Klar for en fin dag!

27.05.2023, 07:12

2 kommentarer

Yezz! Har sovet passelig bra, bra nok og er fornøyd😊ikke helt i koma, men god hvile ble det! Våknet av meg selv litt før halv seks og sto opp. Litt rolig start med GmN fra i går, har vondt i korsryggen og sliter litt meg å bevege meg, men tror jeg bare er støl etter at jeg lå krøkkete til soling i går. 

Lurer litt på hva dagen bringer i dag...bør vel skifte på verandafuglene, og i såfall passer det fint å bygge det om/pusse opp i samme slengen. Bør egentlig gjøre noe med toppen på putekassen også; den har vært stygg i årevis. Vi får se. I dag er det lørdag og lov å bråke, så greit å utsette maling til i morgen når jeg uansett må være stille.

Hmm...🤔...lurer på om folka i kjellern har dratt uten å si ifra...spess...var nede en tur for å ta ut pølser *sjokk* til middag.

Jaja. Jeg kan jo starte dagen. Lurer på om jeg skal bygge en vegg til vaktelburet nede. Veldig kjekt å ha dem der nede, egentlig!

Oioioi! Det ser ut som om varmepumpestativet faktisk BLIR hentet! Hadde jo vært fantastisk! Hakket bedre å selge det enn å demontere det og bære det ned til søpla😂

Yepp, gjestene har dratt. River av sengetøy, timer en 'gratis'-vask, legger ned mitt eget sengeutstyr og venter bare på synkende strømpris før jeg kan støvsuge😊må finne på noe med gulvteppene der nede også, de er i veien.

Vaktlene nede har fått en siste sjanse, påfyll av mat og vann og lagt ut på finn. Har ikke noe lyst til å kverke dem..

Oi! Da datt det omsider inn kroner for skumsprøyten! Han har vært veldig av og på i dagevis, men nå skulle han visst ha den da, og har betalt! Fantastisk!

Setter frem stativet så kan han hente når det passer sånn.

Så kan jeg begynne på hønsehuset..klokken har bikket ni.

Skal skru på 'noe' over sprekken bak så det ikke blir så mye søl, og heve det på et vis. Og skifte strø, når jeg først driver på..

Gammel strø er skiftet ut med ny, og buret er flyttet. Da kan jeg fikse putekassen. Klips-lås-greia er ikke helt i vater(?) så fronten detter stadig ned...Hmm....en teip?!?

HAH!!! Det løste HELE problemet, nå funker den som bare det! Hurra!!! Høy på meg selv og egen suksess kjører jeg på videre😊river av gammel laminat og sjekker tilstanden på voks-stoffet. 

Etter å ha fått vekk laminat og teip ser den overraskende bra ut! Jeg var forberedt på å bytte/stifte nytt over, men deg trengs ikke! Herlig assa!

Hiver meg over med husvask, klut, børste og setter til tørk. Får gjort litt annet småtteri også. Napper ut stifter som jeg har stukket meg på i ukevis. Endelig.

Vateret husket jeg også da jeg var nede. Skal sjekke badegulvet og komme litt videre med dusjdør-prosjektet. Etterhvert. Nå er det putekasse først 

Så kom samboern opp og var klar for jobbing😊vi får laminert ferdig lokket, med teipskjøt, siden ddt ikke var nok laminat. Underveis i rehabiliteringen kom oppe-damen ned og ville fortsette å bo her. Ehh...det er litt vrient i og med at rommet hun bor på ble langtidsutleid i går😂det detter inn bookinger stadig vekk. Men jeg er da løsningsorientert! Hun bor der frem til kan andre kommer, så får hun overta mitt soverom resten av perioden. Får bare bli sånn. Jeg flytter ned i kjellern uansett, så det er jo ledig, men jeg må ha tilgang litt innimellom. Løser seg. Og jeg sier jo ikke neitakk til noen tusen i leieinntekter! Jækla irriterende at halvparten forsvinner i skatt, men sånn er det bare. Det blir ikke så mye jobb når rommene er utleid, da er de selv ansvarlige for rengjøring, og jeg tar kun fellesarealer.

Da er Airbnb-kalenderen ca full den neste måneden! Finfint! Ikke visste jeg at jeg skulle bo i kollektiv😂men det er hyggelig da! Treffer mange gøye folk😊anyways! På tide å gjøre ferdig putekassen! Jeg maler litt her og der; kubikken foran, håndløper på verandaen samt råtne rekkverk-planker og spraymalingsflekker nede. Fullt fokus! Jeg orker ikke se på avflasset maling, så jeg greier ikke dy meg. Færri!

Da er det buret som skal til pers! Det blir en planke tversover på baksiden, undersiden kan 'vente litt' jeg begynner å bli faderlig lei..dessuten er klokken snart 11, og det er tid for støvsuging! Først koste verandaen oppe, så nede, og sette på en sengetøyvask. Done✅da kan jeg støvsuge. Litt nøye denne gangen, innimellom, oppi, i hyller, lister osv. hurra! Oppe, nede og i kjellern, selvom jeg tok der i går også. Tømte støvsugerposer som var overraskende fulle

Oioioi! Da hentet han stativet! Yezz! Artig historie det der; en kar tilbød seg å demontere pumpen og 'deponere' den for 1500,- jeg la den ut til salgs istedet, og samme karen kom for å kjøpe den for 800,- hahaha. Og han satte igjen stativet som jeg nå har solgt😂

Det er bare fantasien som setter grenser for hva som kan selges.

Ut med klesvask, henge opp, kjøre i gang en ny! 

Så er det definitivt på tide med litt middag; potetsalat med råkost, blomkarseblader og -stilker og grillet pølse! Yey!

Hah! Jeg rekker å steke godis😊en pakke peanøttmasse og en med mandel. NamNam!

OMG...sliten ass...whaaaaaaat?!? Melding på hygglo! Gøy! Noen som vil leie multiverktøyet! Supert at folk har begynt å få opp øynene for delingsøkonomi. Det er hæren fløtte meg på tide.

Greide ikke dy meg, så jeg smalt ut en drøss med nye annonser der. Jeg har jo himla mange ting jeg kan leie ut! Hengekøye f.eks.

Slowcooker, safter, hekksaks, grensaks, sekatør, luftavfukter, symaskin osvosvosv. Smækk, færri. På flere måter. Egentlig ganske sliten. Det ble en intensiv dag. Men en fiiiin dag😊

Da blir det maling i morgen, det er stille og rolig. Skal bli fint å få gulvet helt ferdig😊

Del artikkel: Del på X


 #Selge   #Finn.no   #utleie   #husarbeid   #støvsuge   #steke   #grille   #Hygglo 

Relaterte artikler