Kjøkkensoving

09.06.2023, 06:37

Null problem å sove på kjøkkenet, med et håndkle som gardin ble det mørkt og madrassen er samme som jeg sover på til vanlig, bare halvparten så bred. Sov ganske bra, ikke 100% siden det var et ukjent sted, men mye bedre enn jeg turte håpe på! Da vet vi det. Jeg har jo lurt på flere ganger om jeg skal flytte kjøkkenet ut i stuen og lage soverom på ånkli...men da blir huset veldig ubalansert, så jeg gjør nok ikke det. Meeeeeen, det hadde vært lurt å forandre litt på planløsningen der inne, den kunne vært betydelig forbedret og praktifisert.

Jaja..dét blir ikke i dag😂det kommer tre gjester der hvor gårsdagens sover, så han må inn på lageret og det store rommet må klargjøres litt ånkli. Ble nesten klart i går, mangler bare litt småtteri. 

Christin kommer også😊lenge siden jeg har sett henne nå. Håper hun kan gi meg et eller annet triks for å få rustrollet til å klappe igjen, men jeg tviler. Hun kan hjelpe meg å spise opp rabarbrakake da😊så blir det mer plass i kjøleskapet til gjestene sine greier. Kom jo en boks til i går som tok opp mye av den ledige plassen. MenMen. Skal få vasket inni der på søndag. Ta ut skuffer og hyller og sånt. Trenger å ta det litt ånkli så det fortsetter å være enkelt og vaske.

Skulle egentlig vasket håret både i går og dagen før, men det har ikke skjedd..kanskje etterpå?

Yeah! Rakk akkurat å vaske håret:) og flaks var det, det er jo nesten ikke varmtvann! Ops. Var helt sikker på at den sto på, men det gjorde den tydeligvis ikke. Fint at det bare var meg det gikk ut over, jeg bruker jo mest kaldt vann..

Christin kom, vi drakk kaffe og jeg høstet massiv kred for rabarbrakaken, hun syns den var skikkelig god! Og mandelpynten falt også veldig i smak! Sånt er kos å høre😊hun hadde ikke noe quickfix på russuget mitt, annet enn distrahering. Det funker jo forsåvidt, men jeg blir helt utslitt av å måtte drive med noe konstant. Tror det blir en flaske i dag ass..orker ikke den evinnelige masingen i hue. Vi får se. Det blir ikke enda, basta! Først flytte tatovøren, og gjøre klart det store rommet. Så får vi se. Det er jo en ren løgn..'så får vi se' betyr drikking. Det er ikke noe vits i å prøve å lyve seg fra. Det er konstant forhandling i hodet og idet jeg beveger meg bort fra 'NEI' til 'vi får se' er det kjørt. Men ok..så er vi kommet dit. Det blir drikking, punktum. Da må jeg gjøre det på best mulig måte så det blir minst mulig konsekvenser, ihvertfall. FAEN, for en vanvittig ræva idé å bli alkis. Det burde jeg spart meg..hadde jeg bare visst..osvosvosv. Null poeng med sånne tanker ihvertfall. Dette er bare å finne seg i og akseptere. Og jeg gjør jo det. Må bare kjefte litt på meg selv og tillate meg å være litt misfornøyd innimellom. 

Hmm..jeg må finne en dyne, er en i manko..men jeg har en plan. Plan iverksatt; lagerboern bruker ull-soveposen som forsikring og jeg får kledd på hans ekstra-dyne.

Da mangler det bare støvsuging og -tørking + vasking av gulv, så er det klart!

Asiaten har våknet og jeg går for en litt passiv-aggressiv løsning..fjern tinga dine fra kjøkkenet!

Funket fett, de er vekk.

Jeg går ned og begynner klargjøring, soveromstyven kommer ned for å lage seg frokost....Hmm....passiv-aggressiv fungerte jo tidligere i dag, så jeg blir der til hun kommer ned igjen, påpeker at det lukter brent når hun er nesten ferdig med å steke pizzaen sin, legger frem en skrape og fortsetter med mitt inne på det andre rommet. Smækk, hun har skrapet etter seg. Ikke helt bra, men resten kan hun få ta en annen gang. Jeg utnytter restvarmen i stekeovnen til å smelte kokosmelk.

Oioi! Asiaten kommer ned for å røyke og Vilma er på desperat leting etter beskyttelse.....det er kloklipp på gang.

Faen..trollet vant.

Jaja..så må jeg akseptere det og håpe på det beste.

Jeg går for prosjekt kokosmelk mens Vilma blør ferdig på verandaen.

Det skal moses melk sammen med xantangum og eggeplommer, det er vel NOE koaguleringsevne igjen i dem...så skal det i frysern. Ikke fordi at det er helt nødvendig å lage ny kokosmelk nå, men for å ta opp plass. Sjukt at det må være sånn, men sånn er det..

Oi! Litt tørre legger?

Tja. En smule.

Jeg ringte Christin. Jeg vil ikke drikke mer. Hun svarer ikke. Krise ass! Men 'heldigvis' er det vannlekkasje på badet!

Jeg får noe annet å tenke på frem til hun ringer meg opp igjen. Yey! Hell i uhell.

I løpet av samtalen med henne får jeg tørket opp på badet og hiver innpå en antabus. Drikkingen er herved over. Noe jeg selvsagt angrer på i samme sekund. Men nå er det gjort! 

Da kan jeg plumboere sluket oppe. Det trengs visst. Yezz! En halvtime senere var mye gjort og jeg kan sove av meg rusen så jeg er klar for gjester.

Snart. En liten alvorsprat med soveromstyven. Hun må pent levere fra seg serviset hun har som gissel og finne seg i å bruke gjeste-serviset. Det var helt greit. Hurra!

Flyttet ned to vaktler til, ga dem mat og vann, fylte på hos de andre, spylt sko, føtter og gulv+vannet. Nå kan jeg hvile litt.

Så fikk jeg melding av fattern. Han kommer ikke. Det har jeg skjønt😂men han kommer en tur på mandag:) det blir koselig! Og han ville ha rabarbrakake:) hurra!

Trøbbel i tårnet! Nå er det røde tall igjen🤯

Jeg fikk sovet litt, gjestene er på plass, middagen fortært, hjulpet asiaten med å sende en pakke til Sverige og skal snart ut på kjøkkenet. Må finne meg litt krem først. Iso'en er drepen for huden min..det er tørt overalt..

Del artikkel: Del på X

Relaterte artikler