har sovet skikkelig elendig..vinden bråker så jeg blir halvgal. Gleder meg til å flytte ned i kjellern!

Sovnet tre ganger før jeg var pokka nødt tll å komme bittelitt i gang. Christin kommer snart, og det er et massivt kaos på utsiden. Tenkte vi skulle sitte ute siden dama oppe sover..

Jau! Rødda litt i hue, tatt Antabus som også rødder opp litt, skravlet med Christin som syns jeg virker litt stresset. Det er jeg jo. Og håper det går over snart, kroppen er helt ødelagt, mens hue ikke står stille. Hjelper ikke akkurat på situasjonen at jeg sov elendig. Tok meg en halv valium i håp om å få litt fred. Hater å måtte gjøre det, jeg er livredd for å bli pilleknarker. Christin mener det ikke er noen fare for det, og jeg tror heller ikke at det blir noe problem, jeg liker ikke 'rusen' jeg får av dem. Meeeeeeeen...jeg trodde ikke at jeg skule bli alkis heller😂jaja, en halv er ihvertfall inntatt i ren desperasjon, MÅ ha litt fred i hjernen🤯og VIL IKKE drikke.

Christin kjørte meg til manikyristen, jeg fikk reparert kløra, og skal HJEM!!! Rydde foran på vei inn, sette inn persiennene med husvask, skure og håpe det gjør susen. Så skal jeg ha meg en lur i solen. Tror jeg da.

Ser ut som om Vilma vil at jeg skal vaske først.

Sorry snupp, fløtt deg. Jeg skal hvile. Nå.

Det ble faktisk litt hviling😊før jeg var nødt til å spise litt. Hadde egentlig tenkt til å legge meg etterpå, så jeg gikk tissetur også.

Meeeeeeeen....hvis jeg skurer persiennene først, så kan de ligge til tørkebleking mens jeg sover...

ENDELIIIIG, det går av! Bare skure litt hardt og lenge

Fantastisk! Jeg skurer ferdig, skyller begge sider og henger opp! 

Orker ikke skramlingen, legger de på gulvet istedet. 

Da kan jeg hvile litt igjen😊håper for Guds skuld jeg får sove ordentlig i natt, jeg er helt utkjørt. Vilma syns det var fint med telt😂

Leietakerene kommer litt tidligere, får håpe jeg våkner innen da😂

Yeah! Hvilt ferdig og spist middag. Snakket litt med dama oppe, mulig hun skal bo en uke til. Var noe som hadde krøllet seg med leiligheten hennes. Hun skulle høre med sjefen sin. Gikk ned i kjellern og støvsuget, vasket over badet, støvtørket og byttet om dyne til en ånkli en. Da er det klart for gjestene😊som plutselig ikke kommer før kl 20 allikevel😂bittelitt irriterende. MenMen. Greit nok. Kan hvile litt til. 

Får hjelp til å henge persiennene tilbake😊ble bra nok! Og jeg kan kappe den verste om jeg plutselig skulle få lyst til det..den er 20-30 cm for lang, så om jeg kapper øverst og limer fast får jeg bort det svarteste. Kan absolutt være en løsning. Foreløpig kan jeg leve med at dette er 'bra nok'

Jeg er sulten IGJEN! Hva skjera? Da smeller jeg sammen en slags potetsalat og hiver to pølser i microen. Jeg er skikkelig på pølsekjøret om dagen😂nå har jeg ansatt MisterMan i kjellern også😂

Shit au, går ned og koster over gulvet, så det ser bra ut. OMG, gleder meg til folka kommer så jeg kan legge meg..

Ikkeno salg i butikken i dag..det var litt trist. Men jeg begynner å bli vant til det😂

Da er gjestene i hus, og det jeg hadde inntrykk av at var tre kompiser på tur viste seg å være en familie(?)google translate er tidvis ganske forvirrende greier! 

Ahh, shit au..jeg bare gjør det i full fart!

Klasker utover resten av oljebeismalingsgreia så bøtten blir tom😊herlig! Ble ikke spesielt fint, men det hadde jeg ikke regnet med heller. Venter på å finne olje på finn..

Da kan jeg legge meg! Tok meg en dusj tidligere i kveld og skiftet på sengen. Litt bodyyoghurt (fint skal det værra😂) utover kroppen nå, så blir det bra!

Gleder meg til å komme litt videre med ting i morgen😊kanskje rehabilitere hønsehus og putekasse? Kunne jo vært greit? Vi får se. Det er meldt om gratis strøm i morgen også, aå jeg skal vel brått bedrive litt støvsuging og muligens marsipansteking..ikke godt å si. Blir litt klesvask etter gjestene også, de skal bare bli en natt.

Håper jeg sover bedre i natt, har sovet ganske dårlig i det siste. Men i dag er jeg ihvertfall edru, det hjelper sikkert noe😊og det er ikke så himla varmt. Det hjelper MYE.

Del artikkel: Del på X


 #Sliten   #trøtt   #skure   #husvask   #manikyr   #sole   #Persienner   #vaske   #leieboer 

Relaterte artikler