Klar for en fin dag!

27.05.2023, 07:12

2 kommentarer

Yezz! Har sovet passelig bra, bra nok og er fornĂžyd😊ikke helt i koma, men god hvile ble det! VĂ„knet av meg selv litt fĂžr halv seks og sto opp. Litt rolig start med GmN fra i gĂ„r, har vondt i korsryggen og sliter litt meg Ă„ bevege meg, men tror jeg bare er stĂžl etter at jeg lĂ„ krĂžkkete til soling i gĂ„r. 

Lurer litt pÄ hva dagen bringer i dag...bÞr vel skifte pÄ verandafuglene, og i sÄfall passer det fint Ä bygge det om/pusse opp i samme slengen. BÞr egentlig gjÞre noe med toppen pÄ putekassen ogsÄ; den har vÊrt stygg i Ärevis. Vi fÄr se. I dag er det lÞrdag og lov Ä brÄke, sÄ greit Ä utsette maling til i morgen nÄr jeg uansett mÄ vÊre stille.

Hmm...đŸ€”...lurer pĂ„ om folka i kjellern har dratt uten Ă„ si ifra...spess...var nede en tur for Ă„ ta ut pĂžlser *sjokk* til middag.

Jaja. Jeg kan jo starte dagen. Lurer pĂ„ om jeg skal bygge en vegg til vaktelburet nede. Veldig kjekt Ă„ ha dem der nede, egentlig!

Oioioi! Det ser ut som om varmepumpestativet faktisk BLIR hentet! Hadde jo vĂŠrt fantastisk! Hakket bedre Ă„ selge det enn Ă„ demontere det og bĂŠre det ned til sĂžpla😂

Yepp, gjestene har dratt. River av sengetĂžy, timer en 'gratis'-vask, legger ned mitt eget sengeutstyr og venter bare pĂ„ synkende strĂžmpris fĂžr jeg kan stĂžvsuge😊mĂ„ finne pĂ„ noe med gulvteppene der nede ogsĂ„, de er i veien.

Vaktlene nede har fÄtt en siste sjanse, pÄfyll av mat og vann og lagt ut pÄ finn. Har ikke noe lyst til Ä kverke dem..

Oi! Da datt det omsider inn kroner for skumsprÞyten! Han har vÊrt veldig av og pÄ i dagevis, men nÄ skulle han visst ha den da, og har betalt! Fantastisk!

Setter frem stativet sÄ kan han hente nÄr det passer sÄnn.

SÄ kan jeg begynne pÄ hÞnsehuset..klokken har bikket ni.

Skal skru pÄ 'noe' over sprekken bak sÄ det ikke blir sÄ mye sÞl, og heve det pÄ et vis. Og skifte strÞ, nÄr jeg fÞrst driver pÄ..

Gammel strÞ er skiftet ut med ny, og buret er flyttet. Da kan jeg fikse putekassen. Klips-lÄs-greia er ikke helt i vater(?) sÄ fronten detter stadig ned...Hmm....en teip?!?

HAH!!! Det lĂžste HELE problemet, nĂ„ funker den som bare det! Hurra!!! HĂžy pĂ„ meg selv og egen suksess kjĂžrer jeg pĂ„ videre😊river av gammel laminat og sjekker tilstanden pĂ„ voks-stoffet. 

Etter Ä ha fÄtt vekk laminat og teip ser den overraskende bra ut! Jeg var forberedt pÄ Ä bytte/stifte nytt over, men deg trengs ikke! Herlig assa!

Hiver meg over med husvask, klut, bÞrste og setter til tÞrk. FÄr gjort litt annet smÄtteri ogsÄ. Napper ut stifter som jeg har stukket meg pÄ i ukevis. Endelig.

Vateret husket jeg ogsĂ„ da jeg var nede. Skal sjekke badegulvet og komme litt videre med dusjdĂžr-prosjektet. Etterhvert. NĂ„ er det putekasse fĂžrst 

SĂ„ kom samboern opp og var klar for jobbing😊vi fĂ„r laminert ferdig lokket, med teipskjĂžt, siden ddt ikke var nok laminat. Underveis i rehabiliteringen kom oppe-damen ned og ville fortsette Ă„ bo her. Ehh...det er litt vrient i og med at rommet hun bor pĂ„ ble langtidsutleid i gĂ„r😂det detter inn bookinger stadig vekk. Men jeg er da lĂžsningsorientert! Hun bor der frem til kan andre kommer, sĂ„ fĂ„r hun overta mitt soverom resten av perioden. FĂ„r bare bli sĂ„nn. Jeg flytter ned i kjellern uansett, sĂ„ det er jo ledig, men jeg mĂ„ ha tilgang litt innimellom. LĂžser seg. Og jeg sier jo ikke neitakk til noen tusen i leieinntekter! JĂŠkla irriterende at halvparten forsvinner i skatt, men sĂ„nn er det bare. Det blir ikke sĂ„ mye jobb nĂ„r rommene er utleid, da er de selv ansvarlige for rengjĂžring, og jeg tar kun fellesarealer.

Da er Airbnb-kalenderen ca full den neste mĂ„neden! Finfint! Ikke visste jeg at jeg skulle bo i kollektiv😂men det er hyggelig da! Treffer mange gĂžye folk😊anyways! PĂ„ tide Ă„ gjĂžre ferdig putekassen! Jeg maler litt her og der; kubikken foran, hĂ„ndlĂžper pĂ„ verandaen samt rĂ„tne rekkverk-planker og spraymalingsflekker nede. Fullt fokus! Jeg orker ikke se pĂ„ avflasset maling, sĂ„ jeg greier ikke dy meg. FĂŠrri!

Da er det buret som skal til pers! Det blir en planke tversover pĂ„ baksiden, undersiden kan 'vente litt' jeg begynner Ă„ bli faderlig lei..dessuten er klokken snart 11, og det er tid for stĂžvsuging! FĂžrst koste verandaen oppe, sĂ„ nede, og sette pĂ„ en sengetĂžyvask. Done✅da kan jeg stĂžvsuge. Litt nĂžye denne gangen, innimellom, oppi, i hyller, lister osv. hurra! Oppe, nede og i kjellern, selvom jeg tok der i gĂ„r ogsĂ„. TĂžmte stĂžvsugerposer som var overraskende fulle

Oioioi! Da hentet han stativet! Yezz! Artig historie det der; en kar tilbĂžd seg Ă„ demontere pumpen og 'deponere' den for 1500,- jeg la den ut til salgs istedet, og samme karen kom for Ă„ kjĂžpe den for 800,- hahaha. Og han satte igjen stativet som jeg nĂ„ har solgt😂

Det er bare fantasien som setter grenser for hva som kan selges.

Ut med klesvask, henge opp, kjĂžre i gang en ny! 

SĂ„ er det definitivt pĂ„ tide med litt middag; potetsalat med rĂ„kost, blomkarseblader og -stilker og grillet pĂžlse! Yey!

Hah! Jeg rekker Ă„ steke godis😊en pakke peanĂžttmasse og en med mandel. NamNam!

OMG...sliten ass...whaaaaaaat?!? Melding pÄ hygglo! GÞy! Noen som vil leie multiverktÞyet! Supert at folk har begynt Ä fÄ opp Þynene for delingsÞkonomi. Det er hÊren flÞtte meg pÄ tide.

Greide ikke dy meg, sÄ jeg smalt ut en drÞss med nye annonser der. Jeg har jo himla mange ting jeg kan leie ut! HengekÞye f.eks.

Slowcooker, safter, hekksaks, grensaks, sekatĂžr, luftavfukter, symaskin osvosvosv. SmĂŠkk, fĂŠrri. PĂ„ flere mĂ„ter. Egentlig ganske sliten. Det ble en intensiv dag. Men en fiiiin dag😊

Da blir det maling i morgen, det er stille og rolig. Skal bli fint Ă„ fĂ„ gulvet helt ferdig😊

Del artikkel: Del pÄ X


Relaterte artikler